Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 2
bluenight spune:
Am scris la capitotul trecut
In primul rand vreau sa va multumesc ca m-ai primit asa frumos printre voi Multumesc pentru mesajele de bun venit!
Catak vad ca si tu ai parte de o soacra super
Socra-mea e departe de noi, ne vizitam de doua ori pe an. Ce-mi place cel mai mult la ea e cum gateste! E moldoveanca si face niste mancaruri, iam iam
Ioanna16 - si eu am o sfecla rosie pe care vreau sa o gatesc pt Mihai. Am gasit o reteta cu carne si iaurt sau smantana. Eu o sa-i fac sfecla la streamer cu piept de pui si iaurt.
Vad ca yvyana zice ca nu e buna combinatia, eu o sa incerc totusi maine si iti zic cum a iesit.
MaryM85 multumesc pentru idee. Aici, in Belgia, nu se prea gaseste ficat, decat la mancare pt caini si pisici . Am decis sa nici nu-i dau la Mihai ficat decat daca gasesc bio, am auzit de multe cazuri in care bebeii au vomat dupa ficat. Stiu ca e bogat in fier insa tot acolo se aduna si reziduurile iar cand ma gandesc cu cate "chestii" sunt injectate gainile aici nici nu vreau sa ma gandesc ce e in ficatul de pe raftul magazinului :(
Pana la urma i-am facut cartoful numai cu unt si l-a papat tot
Off voi vorbiti de ninsoare si zapada
Aici e inorat mai tot timpul si ploua.
Delia dau, dau cioco! Chiar m-ai nimerit fiindca mai nou mananc foarte multa ciocolata! Mi-am cumparat miniciocolatele si le-am pus intr-un bol pe masa si tot timpul imi iau cate una
Asa ca, va servesc cu drag si pe voi pana nu le termin singura pe toate! Deci: mars, twix, snickers, milkyway, ce doriti?
madutza_bra bebe Mihai - nascut in 4.06.2011 natural la 40 de saptamani, 3,900 kg, apgar 10 iar eu sunt nascuta in 11.11.1987
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca voi vorbiti de diete, impachetari..etc etc..si eu bag la greu acum slaninuta afumata cu condimente si apoi mi-am prega o cioco alba cu capucino hai ca o iau la ...sa nu ma prindeti si sa ma certati... mamica implinita cu 2 comori !! |
si eu am slaninuta dar nu m-ai imi trebuie, cel putin o perioada. cioco pap si eu acum dar cu lapte si alune de padure tot made in Italy o vecina merge prin Italia si aduce tot felul. cafeauia lor este o mare porcarie.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
delia si iti place slaninuta???? ca sa iti satisfac curiozitatea nu, nu este primola. ceva italieneasca. dar m-am "reprofilat" si am inceput una cu cereale...poate o avea mai putine calorii
roxy asta este o slaninuta mai speciala...eu dinaceea normala nu mananc ..bleehh..... cu cafeaua, au si ei de mai multe feluri, lavazza cred ac e buna. nu stiu ca nu am pricep..nu consum cafea deloc.
puiutul meu mic este la buni.....de abia astept sa ajung la el...
mamica implinita cu 2 comori !!
bb_yasmi spune:
gata pauza..dar acum cu burta plina cine mai are chef de treaba????
uff si cei cu balustrazile m au sunat ca vin de abia maine dimi
revin intr-o noua pauza
bb_yasmi spune:
uitasem
alexina multa sanatate printesei!! cum stati cu pregatirile???cumparaturile...
scrish spune:
delia pai fix asa stateam
roxy as trimite o dar nu am testat o cum gateste pentru tine sau pentru bebe vrei sa faci de papa? k pt bebe e simplu, poti sa faci mega rapid o supa de rosii si spanac asta e varianta mea de viteza
fug sa ma apuc de bagaje, revin mai tarziu!
miki1979 spune:
neata..
eu scriam la cp trecut..dar nu mai copiez aici..
noi suntem inzapeziti de tot..sotul a reusit sa plece dimi la servici dar nu cred ca ajunge ca la el acolo in camp nu cred ca baga nimeni nici o masina de dezapezit.. iar eu n-am cum sa ajung cu vlad azi la gimnastica..e horor afara, la mine aici parca e baragan cand e vant si viscol..cred ca vlad se afunda cu totul in zapada daca il scot acum
sa va mai spun ca nu suport frigul si iarna ? off sa treaca mai repede ca pe mine in afara de o mica bulgareala nu ma atrage deloc
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca voi vorbiti de diete, impachetari..etc etc..si eu bag la greu acum slaninuta afumata cu condimente si apoi mi-am prega o cioco alba cu capucino hai ca o iau la ...sa nu ma prindeti si sa ma certati... mamica implinita cu 2 comori !! |
lasa ca-ti tin eu companie..eu pe langa am bagat si niste merdenele cu branza de vaci facute in casa si biscuiti si ma duc sa beau o cioco calda
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bluenight madutza_bra bebe Mihai - nascut in 4.06.2011 natural la 40 de saptamani, 3,900 kg, apgar 10 iar eu sunt nascuta in 11.11.1987 Mihai (04.06.2011) |
uau ce mamica tinerica felicitari
miki1979 spune:
sa va mai zic si ca nu am cablu, nu merge tv-ul si internetul pica si el la cateva minute ?
gata, plec la treburi daca tot stau acasa