Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 19
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa sei pt calciu, incearca tofu-branza de soia, fii-mea toata ziua cere "mama, tofuuuu" :))))))) E bun la gust, si are f f f mult calciu! Eu lapte de migdale am facut asa: o cana de migdale puse la inmuiat pe noapte, a doua zi le curat de pielita [asa e de preferat, dar mi a zis cineva ca nu o face]-asta ia ceva timp, apoi le blenduiesc cu aprox 1 l apa [daca vrei laptele mai dens , pui mai putina apa, e mai bun asa]. Apoi storc compozitia prin tifon, laptele e gata. Il mai blenduiesc cu o banana-doua, si mai adaug miere. Sa iti mai zic cat de gustos este...? de si |
Eu credeam ca se face mult mai greu laptele de migdale. Neaparat incerc si eu, k tb sa imi vina o comanda cu migdale :P
seidana spune:
Neatza...
May .... bravooo... ma bucur f tare pt voi.. vrem poze ov cors..
sper ca acu ne omorezi mai mult cu prezenta..
Oana.. si eu sunt multumita de Toujours insa cristalele alea...le gasesc de 3 zile zilnic la fiecare scutec...
Inutsa.. la mine nu e asa rau sa faca urat la fiecare strop de lapte , insa ite c face.. sa nu va zic ca i-au aparut iar bubitele pe fata
Rach .. e tare bine si 500 g.. nici a mea nu accepta bibe ( si ma zapacea mama pe la 2 luni sa o obisnuisc. eu nu ca o sa-l ia.. ete fas)
GATA .. nu mai vrea sa doarma singura.. pana am luat-o in pat la 4 s-a trezit de 4 ori..
seidana spune:
citat din mesajul lui inutsa sei pt calciu, incearca tofu-branza de soia, fii-mea toata ziua cere "mama, tofuuuu" :))))))) E bun la gust, si are f f f mult calciu! Eu lapte de migdale am facut asa: o cana de migdale puse la inmuiat pe noapte, a doua zi le curat de pielita [asa e de preferat, dar mi a zis cineva ca nu o face]-asta ia ceva timp, apoi le blenduiesc cu aprox 1 l apa [daca vrei laptele mai dens , pui mai putina apa, e mai bun asa]. Apoi storc compozitia prin tifon, laptele e gata. Il mai blenduiesc cu o banana-doua, si mai adaug miere. Sa iti mai zic cat de gustos este...? de si |
oau.. cam imi curg balutele.. trebuie sa incerc
Lena de unde iti comanzi migdale?
LenaC spune:
May, ce fain ca a fost bine la botez. Eu aveam emotii.
Felicitari si pentru cununie
si evident ca vrem poze :)
Sei, lasa, sa vezi cum o sa doarma fata in facultate cand o sa aiba examene.
Asta ca sa facem haz de necaz :P
Lali, pe unde esti?
mariasophia2 spune:
neatza fetele!multumesc pentru sfaturi! sei, fetita mea e nascuta pe 28 oct dupa 2 zile jum de travaliu de am crezut ca mor 3.400 si 50 cm , o mare surpriza dupa ce la echo mi-au zis ca fetita mea e foarte mica...dar m-am linistit citindu-va pe voi si vazand ca si unora dintre voi le zicea la echo la fel.am depasit termenul cu 4 zile iar medicii nici nu ma bagau in seama , ziceau ca mai pot sta 2 saptamani...eu sunt o mamica tanara 22 de ani in februarie,dar atat eu cat si sotul ne-am dorit o fetita la varsta tanara ... asta a fost dorinta noastra
may ma bucur pt tine ca ti-a iesit bine botezul la noi e o intreaga corvoada din cauza socrilor.... inca nu am botezat-o .o vom face in primavara.
maria26 voi incerca si cu reviken ,sper sa functioneze ca daca nu imi deschid magazin de creme la cate am
lena,inutsa si eu sunt ca sei...e o bariera psihologica sa beau un altfel de lapte sau branza...dar migdalele le mananc ca atare,la fel si nuci
seidana spune:
citat din mesajul lui LenaC May, ce fain ca a fost bine la botez. Eu aveam emotii. Felicitari si pentru cununie si evident ca vrem poze :) Sei, lasa, sa vezi cum o sa doarma fata in facultate cand o sa aiba examene. Asta ca sa facem haz de necaz :P Lali, pe unde esti? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
.. mie imi place cred ca, ca si ei, sa dormim impreuna .. insa in dormitor de merg vine sotul in camera ei si nu vreau (dupa ce in w/d am dormit toti 3 , nu mai vrea sa dormim impreuna, ca cica s-a pus pe mana ei.. l-am vazut nu era pe ea, ci langa, nu i-am zis nimik, la 4 dimineata insa el ii cauta manuta , o prindea de mana sa vada daca misca, o pupa , a meu e in categoria super disperati), in patul din camera ei dorm f ra ca e mic.. solutia ar fi sa luamo canapea, insa nici asta nu e solutie ca nu veau sa doarma singura peste 2 ani in canapea..ca sa nu vb de finante
seidana spune:
Mariasophia te trecem in listuta strugurasilor?
eu te felicit ca esti mamica tanara.. si eu mi-am dorit asta , insa na .. DD a avut alte planuri cu noi
mariasophia2 spune:
daps sei ma puteti trece...eu abia acum mi-am facut curaj sa va scriu...am c ateva luni bune de cand va citesc...de la voi am invatat multe...imi cresc copilul singura fara mama fara soacra ,doar cu ajutorul sotului care e mai mereu la munca...pleaca la 5 dimi si vine la 8-9 seara
Alex2011 spune:
Salutare!
Noi tusim rau si ii dau Stodal, un sirop homeopat de la Boiron, compania care produce si Oscilococcinum. Voi v-ati confruntat cu accese de tuse seaca la bibici?
Apoi, avem o pata de dermatita atopica de care nu mai scapam, mi se pare ca se extinde si o mananca, se scarpina pana la sange. Am auzit de Mustela stelatopia ca ar fi foarte buna, la noi nu se gaseste. Voi ce remedii homeopate ati folosit?
Pupici cu sanatate de la noi!