Recomandari SCOLI PRIVATE?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169209&nm=Scoala-Pro-Ingenio

Uite aici discutia de pe forum, la pagina 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

zirina, multumesc frumos pentru toate detaliile! o sa ma ajute in luare deciziei

fiona, din pacate pro ingenio este la celalalt capat al bucurestiului fatza de unde stam noi :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rufus, ce poti sa-mi spui de IBSB? e o zona care imi convine , pt Ghe.
edit ca mda, dar costa f mult :D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am intrat doar din curiozitate pe subiect si am ramas masca, cand uitandu-ma peste una din scolile private am vazut ca pretul este mai mult decat dublu fata de o scoala privata normala din Viena :( La puterea de cumparare a romanilor, mi se pare revoltator...
Desigur, nu obliga nimeni pe un parinte sa-si dea copilul la privata, dar asta e valabil oriunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alemam spune:

O amica din Franta plateste 180eur/luna scoala privata (undeva in zona de nord a Frantei, Lille)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat
Am intrat doar din curiozitate pe subiect si am ramas masca, cand uitandu-ma peste una din scolile private am vazut ca pretul este mai mult decat dublu fata de o scoala privata normala din Viena :( La puterea de cumparare a romanilor, mi se pare revoltator...

De ce-i revoltator? In Viena sunt si scoli private de www.ais.at/page.cfm?p=371" target="_blank">peste 1000 euro/luna. Chiar www.vis.ac.at/show_content.php?sid=43&language=en" target="_blank">mai multe. La tarife duble fata de cel care te-a revoltat pe tine.

Pentru romanii cu putere mica de cumparare sunt sute de scoli de stat. Pentru cei cu ceva mai multa putere de cumparare sunt si scoli private cu tarifuri acceptabile. Iar cei cu mare dare de mana pot opta pentru scoli scumpe. So what? Economie de piata, cerere si oferta. In Viena este la fel. In toata lumea este exact la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Despre scoala GENESIS sau OLGA GUDYN stie cineva ceva? Genesis mi s-a parut ok la vizita insa as fi vrut niste pareri de la parinti cu copii acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, vezi ca-s subiecte separate, pentru Spectrum, IBSB, Olga Gudyn. poate e mai usor sa ai acolo detalii de la persoane care au copiii la scolile in cauza.
uite:
Spectrum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156479
Olga Gudyn: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134178
Genesis: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96349
Pro Ingenio: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169209

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Rufus, ce poti sa-mi spui de IBSB? e o zona care imi convine , pt Ghe.
edit ca mda, dar costa f mult :D

Da, costa cam mult; o verisoara si-a dus fata acolo, o sa-si duca si baiatul peste vreo doi ani. Initial am fost sceptic cand am auzit de bani, dar ma rodea curiozitatea si am descusut-o. Nu cunosc (si deci nu pot sa comentez) sistemul britanic, dar mi se pare logica orice fel de activitate pe care o au in scoala aia, imi place stilul, metoda, seriozitatea. Copila e incantata, merge cu placere, asta conteaza cel mai mult; faptul ca totul se intampla la scoala, acasa e timp liber, probabil ca e si pe la alte scoli...dar parintii nu au efectiv nimic de facut, in afara de o corespondenta de rutina cu scoala, care le semnaleaza orice lucru neobisnuit.
Verisoara mea doreste sa continue si liceul, dupa care direct in Anglia (au ei ceva afinitati acolo, mama sotului traieste in Anglia, afaceri pe acolo, etc)
Din cate am inteles eu, pretul este cam 10000 pe an. Deocamdata.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Copiii mei au fost in Gradinita Mea ( Gradinitza celor de la Scoala Mea) . Majoritatea colegilor lor sunt in Scoala Mea si toata lumea e foarte multumita desi problema spatiului este una reala.
Cat am fost in Romania copiii mei au mers in Scoala Franceza pe Soseaua Nordului. Copiilor le-a placut mult in acea scoala si noi ne-am inteles bine cu sistemul in general. In plus pretul era mult mai rezonabil de ce aud la scoala britanica sau internationala.

Mergi la inceput