despre tigara electronica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

esthera, eu te-as incuraja sa incerci cu tigara electronica, desigur cu un produs original, cu garantie, cu consumabile de calitate, etc.

multi dintre cei care s-au lasat definitiv de fumat cu ajutorul ei, au facut-o in aproximativ 1-2 luni.

nici eu nu credeam c-o sa vad vreodata minunea, mai exact ca sotul meu sa renunte, dupa 20 si ceva de ani de fumat, in medie 30 tigari pe zi.

ei bine, a reusit acest lucru, destul de usor, in aproximativ 1 luna si jumatate, fara alte efecte secundare suparatoare (iritabilitate, depresie). singura problema e cu ingrasatul, insa acum s-a mobilizat si el sa mai dea jos kg acumulate...

incercati si alta varianta, daca nu vreti sa dati atatia bani pe o tigara electronica noua : o cereti/cumparati de la un fumator care s-a lasat cu ajutorul ei. daca acel fumator nu are pe altcineva in familie care sa doreasca sa renunte la fumat, chiar nu-i mai este de folos sa pastreze o tigara electronica pe care nu o mai foloseste.
asa a procedat sotul meu, a facut-o cadou unui coleg de serviciu, acesta trebuie sa-si procure doar lichidul de reumplere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu ma gandesc ca fiecare dintre noi trebuie sa se priveasca f bine si sa vada ce anume il deranjeaza cel mai tare cand fumeaza.
de exp
pe mine ma deranjeaza ca fumez in frig acum iarna
ca fumez repede repede sa ma intorc la treaba sau la copil si apoi put de-ti muta nasul.
si ma deranjeaza f tare partea financiara. nu se pune problema ca nu am bani de paine dar imi iau tigari. nu. cred ca de zgarcita ce sunt totusi.
e...acum trebuie sa fac cumva sa dezvolt in capul meu lucrurile astea, eventual sa le pun pe hartie si sa ma uit la ele in fiecare zi...
ar fi o treaba.... ma gandesc eu...

am zis ca mai fumez pachetul asta care era oricum desfacut de ieri si incerc iar...
acum ...vorba ca vorba...ma intreb totusi cat ma tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Corina,poti sa-mi spui ce fel de tigara a folosit sotul tau?Imi imaginez ca daca a fost originala tigara sunt de calitate si consumabilele.Eventual site-ul de pe care le-a cumparat(daca le-a luat de pe net).Incercand sa ma orientez asupra unei tigari..am ametit cand am vazut cate site-uri sunt!!!Si preturi.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cosmina, acesta este site-ul unde am comandat (sper sa nu fie considerat reclama, ptr ca nu lucrez pentru ei, nici nu distribui produse; am scris in calitate de sotie a utilizatorului care s-a lasat de fumat cu succes)

http://www.sailebao.ro

el si-a luat modelul DSE 902, cu o singura tigara, atunci nu aparuse TGO; mare prostie, mai dati 50 lei in plus si va luati full-pack, primiti doua tigari, avantajul este ca intotdeauna ai un acumulator incarcat, ptr a fi folosit, si pe al doilea il tineti incarcat, de rezerva in tabachera. sau daca sunt ambii soti/doi fumatori in familie, aveti doua tigari la pret de una (aproape).
e naspa sa se descarce acumulatorul tigarii si sa n-ai la tine nici incarcatorul sau unde s-o conectezi; o frustrare de genul asta il poate determina pe fumatorul inrait sa se enerveze si sa-si cumpere un pachet de tigari pe loc.

alt sfat : depinde ce tip de tigari folositi, normale sau slim, light sau strong, mentolate sau normale. in prima faza, cand cumparati tigara, luati-va lichid de reumplere cu aceeasi concentratie de nicotina ca si tigarile pe care le fumati in mod curent. apoi, va comandati lichid cu concentratie de nicotina din ce in ce mai mica, sau cu arome, pana ajungeti la 0 nicotina. ar fi avantajos sa va comandati si lichidul necesar o data cu comandarea tigarii, sa nu stati pe urma sa comandati o amarata de sticluta, costa mai mult transportul prin fan curier decat sticluta in sine.

Mergi la inceput

Multumesc.La ei facusem comanda(full pack...normal) pe care am anulat-o.Am vazut ca au si consumabile pe alese.Probabil voi reveni cu o comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu am renuntat la fumat dupa 12 ani.
Din ziua in care am hotarat ca nu voi mai fuma, nu m-au mai interesat tigarile. Nu am avut nici depresii, nici pofte bruste de a fuma cand vedeam pe cineva ca trage din tigara.
Motivatia mea a fost sanatatea copilului meu.
Este pierdere de timp, bani si sanatate acest obicei.

CorinaDani, sotul tau s-a ingrasat, fiindca a inlocuit obiceiul de a fuma, cu mancarea. Medicii spun ca fumatul nu este viciu, ci obicei.

Pt cei care vor sa renuinte la fumat, iata un exercitiu :
Cand simtiti nevoia de a fuma, asezati-va in fata geamului deschis si inspirati aer adanc, apoi expirati-l incet. Repetati pana va trece pofta.
Efectul este garantat.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

fetelor azi la pranz mi-a sosit coletul cu tigarile electronice 2 la nr,2 sticlute cu lichid una mai slaba pt mine,una mai tare pt sotul meu.nu arata k o tigara obisnuita,ci mai degraba seamana cu un trabuc.totusi mi se par elegante si interesante.m-a costat 250 ron cu tot cu taxa de transport.am fumat toata ziua din tigara,nu se compara cu o tigara normala,nu ma satur niciodata dar totusi am reusit azi in prima zi de utilizare sa fumez doar 2 tigari normale si sotul 3.e greu,am o senzatie de foame si de rontait ceva incontinuu,dar ma abtin cat pot de mult.
din punctul meu de vedere tigara electronica ajuta mult ,dar trebuie si multa ambitie.fara ea nu as fi putut never ever sa fumez doar 2 tigari,eu care fumam ziua si pachetul si sotul un pachet si jumatate pe zi.sper ca o sa reusesc sa nu mai fumez deloc tigari normale si de asemeni sa ma abtin si de la mancare daca nu vreau sa ajung cat o balena.ar fi bine sa se ingrase sotul nu eu,k el chiar ar avea nevoie de niste kg in plus.
Doamne ajuta sa reusim ce ne-am propus,si o sa scriu aici zilnic sa va spun cate tigari am mai fumat sau nu am mai fumat deloc
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Si eu am cumparat tot de la ei si fumez imi place asa la cafea dimineata
Eu am tigareta aia alba .
In fine e ok...sa vedem ce o urma!

Mergi la inceput

Danutza26,chiar as vrea sa intri zilnic pe forum si sa ma incurajezi cu nr din ce in ce mai mic de tigariAzi sper sa ajung sa-mi iau si eu full pack-ul.Daca e ca ala de pe net,il iau.Daca nu,revin iar cu comanda.Pana una-alta vad ca nametii stau in calea...fumatului electronic.O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

JG, bomboanele rom-cocos, miam !

Ela, exact asa miroseau tigarile alea din plante, ca frunzele arse toamna... si erau si scumpeeeee!

A propos, eu am luat tigarile de pe site-ul esmoke.ro, sunt foarte seriosi . Am luat rezerve si cu nicotina, si fara, prietenul meu zice ca nu se simte diferenta. Niste colege de serviciu s-au lasat folosind plasturii, dar intr-adevar am auzit si de la ele ca s-au simtit rau cateodata.

Oricum, cred ca important e sa vrei intr-adevar sa te lasi, metoda conteaza mai putin. Mama s-a lasat brusc, dupa multi ani de fumat, si de atunci n-a mai interesat-o. Deci, fiecare cu metoda lui.

P.S.: Ii inteleg foarte bine pe copiii deranjati de faptul ca parintii fumeaza, si pe mine ma deranja teribil pe vremuri (mai ales ca tata, plin de marinimie si grija, ne poftea sa mergem in alta camera daca nu ne convenea...). Acum ma scoate din minti cand vad la restaurante parinti cu copii in zona de fumatori, mi se pare o inconstienta grava si cred ca ar trebui cumva limitat prin lege accesul copiilor in zonele de fumatori, daca parintilor nu le pasa (chiar azi in restaurantul unde eram noi - la fumatori, ca din cand mai fac o concesie pentru domnul - au venit doua doamne cu 4 fetite, si acum ceva timp am vazut intr-o cafenea aglomerata si super-afumata o mamica cu bebe foarte mic, culmea, era o persoana publica preocupata altfel de soarta bebelusilor).

Mergi la inceput