Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)
Raspunsuri - Pagina 5
MeAlex spune:
toate fetele!
Fleurdelise, stii foarte bine ca e mult mai bine sa faci amnio si sa stai linistita apoi.
Ada, eu as merge pe mana doctorului, stie el mai bine pe cine recomanda . Iar dr. T este f bun.
Ned, . Sa intri acolo, sunt foarte multe informatii. Tu faci Clexane parca? Fa-ti antiFXa sa verifici daca e OK doza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
Dianami spune:
Seara buna, dragutelor!
Azi am fost si eu la control si inca o ecografie, s-au intetit contractiile si incerc sa aman cat pot de mult Gynipralul, insa prea mult nu se va mai putea.
In mare e totul ok, contractii multe rau, dureroase, colul inca ok, sangerari nu mai sunt, placenta s-a mutat anterior, e chiar pe cicatrice...nu stiu cum a ajuns acolo, data trecuta era posterioara.
Am tensiunea crescuta si voi purta un holter o zi sa vedem daca e cazul de tratament.
Bebe e ok, pare a fi tot fetita, are un chist de plex coroid insa sunt sigura ca se va resorbi. O sa aman morfologia cu o saptamana, o voi face in s 22.
Primele miscari le-am simtit dupa Craciun, acum deja face tumbe, mai ales seara cand stau intinsa. Burta creste, inca mai purtam pantaloni normali insa azi, la dr, cand m-am aplecat sa ma incalt, a pleznit fermoarul , e semn ca trebuie sa trec la haine cu burta. Centura masinii deja ma jeneaza (partea de jos), nu o mai port.
Recoltare de celule stem nu am facut si nici nu fac, din aceleasi motive ca si Biribu.
Bun venit gravidutelor noi, sa aveti sarcini usoare!
Bumbitza, .
Ma retrag in barlog, azi am umblat mult pe afara si m-a doborat viscolul .
Diana, 18+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Laura32 spune:
Dianami , ma bucur ca bebe este ok , sa ne ti la curent cu noutati ....bebe la cate sapt a miscat in cazul tau ?
15+
adarev spune:
Salutare burtici frumoase.Acum am reusit sa intru .Am facut cartofi copti la cuptor cu iaurt si branza.Am terminat o parte din teme.Adica l-am controlat.Iar in jumatate de ora ma dduc ca avem o vizionare la garsoniera de langa universitate, sper sa o inchirieze ca nu mai pot.Diana mi,ai grija de tine.Fleurdelise hai ca va fi bine , tinem pumnii.si maine cu vesti,da?Mealex, ce ma bucur ca mai intri.Sa sti ca eu te citesc si la aspirante optimiste ca-mi place sa va citesc si acolo. Da, dr. mi-a dat variante , il vzui si pe Tutunaru azi pe acolo, dar, mi se pare cam smucit, am auzit de el ca-i ok.Hai, Daconst mai optimista ca pe urma sunt eu si ma iau si pe mine baturile.Ali,vin si eu la slabit dupa, sa ne facem fotomodele.Bravo,Ned ptr rezultatul de la bitest. nicostea te punem si pe tine la slabit dupa. Carmina , il vrem cu adidasi maine.Muraturica, dormi?Va pup pe toate
adarev spune:
Of, fetelor inca nu am plecat si o sa ma ia o lene parca vad.Si cu vremea asta.Doamne nu mai pot ce racita sunt. Bine ca nu fac temperatura, dar mor de gat.o sa mi iau niste strepsils, mi s-a aplecat si de la atatea ceiuri, incat imi vine sa vars de ele.
Porumbita spune:
fleurdelisa bafta maine
daconst da chair ca nu ai stare
bun venit noilor gravidute
meAlex
Giulia_S spune:
Felicitari, burtici! Eu am un strumf de 6 luni deja (bebe Stefan de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :)
Pont: ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand o perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun. Sarcina usoara!
muraturica spune:
Hello.
Nu dorm Ada, acum am ajuns acasa. Dupa o zi "minunata" la birou am plecat cu sot si mama cu tot pana la bunica mea. Ea locuieste la tara, destul de aproape. A nins si la noi, dar la ea am vazut niste troiene cum nu am mai vazut de mic copil. Era zapada neintinata de masini si inalta tare. Frumos peisaj, cu exceptia faptului ca eram cu masina si chiar nu vroiam sa ramanem inzapeiti pe acolo. Am ajuns in oras si mi-am facut si pofta de papanasi.
Ali, intra-adevar am scapat de varicela. E miercuriiiiiiii!!!!!!!! Ai o memorie super pentru o graviduta . (Asta apropo de faptul ca restul fetelor se cam plangeau).
AM citit tot ce ati scris, dar imi e atat de somn incat cu greu ma pot concentra sa raspud coerent, asa ca ma scuzati daca mai incurc cate ceva.
Fleurdelise bafta multa multa! Nu iti mai fa atatea ganduri pana nu sti rezultatele. (Stiu ca e mai usor de zis decat de facut, dar incerca).
Carmina tu mergi la eco? Bafta si tie.
Dianami, sanatate multa si sa ne spui ce si cum pe viitor.
Imi spunea cineva (nu mai stiu cine, dar multumesc din suflet) sa intreb dr. cand sa fac TORCH. Mi-e mi-a spus ca pana in sapt. 12. Cred ca ma duc oricum sapt viitoare. Sper sa fie bine. Stiam de testul asta si intr-o vreme vroiam sa il fac inainte sa raman graviduta, dar am tot amanat. Acum imi pare rau. Mai bine il faceam ininate.
Fetlor, ma primiti si pe mine la slabit dupa? Momentan sunt inca cu mai putine kg decat atunci cand am aflat de sarcina si hainele imi vin perfect, dar sunt sigura ca se va "remedia" problema.
Nu mai stiu cui sa mai raspund. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Va pup cu mare drag pe toate.
9+
Carmen_80 spune:
Buna fetelor, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, si pe langa asta, pana apare postul meu s-au mai scris inca 3 pagini si nu-l mai vede nimeni :)
Apropo de hainute, maine implinim 17 saptamani, iar cu ocazia acestei aniversari mi-am facut cadou primele hainute de gravi. Am gasit reduceri la C&A si mi-am luat 2 perechi de pantaloni ca cate 40 ron bucata (redusi de la 130) si o pereche de blugi la 90 ron (redusi de la 170 parca). Spre bucuria mea, desi am luat aproape 4 kg, se pare ca le-am pus doar pe burtica. Am ramas la aceeasi marime de pana acum. yeey Va urez spor la cumparaturi :)
16 sapt
Biribu spune:
eu nu ma mai joc ca nu tin pasul cu voi...
azi am facut morfo, bebe e bine, se juca pe acolo, nimic de raportat. am inceput sa-l simt zdravan, ma sutuieste de nu ma vad
de slabeala nu zic nimic, nici sa ma gindesc nu vreau ca intru in depresie.
Carmen scrie repede 10 mesaje, acolo de un cuvint doua sa scapi e moderare
Diana mi-era tare dor de tine sper sa se potoleasca contractiile, off... felicitari pt fetitz, sa ramina asa pina la final
Fleur pup fata si tinem pumnii miine si mai apoi... trebuie sa fie bine!!
Ada ma bucur ca sunteti oki si in grafice. cica am terminat temele na, rid ca eu inca n-am teme, dar la anul cred ca ma paste si pe mine..
Danett ma bucur ca esti bine si tinem pumnii si in continuare!
Laura dar ce operatie ai avut?? aoleu, biata de tine, eroina ce esti
Rocsy si eu ca Dana gasesc inlocuitor la ce nu gasesc in frigi fara probleme, bine ar fi sa-l inchid la loc si sa imi vad de treaba
Dana imi placi, n-ai tu treaba, apoi shoppingul cine sa-l faca ? eu daca as avea atita timp de colindat as da faliment, m-ar inchide husbandu in casa ca sunt de groaza cu cumparaturile
de celule stem va zic miine, nu va suparati dar mi-e somn
pup gasca
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3