cat lapte ?

cat lapte ? | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

buna!!1 am si eu o intrebare catre toate mamicile care ma pot ajuta cu un raspuns!!1

baietelul meu are aproape 10 luni si nu stiu cat lapte ar treb sa ii dau sa manace intr-o zi!!
mentionez ca k il hranesc cu lapte praf de la 2 luni , plus k aveam si mesele diversificate!!!
intr-o zi, dar nu este o regula, el mamanca 3 biberoane de 210ml(mai mult sau mai putin in totalitate!)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Eu stiu ca 500-600 ml pana la un an , asa ca esti in schema, incearca sa-l reduci treptat la 500 ml pana la un an (500 e limita dupa un an). Ce mai faci? N-am vazut semnatura de graviduta, esti OK?

Mami de taurasi gemenasi Luca si Marc 11 mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

am nascut in aprilie 2011 si anul acesta mi-am propus sa incep curs apt bb2!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Depinde de copil. eu nu i/am limitat niciodata cantitatea de lapte. La 10 luni bea cam 1 l de lapte pe zi. Mereu i/am dat cat a cerut.

Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

problema este k la mine nu cere!!!de altfel al 3-lea biberon i-l dau in somn , la miezul noptii, altfel nu il mananca!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna, Iustin al meu mereu a mancat putin, dar niciodata nu m-am gandit sa ii mai reduc mesele de lapte, acum are 1,8 luni si mananca cam 500 ml lapte/zi, tinand cont ca de mancat altceva nu prea mananca..adica il mai pacalesc cu 3-4 lingurirte ciorba, 2-3 lingurite piure de legume..cativa pufuleti, biscuiti sau stiksuri..eu zic sa i dai copilului atat cat are nevoie..eu noaptea nu i dau daca nu plange..ceea ce pana acum nu s-a intamplat, deci al meu tot se trezeste de 2 ori/ noapte pt lapte..dar papa ff punin..in jur de 100 ml toata noaptea..ma mir cum se trezeste doar pt atat..Dar ti-am zis asta e stilul lui..Apropos, pe al meu tot Iustin -Gabriel il cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasu78 spune:

Tuturica noastra are o saptamana nascuta pe 18 ian si mananca cam 20ml laptic din biberon laptic de la mamica e ok.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la 10 luni nu prea este necesar sa trezesti copilul sau sa ii dai un biberon in somn. probabil ca mananca destul de consistent seara pentru a nu mai avea nevoie de lapte noaptea.

Roxana

Mergi la inceput