Chirurgie oro-maxilo-faciala Bucuresti

Chirurgie oro-maxilo-faciala Bucuresti | Autor: cati 73

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
In primul rand, cer scuze in cazul in care mai e deschis un subiect cu aceeasi tema. Am facut o verificare sumara, doar in acest subforum.

In al doilea rand, motivul pentru care am deschis acest topic este acela ca avem nevoie de un chirurg din cadrul Clinicii de chirurgie oro-maxilo-faciala din Bucuresti.

Am fost de cateva ori la dl. dr. Bucur, seful clinicii, insa nu am fost multumita de ..interesul aratat in timpul consultatiei.
Practic, m-a intrebat unde am operat prima data copilul, iar dupa ce a auzit ca intr-un alt spital, m-a intrebat de ce nu m-am dus la clinica dumnealui de prima data. I-am explicat ca suntem din provincie, ca nu aveam informatii..dar , se pare, ca nu l-am impresionat.
Ca urmare, nici nu a fost curios sa se uite in gura copilului, decat dupa ce am insistat eu..

Nu stiu ce sa mai spun..aceasta a fost prima mea impresie si o prezint ca pe o judecata de valoare, posibil subiectiva..

Totusi, daca cineva dintre mamici si tatici, a avut vreo experienta in aceasta clinica, este rugat foarte mult sa-mi dea si mie de stire!!

Caut un medic care sa trateze cu seriozitate fiecare consultatie, operatie, si care sa urmareasca in timp evolutia copilului. Daca accepta sa fie si contactat telefonic...ar fi si mai bine!

Multumesc !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Cati, acel doctor exista, sau acei doctori exista (ca eu stiu doi) ,dar nu la clinica dorita de tine.

Daca te ajuta cu ceva, exista subiect "Palatoschizis si formele sale" ; pe prima pagina a acestui subiect gasesti unde au operat parintii copilasi cu aceasta problema; daca sunt elemente comune (ma refer la problema pe care o ai tu de rezolvat) cu ce citesti pe acolo, le poti intreba pe fete detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Multumesc foarte mult!

Am informatii despre celelalte centre din tara...dar mi se pare ciudat ca intr-o clinica, de specialitate pana la urma, sa nu isi fi facut un bun renume macar un doctor in acest sens.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput