Comasarea alegerilor - neconstitutionala

Comasarea alegerilor - neconstitutionala | Autor: copiloi

Link direct la acest mesaj

Astazi Curtea Constitutionala a decis, in sfarsit, ca e neconstitutionala comasarea alegerilor.

Intr-o tara normala (!!!), Guvernul si-ar da demisia in situatia asta.

Poate ne face Base o surpriza (in "interventia" de astazi catre romani) si demite guvernul.

Iar Boc sa mai puna mana pe carte, ca e rusinea rusinii sa fii nu numai prof, ci chiar doctor in drept constitutional, si sa ai atatea legi declarate de CC ca fiind neconstitutionale. Dar deh, e greu pentru unii in democratie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Mda, cica alegerile locale vor fi in prima duminica din iunie.

Deci mergem sa votam (daca vom avea pe cine si daca nu decidem ca plecam sa serbam in avans anishorul bebelinei).

Despre dat demisia, actiunea asta e cam necunoscuta la noi. In afara de demisii "la 'shto" inaintate sefului de partid...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Copiloi e pe pozitie, helou there!

Si eu am o curiozitate: sa vad ce face madam Saftoiu si mister Orban cu demisiile inaintate... face Crinuletzu avioane cu ele si le lanseaza prin birou ...si ei isi pun onoarea in duba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmm nu mi se pare normal sa joci la cacealma. Sau sa fie diletantism?
Ideea in sine este salutara insa modalitate de a aplica si/sau de a schimba dupa bunul plac da de gandit.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Copiloi e pe pozitie, helou there!

Si eu am o curiozitate: sa vad ce face madam Saftoiu si mister Orban cu demisiile inaintate... face Crinuletzu avioane cu ele si le lanseaza prin birou ...si ei isi pun onoarea in duba.

Poate le bareaza si le imprumuta lui Boc & co sa foloseasa partea alba de pe verso in acelasi scop.

Intr-adevar, e foarte important in contexul asta ce se intampla cu cei mentionati de tine, nu cu campionii absoluti la anticonstitutionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Astazi Curtea Constitutionala a decis, in sfarsit, ca e neconstitutionala comasarea alegerilor.

Intr-o tara normala (!!!), Guvernul si-ar da demisia in situatia asta.

Poate ne face Base o surpriza (in "interventia" de astazi catre romani) si demite guvernul.

Iar Boc sa mai puna mana pe carte, ca e rusinea rusinii sa fii nu numai prof, ci chiar doctor in drept constitutional, si sa ai atatea legi declarate de CC ca fiind neconstitutionale. Dar deh, e greu pentru unii in democratie

Si inca doctor care a sustinut in teza de doctorat, suprematia sistemului parlamenar bicameral in raport cu cel unicameral.
Acum daca "sefu" i-a trasat sarcina sa sustine unicameralul el executa.

Mergi la inceput