Prietene la bine si la greu - 155
Raspunsuri - Pagina 6
Ancutza_Bro spune:
Laluuuu ce mult ma bucur de vestea data...Felicitari din suflet!
bai Licu' incep sa ma scarpin in cap nedumerita...cum de le nimeresti tu pe toate...te rog eu frumos sa iti indrepti gandurile dinspre Moldova spre Bucuresti, departe de mine si cat mai aproape de cine stii tu
noi, asa si asa...Sabina iar e cu muci si tuse (a tusit ieri noapte non-stop, nu am dormit deloc, iar dupa masa de pranz la cresa a vomat) acum suntem pe tratament cu Prospan si vad ca da semne de imbunatatire.
Sabina canta toata ziua, si cand spun toata ziua, inseamna ca din 24 de ore face pauza doar cand doarme ... ne-a tahuit de cap, acum e ragusita de la atata cantat, stie "oac oac ", "bate buntu funeie", "un eiempant se ienana", "vine mecu", "in padurea cu alune", "mos craciun" (de care inca nu a uitat) si inca vreo cateva pe care nu reusesc sa le descifrez .
La cresa se schimba singurica in pijama (e singura care face asta) si se suie in pat la nani, mananca tot (intr-o zi m'au sunat sa-mi spuna ca mancat felul 1 si de 3 ori felul 2 , si ar mai fi mancat dar le-a fost frica sa nu i se faca rau), are 14 kg , si cel mai important, inainte sa se culce ne strange cu manutele de fata si ne spune "e besc" , ne-a topit cu totul cand am auzit-o prima data. Nu am stat sa o invatam, a venit de la ea chestia asta.
Eu sunt prinsa la munca pana in gat, deja am vandut prima vacanta , in Islanda, e una din destinatiile mele favorite.
Am fost tare suparata cateva zile pt ca mi s-a rupt o masea, abia in seara asta am reusit sa merg la stomatolog dupa ce mi-am zdrelit limba cu un colt ramas pe-acolo.
Merg sa o culc, poate revin, nu promit.
Va pup pe toate, fara exceptie
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lalu_79 Licurici, draga mea, de multe ori m-am gandit la tine si la globul tau de cristal ….cum ai prezis tu ca eu si Monica venim cu 2 liniute….tocmai noi, care nu aveam acum nici un plan in directia asta…Da, nu ai gresit, a venit barza si m-a luat complet prin surprindere… |
Ma bucur ca sunteti bine, si ce mare e burtica!! Va pup!
Daca mai ie si fetitza chiar ca ma bucur de numai numai!
laurairina13 spune:
Uff, uff , nu mai apuc sa intru si eu aici sa va citesc in timp real..
Lili, de cand cu viscolul si nametii astia care ii arata la stiri, numai la tine mi-a stat gandul, ca voi stati in camp langa capitala. Big hug calduros, sa va mearga brici centrala, ca acu chiar ca trebuie!
Noua au inceput sa ne dea caldura undeva la 12ore/zi de ieri noapte, deci pot spune ca e mai ok. Nu stim pana cand au fonduri sa cumpere combustibili, dar macar acu cat avem caloriferele calde ma bucur.
Dozz, sa stii ca si eu am observat treaba cu uleiul aplicat pe pielea uscata. Dragos are obrajorii cam iritati si pielicica uscata rau si ii dadeam cu ulei de migdale, care...mai tare ii usca si irita. hmm.. In restul corpului ii facem in fiecare seara masaj cu ulei de migdale, dar nu are pielicica uscata.
De cand am inceput sa il dau cu unguent de galbenele pe falcute deja e mult mai bine.
Ancutz, sigur barza merge la Bucuresti, dar acolo nu stiu la cine poposeste..
Super Sabinutza voastra, bravo ei de harnicuta si papacioasa. Vad ca s-au asezat binisor lucrurile la voi la chiatra, tu cu job nou, sabinuta la gradi.
Dymo Off, apai tie ti-e inzecit mai greu decat imi e mie cu doi copii acum.
Felicitari si pt Rares cel independent! Ma bucur Magda sa te aud ca esti asa multumita de el. Tu? cum mai stai cu slabitul, dietele?
Raluci, ascunde bre bine caramida aia, sa se mai potoleasca nametii, ca uite ce nenorociri arata la tv. Aveti nameti acum sa va faceti si iglu
Smara, frumos ce povestesti tu de Timi cum se joaca cu Dora.
La noi e putin diferita situatia in sensul ca Amalia nu prea pare dornica si nerabdatoare sa se joace cu bebe, sa vorbeasca cu el, sa il faca sa rada. Pt ea ii e tot una ca e bebe sau nu in camera unde e si ea. Ea nici nu prea vorbeste asa bine ca Timi al tau, abia incepe sa rupa cuvinte incet incet, si Dragos inca nu e asa cooperant incat sa isi caute amandoi compania. Sper ca mai incolo cand o sa inceapa si Dragos sa fie mai activ, sa se rostogoleasca/sa stea in fundulet poate o sa o intereseze si pe Amalia sa se joace cu el.
Ramonika spune:
neatza
poftiti la cafea
frig dom'le frig. dimineata iti ingheata mucii in nas
Lalu felicitari! sarcina usoara in continuare
Ancutza ma bucur sa aud de bine despre voi. cu maseaua se rezolva, bani sa fie.
dy imi pare rau ca ai zilele amare, insa vor veni si vremuri mai bune pt. tine.
many doar eu cu Lumi am ramas restante? nu stiu care va fi prima, nici nu conteaza, conteaza sa fie totul bine, mai ales dupa ce am patit, sunt convinsa mai mult decat oricand ca nu conteaza cand, nu conteaza ce e, numai sa fie bine si sanatos.
mama Omida ma bucur ca aveti caldurica, mai ales acum ca vin gerurile
floricik sper sa reusiti sa ajungeti la zburly.
Dozz de ce nu-ti cauti altceva de lucru mai lejer? am observat ca ai o mare nemultumire legata de programul la servici, insa cred ca nu ar fi asa greu sa-ti gasesti altceva, ai experienta si oricum in Bucuresti sunt mai mari sansele, fata de aici, in Iasi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Pirelia spune:
Va dau cafea? Ceai cald? Ciocolata calda? Sa ne mai incalzim putin.
Azi nu am luat masina. Eu stau intrun sat de langa Targoviste, zona de deal cu multe pante si curbe si nu au fost plugurile prin coclaurile astea ca sa dezapezeasca iar pe asfalt este un derdelus acum si imi este frica sa o iau pe Oana in masina. daca eram singura ma riscam dar cand stiu ca risc viata ei ... asa ca am zis pas dar de luni o iau de la capat. Oana a ramas acasa cu tatal ei si pana acum m-a sunat deja de 4 ori sa ma intrebe una alta.
Smaranditza, mesajul cu trairile tale alaturi de cei dragi m-a emotionat atat de mult incat am simtit impulsul de a-mi suna sotul sa-i spun ca mai vreau un copil. N-am facut-o dar am propus textul tau la „mesajul lunii". Bafta!
Stanucel, Oana reactioneaza astfel cand vede marea. Ii place apa, baia, sa spele dar marea e ... mare.
Lalu, felicitari! Toata starea asta de rau o sa dispara si o sa te bucuri apoi muuuuuuuult timp de cei doi copii.
Dymomo, curaj ... trece. O imbratisare puternica de la mine si de la toate fetele.
Floricik, or sa elibereze drumurile si vei ajunge si la micuta ta.
Licu, in sfarsit ai caldura.
Salut toate fetele fara exceptie si revin cand ma mai adun putin.
many_bani spune:
citat din mesajul lui Ramonika neatza poftiti la cafea frig dom'le frig. dimineata iti ingheata mucii in nas many doar eu cu Lumi am ramas restante? nu stiu care va fi prima, nici nu conteaza, conteaza sa fie totul bine, mai ales dupa ce am patit, sunt convinsa mai mult decat oricand ca nu conteaza cand, nu conteaza ce e, numai sa fie bine si sanatos. |
Buna multumesc
Din gashca din Iasi ar mai fi si Dy, dar parca ea a zis ca nu vrea acum, sau nu am inteles eu bine?
Ai mare dreptate, sa vina cand vrea, dar sa fie bine.
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Din gashca din Iasi ar mai fi si Dy, dar parca ea a zis ca nu vrea acum, sau nu am inteles eu bine? |
dy zicea ca nu mai vrea inca unul. mai e mihamora, dar ea are deja 2.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Felicitari si pt Rares cel independent! Ma bucur Magda sa te aud ca esti asa multumita de el. Tu? cum mai stai cu slabitul, dietele? |
Cu dietele... ceva pasi inapoi dar reusesc eu pana la urma !
_
Rares
dymomo77 spune:
La mine nu e momentul. O am pe soacra care uneori e mai mofturoasa decat Danut... Cu inca un bebe sincer nu m-as mai descurca.
Va fac voua galerie si ma rog sa vina doamna barza la toate doritoarele
.
Dozz spune:
Neata fetelor!
Ce veste frumoasa de la Lalu! Sa mearga bine sarcina si sa fie sanatos bebelusul, orice ar fi.
Lili, ce ma bucur ca ai scris! Sunt bine, multumesc, scrisesem un mesaj cu un minut inaintea ta, dar reiau aici ca ma bucur de zapada insa numai cand e de jucat in ea, cand e de mers la birou, nu, nu, nu. Si suntem bine altfel, Ana cu progrese mari de tot pe partea de comunicare. Chiar ieri seara, in timp ce vorbea in patut, enumera "mama e a mea, tata e al meu, Ana e a lui bebe", bebe fiind papusa ei favorita cu care doarme tot timpul.
Eu stau cu cartile de etape de dezvoltare pe noptiera si nu apuc sa le deschid, ca sunt curioasa ce zic psihologii de perioada de 2-3 ani. Daca reusesc sa le citesc, o sa va spun si voua negresit.
Mai doream sa spun despre papucei de casa/gradinita de la Tikki, au reduceri acum, doriti sa ne grupam la o comanda? http://www. tikki.ro/
Of, of, Ramonika, crede-ma ca de cautat caut alt job de 1 an si 3 luni deja si ff intens de vreo 6 luni, dar e greu si in Bucuresti. Oricum, greu va e si voua din ce observ ca scrieti pe aici, eu am asa, in general o problema cu programul asta de munca si ma deranjeaza ca in Romania societatea nu e inca deschisa programelor de lucru flexibile sau part-time.
O zi frumoasa tuturor! si sa nu va incurce vremea planurile!