Strugurasi de Sept-Oct 2011 *27*
Raspunsuri - Pagina 18
inutsa spune:
maria sophia bine ai venit! Vad ca ti-au mai scris fetele, eu nu am habar de ce intrebi, nu am patit-o. Si eu mai gasesc la Theo partzulete mici de kk, dar nu tot timpul.
sei exista si lapte de soia fara e-uri, bio, si la acelasi pret cu asta cu e-uri. Poti incerca si lapte de migdale [il poti face chiar tu in casa] , sau de ovas am mai vazut. Asta in ideea ca ti se face dor de lactate
de si
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariasophia2 fetelor eu de cand am nascut nu am mai mancat fructe si legume crude .am mancat doar compot si legume fierte.la lapte am renuntat o perioada sa vad ce efect are , dar era la fel asa ca am inceput iar sa beau pt ca micuta are nevoie de Ca.ii trosnesc oasele putin.ea are si colici.uneori face si caca verde.nu as vrea sa renunt la alaptat pt ca stiu cat bine ii face. e o grasunica.mi-a fost greu sa renunt la fructe crude pt ca inainte sa nasc mancam cantitati industriale.uneori cred ca e de la laptele meu ca e acid , dar nu stiu de la ce ar putea fi... |
Laptele nu e cea mai mare sursa de calciu. Poti incerca migdale, seminte de susan, seminte de in.
Uite in acest articol ai sa vezi ca lactatele sunt pe ultimul loc http://sspirulina.wordpress.com/2010/12/11/mitul-calciului-din-lactate-si-cele-mai-bune-surse-vegetale-de-calciu/
seidana spune:
Inutza.. asa imi e de dor de lactate ca imi vine sa ma urc pe pereti...
Ai o reteta testata de lapte de migdale?
Oricum laptele de soia nu ma incantat.. probabil si pt ca intre mine si soia este o bariera, psihologica
inutsa spune:
sei pt calciu, incearca tofu-branza de soia, fii-mea toata ziua cere "mama, tofuuuu" :))))))) E bun la gust, si are f f f mult calciu!
Eu lapte de migdale am facut asa: o cana de migdale puse la inmuiat pe noapte, a doua zi le curat de pielita [asa e de preferat, dar mi a zis cineva ca nu o face]-asta ia ceva timp, apoi le blenduiesc cu aprox 1 l apa [daca vrei laptele mai dens , pui mai putina apa, e mai bun asa]. Apoi storc compozitia prin tifon, laptele e gata. Il mai blenduiesc cu o banana-doua, si mai adaug miere. Sa iti mai zic cat de gustos este...?
de si
inutsa spune:
sei si mie mi se mai face pofta de lapte uneori, dar m-am obisnuit deja. Dar zau ca e mai bun laptele vegetal, mie imi place tare. E nasol doar ca multe produse alimentare contin lapte si trebuie sa citesc toate etichetele produselor, multe ne sunt interzise. Asta e!
de si
maria26 spune:
mariasophia, si albert la fel a facut pana acum 2 saptamani... avea vesnic stropi si se irita... eu am tinut regim pt ca el a avut colici rau, am baut multe ceaiuri etc.. dar degeaba.. tot asa faacea...eu te sfatuiesc sa-i dai o jumatate de eubiotic baby pe zi.. se pune in lapte sau in ceai... ii poti da timp de 10 zile.. regleaza tranzitul intestinal.. este extrem de bun... iar crema am folosit reviken.. pe asta o folosesc de cand era Andy mic...iritatia trece intr-o jumatate de zi cu ea... costa cam 10 lei. are consistenta ca si cutadenul si se pune stat gros acolo unde e rosu...
oanaiasi spune:
Neata,
sei, tot tujours folosesc.mi s a intamplat si mie doar o data sa gasesc cristale din alea apoi nu am mai gasit. eu sunt f multumita de ele. o las toata noaptea cu un.scutec si absoarbe bine.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
racheel spune:
Buna dimineata fetelor
In primul rand, bine ai venit Sophia
Imi pare rau ca va confruntati cu asa ceva.anastasia mea o singura data s-a iritat si asta pentru ca eu am baut zeama dintr-un borcan de ardei acru.I-a trecut cu bephanten in 8 zile.
Fetelor m-am bucurat dejeaba.Cantarul meu imi arata cu 500 g mai mult.Am cantarit-o pe Anastasia pe cantarul ei si are 5,800.Deci mi-a luat luna asta 500 g.Nu-i bai este bine si asa.Si asta inseamna ca si eu am cu 500 g mai putin.
V-am spus ca am avut un botez sambata seara si i-am lasat lapte muls si ce credeti?Nu avrut sa manance din biberon. O data a mancat 30 ml, si a doua oara 40 ml si asta cu chiu cu vai.
Nu-l vrea sub nicio forma.Il dau gol sa se joace cu el, se joaca si il baga in gurita singurica dar daca ii pun putin laptic in el este teroare.Sincer as fi vrut sa-mi ia si biberonul, pentru ca mai plec si eu de acasa si sa manance.Asta este.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
May3 spune:
neatzzaaaaaaa
noua ne-a iesit botezul supeerrr!
ne-am distrat misto rau. s-a dansat de s-a rupt. toata lumea super multumita, iar ca bani... mai bine ca la o nunta plus hainute la greu.
bine, noi ne-am si cununat dupa botez si cred ca lumea a considerat ca-i si nunta, chiar daca noi nu i-am anuntat dinainte de cununie, ci la biserica si am tot zis ca e botez si ca ne-am cununat ca tot eram pe acolo si aveam nasi
ceea ce era adevarat.
sunt super incantata de cum a iesit
lali, imi pare rau ca ai amanat.
jade, pt T
maria, bine ai venit.
in rest, nu mai stiu ce am citit
oanaiasi spune:
May, ne bucuram mult ca a iesit tot cum trebuie!!!felicitari si pt cununie! Asteptam poze!!!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!