Inca unul!
Emil Hossu s-a gandit ca trupa din Rai e incompleta.
Si a plecat!
Dumnezeu sa-l odihneasca...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Raspunsuri
desprecopii spune:
Tare rau imi pare! Intotdeauna mi-a placut de el!
Sa fie primit in rai.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
papanash spune:
Dumnezeu sa-l ierte !
Un om de o rara modestie si talent, teatrul este mai sarac, din ce in ce mai sarac....
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
salcia spune:
Ce veste trista :(! Eu il vedeam aproape zilnic plimbandu-si catelul si parea atat de senin si de impacat, si in forma... L-am admirat intotdeauna, era un om talentat, elegant si discret.
Condoleante familiei!
marius spune:
Mda - este ca imbatranim?
Dumnezeu sa-l odihneasca.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
Este atat de trist cand actorii care ne-au luminat zilele triste din vremurile grele nu au rezistat!
buflea spune:
Mda, cica a murit la teatru, se pregatea de spectacol ...
Spre consolare, pot spune ca macar a murit usor - parca de la o anumita varsta si felul in care ne ducem mi se pare o rasplata sau o razbunare a sortii.
alinuk spune:
ata de trista seara asta...
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
jenn spune:
Odihneasca-se in pace!In amintirea mea va ramane tanar,asa cum era in "Toamna bobocilor".