Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleurdelise,hai la raport.

Iuli,fugi la Dr,nu sta.macar vezi daca bb e bine si apoi te linistesti.
Iti spun din experienta.

Biribu,azi chiar sunt cuminte.nimic nu fac.ca maine vreau la munte,haha

Ali,sa stii ca Biribu are dreptate.
Si parerea mea e ca daca nu a vazut nimic,e fetita.

Felicitari fetelor pt echo.ma bucur tare pentru voi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna dimineata fetelor, beau si eu cafeaua cu voi.

Ali ai dreptate, cred ca fetele de la birouri recupereaza :))) si eu sunt una din ele si m-am trezit pe la 11 si ceva.

Laura, eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji, ceea ce simti tu in burtica este bebe si casuta lui. Eu simt la fel, am senzatia de portocala (ceva mai mare) si stand pe o parte, bebe se simte mult mai bine cum se joaca.

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai scriu repede un mesaj,ca am prins hardughia veche de calculator libera si sa profit.

Laura,inseamna ca l-ai simtit pe bb,felicitari!

Ali,tu il simti in fiecare zi pe bb de cind a fost prima data?
Ca eu nu.
Oare sa-mi fac griji?

Adarev,ce disciplinata esti tu cu mancatul...bravo.
Auzi sa gatesti atat si sa mananci doar supa,respect!

Acum ma pusei sa scriu si am uitat ce mai aveam...of ca e greu tare cu hormonii astia.
Dar mai revin,ca azi mi-am propus sa stau numai in casa...nici nu ma schimb de pijamale sa fiu sigura ca nu o sa ies...desi e o zapada faina si asa ma mananca,dar nu,am promis ca azi e ziua pt bb si stau cuminte.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

laura si eu cred ca sunt miscarile lu bobolica.nu o sa depun efort prea mare.mai fac cate ceva mai fac o pauza sa va citesc si tot asa.
daconst sa sti ca nici eu nu il simt chiar in fiecare zi si il simt destul de rar si peste zi.dar cred ca probabil e inca destul de mic si doar in anumite pozitii il putem simti. eu la baietel cand l am simtit prima oara am stat nemiscata ca am zis sa profit de moment ca cine stie cand il mai simt(ca asa imi spuneau babele ca dupa ce misca prima data mai dureaza cateva zile pana sa il mai simti si ca nu il voi simti in fiecare zi)dar el din momentul in care l am simtit nu s a mai oprit.a miscat incontinuu spre bucuria mea.dar acum chiar ca trebuie sa ma concentrez asupra momentul cand misca ptr ca nu e atat de intens.mai astepta sa vedem ce va fi cand mai creste.sper ca nu e cazul sa ne facem griji

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne fetelor, ce mai vorbirati.Mie-mi este o lene de n-am cuvinte.Numai ce m-am dat jos din pat. Husbandul meu a plecat sa se tunda, ar trebui sa fac putina curatenie, sa-i urmez exemplu lui Ali. Doream sa ma uc si la coafor dar, domnii mei vor clatite sa manance asa ca, ma voi afuma toata si o sa ma spal singura pe cap si o sa ma aranjez.Laura a dat cafeaua si i-a miscat si bebelinu.Ce tare.Daconst, eu propun sa te legam de pat ca vad cu tine nu o scoatem la capat nici cum.I-auzi vrei si la zapada.Ali , ce placinta faci?Carmen sa-ti mearga cafeaua data de Laura .Pup fetele.Oarae e bine cu Fleurdelise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Multumesc Ada, imi prieste din plin.

Si o sa profit de faptul ca mi-am amintit ceva, sa scriu si al 10-lea mesaj...

Bineinteles ca iar m-a certat dr-ul ieri ca am luat in greutate prea mult... 3,5 kg (desi de dimineata cand m-am cantarit, aveam doar 3). A fost chiar generos de data asta si mi-a dat voie sa iau maaaax 15 kg, amintindu-mi ca pot aparea complicatii la nastere daca luam prea mult.

Am intrebat de durerile de cap si a zis ca sunt oarecum normale, posibil sa fie de la tensiune, iar dc nu, sa iau un paracetamol normal.

Despre tocuri a spus ca pot fi purtate pana pe la trim 3 si atata timp cat nu ma deranjeaza la spate.

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Buna dimineata fetelor ,
Cafea nu se bea sambata ? ... Haideti la o cafeluta ... Am 15 sapt si 5 zile si simt in burtica niste senzatii tare ciudate ... se plimba ceva ... stateam in pat pe partea dreapta si dintr-o data ceva in stanga s-a intarit foarte tare , se simtea la mana la palpat ... ceva cat o portocala , am luat un no-spa sper sa ma linisteasca (mai ales la cap ) nu sunt invatata cu senzatii ciudate si orice ma cam ... nelinisteste .Asta ar fi a-3-a zi cand 'ceva' isi face prezenta cam intens , prin burta mea ....

15+

cafeaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! si la 2.20 e buna multumesc Laura.
poate senzatia aia este...BB? zic si eu..... lasa copilul in pace si nu-l mai bombarda cu NoSpa

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Va salut si eu pe toate cu intarziere.
Am fost matinala ca am plecat la bunica mea la tara. De data asta chiar am ramas inzapeziti pe stradutele din sat si abia abia am mai iesit. M-am cam obosit putin, dar nu se compara cu oboseala sotului care a trebuit sa care diversi saci de unde a ramas masina pana acasa la bunica. Ne-am intors amandoi morti de oboseala.
Sper sa recuperez la amiaza acum somnul de dimineata.
Imi pare rau sa vad ca Fleurdelise tot nu a intrat. Sper totusi ca e in regula cu ea.
Felicitari pentru fetele care isi simit bebei. Presupun ca trebuie sa fie foarte frumos.
Daconst, stai cuminitica azi mai ales daca maine vrei la munte.
Cu Iuli ce o fi ca vad ca nu a mai intrat cu vesti?
Ne citim mai tarziu ca acum ma bag la un somn.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ola ,ola.mi am indeplinit 98%din misiuni.bineinteles ca dulapurile saracele au ramas tot nefacute si ar mai trebui sa sterg prafu.in rest totul gata.
si m a laudat si sotioru.a spus ca sunt tare harnicuta mai nou.
va invit la un cremes.

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Bravo Ali, ai fost o harnicuta , sper ca nu esti si obosita prea tare ... pofta buna la toate bunataturile pe care le-ai facut .

15+

Mergi la inceput