Nasterea la Arcadia - Iasi (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata..ce frig e afara, eu nu am curaj sa ma aventurez cu mandra mea, desi e mai maricica..stam in casa la caldurica

Da, Nico, socatem motatele azi maine sigur vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Multumesc Lena
Multumesc Madline

Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IULIA, e corect ce spun fetele in legatura cu fularul, nu-i ok sa-i pui,motivele sunt acelea spuse de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

O K am inteles cu fularul la copil ,problema e ca acum ma ustura pe mine gatul ,azi nu o sa mai iesim afara .Stiti cumva ce sa i-au sa-mi treaca gatutul ,eu am supt niste bomboane de tantum verde,dar nu au nici un efect ,mai mentolate sunt bomboanele hols.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si de la noi, e frigg tare afara, am iesit pe la 10 pana afara si era ger .....
Nici noi nu folosim fular la nas, gurita, il pun asa de decor la gat, ca nu se incheie fasul pana sus
Iulia incearca faringosept, bun este salvigol, cel putin la mine a functionat, sunt o gramada la plafar bune..
Azi am avut tupeul sa-l cantaresc pe bb David si nu mica mi-a fost mirarea ca in 2 sapt a luat tot 500 grame, adica o greutate totala de 8,6 kg, in schimb raportez o noapte in care s-a trezit din 3 in 3 ore, sper sa-l tina tot asa
Nico scot si eu motatele, numai ca fara mouse e mai greu
Nici noi nu iesim afara azi, poate maine, cica si luna lui februarie o sa foe geroasa, sper sa se insele meteorologi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Iulia la mine functioneaza f bine pastile de propolis cu vit c.
Clau, dar ai acolo un voinic nu gluma, un mic sumo, felicitari pt ca te-a lasat sa dormi:)
fetelor mi-am vizita o buan prietena care a nascut acum 10 zile, Doamne am uitat ce inseamna un bebe mic..parca fata mea nu a fost niciodata asa..deja nu mai stiu cum e, zboara timpul mult prea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

da MADA, si eu am trait senzatia asta , nu o tin minte mai mica,de parca asa a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetelor!
Activitate intensa pe aici. Am citit si eu din urma.
NICO, imi aduc aminte de mine ca nu mai aveam rabdare, desi am nascut la 37 de sapt. Inca un pic, si iti tii puiutul in brate.
Claudia, bebe David e voinicut bine! Si Claudita de Oiyoy e maricica.
A mea are 7 kg la 6 luni si o sapt. Sunt fericita ca mananca bine. Nu refuza nimic. Ieri i-am dat avocado pasat, simplu fara nimic. I se parea ciudat ca nu are niciun gust, dar a mancat tot. Ii dau mancare de 3 ori pe zi, si san la discretie, ca inainte. Sunt curioasa sa vad cum o sa ia de acum in greutate.
In ultimele zile o cam chinuie gingiile, abia astept sa ii iasa dintucii!

Vestile de la eco-sold sunt in sfarsit bune si asta e o mare relaxare pentru noi.

Vad ca voi iesiti afara zilnic. Eu nu ma incumet sa o scot. Stam in casuta la caldurica pana trece gerul asta. E inuman pentru oamenii mari, dar pentru micuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, ma bucur ca aveti vesti bune !!!
Sa stii ca aerul rece de iarna face bine si la imunitate.

Claudia, tu cautai husa impermeabila pentru saltea... am gasit la Selgros. e 43 ron sau ceva de genu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Da Lena, insa eu am obisnuit-o mai mult in casa. Si acum mi-e teama sa o scot la temp asta asa de scazuta! Astet sa se mai inmoaie gerul si o s-o mai scot si eu, macar in gradina, pe terasa un pic.
Voi sunteti foooarte curajoase! GOOD FOR YOU!

Mergi la inceput