Un an nou plin de impliniri de la Gabi

Un an nou plin de impliniri de la Gabi | Autor: gabi_79

Link direct la acest mesaj

Am dorii sa devenim parinti... am facut demersurile de ordin medical... acum teoretic suntem OK trebuie sa; avem rabdare... sa; nu "speriem barza", tot agitându-ne sa o primim...
Luna asta (la început) am "reusit" sa îmi intârzii ciclu cu 7 zile si asta doar ca îmi doresc atât sa se întâmple (nu mi-a venit pâna nu am facut un test de sarcina care bineînteles a fost negativ... doar asa organismul a renuntat la iluzia pe care mi-o doream)... nici nu mai stiu daca sa ma încred în ce simptome am... dat fiind faptul ca odata ce am aflat (citind pe net sau de alte femei norocoase) care ar fi simptomele unei sarcini... mi le cam... induc... ce putere are psihicul asupra corpului...
Nu stiu cum sa fac sa nu mai am nevoia asta acuta de a ni se împlinii visul...
Pâna acum la început de an... eram obianuita cu ideea "Nu ne mai gândim... când se întâmpla se întâmpla"... acum am o stare... chiar depresiva as putea spune...

As aprecia daca mi-ati împartasii din experienta voastra, ce sa fac sa trec peste aceasta perioada si cum putem favoriza aparitia unui îngeras în viata noastra.

Va multumesc pentru timpul acordat si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cei ce ne dorim cea mai importanta împlinire a vietii de familie... copiii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai venit! Sunt convins ca va fi Ok, toate vin cand le este timpul.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput