Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lalu , felicitari draga mea, felicitari ptr. bebelina luptatoare, o dar ce burtica mare aveti.
Daca o sa mai am vreodata un test cu II o sa iti dau PM, tu o sa afli prima

Mergi la inceput

Sa recapitulam, Iasullllllll, care este ordine Ramonika apoi Lumi sau invers ?

Oare Monica a scris ce ascunde in burtica si eu nu am fost atenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licu, eu zic asa: pana se mai hotaraste Iasul care-cum, fa si tu un pustiu de bine de trimite barza aia la Bokarest sa rezolve neshte trebi si-apoi sa se mai plimbe pe unde-a vrea.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Licu, eu zic asa: pana se mai hotaraste Iasul care-cum, fa si tu un pustiu de bine de trimite barza aia la Bokarest sa rezolve neshte trebi si-apoi sa se mai plimbe pe unde-a vrea.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu pe cuvant ca sunt cu pluta. Am citit fara nici o urma de mirare de sarcina lui Lalu, ca si cum stiam de ea de cand lumea. Singura surpriza a fost necazul cu hematomul - ma bucur tare ca s-a rezolvat . ooook...

Deci draga Lalu, felicitari, felicitari, felicitari!!!! Sa fie usor si frumos pana la capat

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, Lalu !!

Sa ne mai laudam si noi un pic: azi am facut vaccinul restant de la 6 luni. Mai avem in aprilie-mai vaccinul de un an si apoi intram in grafic.

Aseara a venit Rares sa imi ceara "go-go" si am constatat cu surpriza ca intr-adevar, vroia gogoasa. Este un progres mare, avand in vedere ca vorbitul lui se reduce la "ma-ma", "a-pa", "pa" si "bau-bau".
Din ochi mi se pare ca s-a mai implinit dar ma abtin cu cantaritul pana in februarie. Anul acesta avem plan de cantarire la 3 luni.
Ne mai laudam si cu o tendinta de "intarcare", isi face curaj sa se distanteze de mine: imi spune "pa" ca el pleaca in alta camera, nu mai verifica existenta mea in casa atunci cand se joaca cu mamaia, uneori doarme cu tati. Uite asa ne facem noi baieti mari si independenti !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uauuu Lalu FELICITARI pt bebe luptator!!
Ma bucur nespus ca este totul bine. Acum esti ok? Au trecut starile de rau?

Dozz si eu folosesc combinatia de uleiuri de la herbine. Pana acum totul ok dar o sa urmaresc sa vad ce si cum. Aveam undeva pe picior o zona de 1-2 cm unde pielea era f uscata( habar nu am de ce), dar uscata rau si oricat ma dadeam eu cu crema atunci cand ma dadeam pe corp portiunea uscata reaparea. Am dat intr-o seara cu 2 picaturi de ulei si gata. Nici nu-mi venea sa cred.

Eu sunt numai cu ochii pe geam, sper sa nu mai viscoleasca...Si sper din tot sufletul sa nu mai fie blocat E 85 asta ca altfel nu mai ajung la zburlita mea Nici trenurile nu merg...

Va pup. Fug la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Felicitari Lalu si sarcina usoara. Chiar ca Laura e buna de "mama omida".
Eu sunt in zona. Nu reusesc sa ma adun. Trecem printr-o perioada mai blue ... S-au adunat mai multe si parca nu mai am chef de nimic...

Pupacim dulce fetele care s-au gandit la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

felicitari lalu sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen...

azi am fost afara, si pitica mea a fost foarte incantata,parca nu semana cu fetita de ieri...s-a jucat,s-a trantit prin zapada, iar la final cand ii spuneam sa mergem acasa spunea nu,nu si dadea si din cap in semn ca nu a fost foarte frumos...
sunt o mamica fericita

va trimit un la toate mamicile
am fugit la joaca

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

mamicile care ati fost la servici azi, sper sa ajungeti cu bine acasa la copii, vad la TV drumuri blocate, aveti mare grija, conduceti cu prudenta, sa ajungeti cu bine

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput