Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, eu nu am somn.Acum am venit din oras, si m-am pus in pat la TV si cu netul in brate.Idem husbandul.A fost chiar foarte frumos.n bar asa mai intim si puteai sa si servesti ceva.Am mancat o salata mare cu andive si alte verdeturi.In rest vad ca fetele au poftit si la retetele mele.Paula, bine ai venit si sarcina usoara. Iuli ma bucur ca esti bine.Ai grija de tine. Poate nu-i merge netul lui Fleurdelise.In rest burticile sunt in grafic.Ali noi iesim ca amandoi suntem la fel.Nu mai nimerim usa cand e de plecat pe undeva, si chiar daca nu avem niciun program, avem grija sa ne facem noi unul.EEEEi, in schimb pe fiu-meu abia il urnim din casa.Ce-or mai face si roxanicile ca nu le-am vazut la apel.Pup si pe maine la cafea.Ce frig e afara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.daca tot sunt eu prima la apel ma pun sa pregatesc cafeaua si va astept pe toate la mine.
ce program aveti ptr astazi?
ada ma bucur ca v ati simtit bine si va invidiez putin

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata si de la noi, multumim pt cafea! Cea mai mare durere a mea e ca nu mai pot bea cafea, nu o mai suport :(, asa ca ma multumesc cu una virtuala!

IIuli ma bucur ca esti mai bine, ai grija cu nervii, daca nu te menajezi tu, altii n-o vor face cu siguranta... si eu m-am consumat rau acum trei zile si m-am ales cu o migrena crunta in tot timpul asta, si stiu sigur ca de la asta a fost. asa ca ce atatia nervi, trebuie sa fim zen sa nu suparam bebeii mici

Paulici, bine ai venit! Sarcina usoara sa ai! Trebuie sa scrii inca 9 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti vedem postarile in timp real, altfel e posibil sa le ratam.

Ali, nu fi suparata ca nu s-a vazut ce e bebe, stiu ca-i mare curiozitatea dar e vreme sa se vada si asta. Important e ca e sanatos! Eu eram asa disperata la prima sarcina sa aflu ce este incat m-am mai dus la inca un doctor, si tot nu mi-a putut spune ca-i fata cu siguranta, ne trata cu fundul si avea si cordonul intre picioare. Abia la morfofetala s-a vazut bine.

Noi o avem pe mama in vizita timp de 2 saptamani, e innebunita Ilinca dupa ea si de ieri sunt nedespartite, au dormit impreuna chiar. Asa ca eu sunt libera de contract cum s-ar zice, ma odihnesc cat pot!

Duminica frumoasa va doresc!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 9+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neaza,vin si io la cafea.

Fi-miu ma tot mangaie pe burta sa-l simta pe bb.
Sunt asa de lenoasa si azi vreau la munte.e cam frig,dar trebuie sa ies azi.

Fleurdelise,hai la scris ca Suntem toate cu gandul la tine.

Duminica frumoasa fetele,intru mai pe seara.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Si eu la apel..si la cafea.
Dacost distractie placuta.
Bun venit Paulici si bebe mare si sanatos.
Mie mi-a fost foarte rau azi noapte ca am mancat ceva sramale inainte de culcare si ma durut stomacu, si micutu meu saracu s-a miscat incontinuu creca nicjavascript:bold();i lui nu i-a venit bine papa. M-a si lovit de mama focului da macar cu atat m-am ales si eu din durerea care am avut-o.
Va pop si o zi minunata la toate.
P.S Eu inca o astept pe Fleur, ma baga la banuieli, off sper sa fie totul bine cu ea.

14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Buna dimineta fetelor.Nu mai sunt racita, de fapt imi mai curge doar nasul.Cafea nu am pofta, asa ca nu beau decat cu voi virtual.Bumbita ai timp de odihna acum.Daconst distracctie placuta.Ali este si a matinala.B_1403 ai grija ce mananci sa-i vina bine si bebelului.Noi o sa ne caram azi pe la mall la patinoar, ca e ziua unui coleg de clasa de-alui fiu-meu si o face cu colegii acolo.Asa ca e de plecat si de plimbarit din nou.Mi s-a terminat si mancarea, adica mai am doar supa si o portie ee friptura,Of, iar trebuie sa gatesc.Azi nu mai fac nimic, o sa ma rasfat.Gata. Imi fac o baie ma creia o pauzasc, imi fac parul si picioarele-n spinare si la plimbare.Of, ma ingrijoreaza Fleur.Pup burticile toate.

Mergi la inceput

Fetelor voiam sa zic ca ma creia o pauzasc si a iesit altceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ... si eu la apel si vreau cafeluta , bine ai venit Paulici , sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos , la mine de ieri este o distractie fantastica in burtica , bebe danseaza de nu are nici o treaba , nu am crezut ca poate fi asa o senzatie de frumoasa si speciala .... Acum nu vreau decat sa ma bucur de momentele astea ... macar pana o sa ma obisnuiesc cu senzatia
Va pup si va doresc o dupa-amiaza placuta ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neata fetele, sunt si eu la cafea cu voi, chiar daca e putin cam tarziu .

Ada, eu am plecat de la 55 kg si am ajuns pe la 58.5 kg, insa dupa cum se stie, cele mai multe kg se iau in ultimul trimestru, cand bebe chiar creste. Mititelul are acum 120 gr, si sa zicem ca ar mai fi ceva lichid, placenta si cantitatea de sange crescuta, ceea ce inseamna maaaax 1 kg. Restul sunt ale mele. Dr spunea ca pt a pastra proportia, pana la 24 de sapt ar trebui sa raman la 3 kg.

Despre tocuri, nu stiu ce sa spun, eu sunt dependenta , colegele mele chiar glumesc pe seama mea si ma intreaba dc adidasii mei pt alergat sunt tot cu tocuri . Deocamdata nu imi provoaca dureri de spate, desi port chiar tocuri de 10 cm... Asa ca voi merge pe recomandarea lui si ma voi bucura de ele pana in trim 3, sau pana cand spatele se va supara. Stiu ca din cauza greutatii burticii, coloana se curbeaza mai mult, si isi revine dupa nastere.. probabil din cauza asta legatura cu tocurile.

Bun venit Paula si sarcina usoara.

17 sapt

Mergi la inceput

Nu stiu fetelor pe ce apas ca mie-mi iese altceva cand scriu.LAura ce fain, ca bebelul tau e tare jucaus.Eu cred ca mai am de asteptat.

Mergi la inceput