Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Shtephy, n-a avut cine sa confirme oreionul ca n-am ajuns la medic( mama inconstienta, stiu... dar ce sa-i faci?). El nu are nimic nimic. E vesel, se joaca, nu febra, mananca.... e foarte ok. Gatul s-a umflat si in cealalta parte a doua zi si acum e in "descrestere"

Raluci, nu mi-am mai luat umidificator. Multumesc pentru recomandare. Notat.

Am scris peblog despre alaptarea in tandem si am inscris postarea in concurs pe blogul "Mami, alapteaza-ma!" . Desi e o postare scrisa in mare graba, intre 1000 de alte lucruri pe care incerc sa le fac... si poate nu e cea mai coerenta.... e o postare la care tin mult. Tin mult pentru ca e o poveste la care tin mult... pur si simplu "mi-e bine", mi-e bine ca alaptez in tandem... mi-e bine ca puii mei sunt ok cu asta... si traiesc cu impresia ca a fost cea mai buna decizie pentru ei... mi-e bine....
Mai tin mult la postarea asta pentru ca e ... intima...( oare e termenul potrivit?) . Ma simt ca si cum , tocmai pentru ca in concurs devine foarte "publica", acum ar deveni cu adevarat asumata povestea noastra. Pana acum era intre noi... cei din casa... si ca idee pentru ceilalti... acum o simt mai asumata ca pana acum.... si mi-e ok si cu asta.
Am citit si celelalte 2 postari si mi-s dragi... mi-s dragi pentru ca sunt povesti din suflet...
Lectura placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata si la discretie...

Dragos nu are otita, nu l-a mai deranjat deloc urechea, ce a fost nu stiu, probabil niste furnicaturi/mancarimi ca ramasita de raceala .... acum nu mai are nimic

Usor incepe sa depaseasca greva foamei...dar pasi timizi

Dar cum nu se poate ca toata casa sa fie sanatoasa 100%, eu m-am pricopsit cu o sinuzita cam nasoala (cand am cautat in tot orasul asta flixotide pt aerosoli) si bonus laringita. Tusesc de ma aud in tot blocul si aici la serv (open space imens) rasuna ca la nebuni....
Nu mai spun ca dupa o repriza de tuseala am gatul varza....
Am fost la ORL am primit diverse :aerosoli, sinupret, bioparox, aerius si ceva de imunizare. Nu mi-a dat antibioic ca doar ce luasem acum o luna cand am bifat amigdalita

Revin...

2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gabitza si eu cu tusea de sperii tot biroul... ma doare si gatul, macar mucii mi-au mai trecut
sa vina o data primmaaaavaaarraaaa

azi noapte au fost si -25 grade in afara Iasului, iar azi dimineata -21.

asa ca ceaiuri calde si pt. toata lumea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

neata fetele
Multumesc pt gandurile bune
Monica felicitari pt putulica
Asa stiam si eu , ca se dau anticonceptionale, da med meu stie ca vreau bb

Poate o fi vreun semn de la DD , , eu am visat aseara ca Tina este gravidutza.Zicea ca nu a fost nicio scarlatina, ca erau doar semne de gravideala

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Si eu, si eu dau ceai cald.

Licu, intarziata ca de obicei, sa-ti traiasca sotul si sa te iubeasca mult.

La multi ani! Iarina, sa cresti mare si sa fi fericita toata viata.

Simina, imi pare rau sa aud de problema ta. sa treaca repede si sa vina imediat bebe 2.

Monica, felicitari pentru caruciorul albastru. Acum ai pereche.

smara, felicitari pentru dintoci. Sa vina si ceilalti fara dureri si fara febra.

Oana are bronsita. Asa a spus medicul ei de familie. Tratament cu aerosoli (ventolin si fixotide), eurespal si aerius. Dintre toate eu i-am facut doar 3 zile aerosoli, eurespal i-am dat doar in prima zi si aerius deloc. Mai tuseste putin, dimineata cu precadere, dar nu este ceva grav. Nu merge la cresa saptamana asta. Acum e acasa cu mamaia. Am avut bucuria sa constat ca a invatat sa numere pana la 10, desi il sare pe 6, si ma pune sa fac gimnastica cu ea (1-2, 1-2, pishioalele 1-2, 1-2, capu 1-2, 1-2), canta dar aici mai are nevoie de ceva ajutor din partea mea. „Cine e catea mea?" adica „unde e cartea mea?", i-o dau, imi cere sa o citesc si apoi citeste si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
sunt bine, multam de strigare!
Din pacate am inceput din 16 ian si scoala si cum ies de la scrabici merg cand la scoala, cand la medic la practica....epuizant.
Colac peste pupaza un incisiv mi-a dat dureri mari de cap, am inceput tratamentul pe canal, fara anestezic, fara antibiotice (ca mi se pare totusi prea devreme pentru ele, desi stiu ca sunt unele permise in sarcina), iar de ieri mi-a mai picat o plomba la alt dinte. Pana nasc, cred ca o sa fiu tare "sexi" la dantura.
Vineri am fost din nou sa vad pispirica la eco, dr. a confirmat ca s-a prins bine sarcina, este intrauterina si se dezvolta normal. Mi-a dat intalnire pe 9 martie, daca e totul ok pana atunci, dar nu cred ca o sa rezist atata fara sa ma duc sa o vad (mai ales ca am schimbat medicul si de data asta nu mai decontez cate 200 lei de fiecare data, ci platesc cu cardul de sanatate de la firma).
In rest, cu greturi si pofte la activ, as manca super sarat toata ziua, dar nici de la dulciuri nu ma dau la o parte .
La sarbici aceeasi situatie jenanta, ba chiar m-am si certat cu sefu, i-am zis ca de 3 luni stau pe unde apuc, ca ma ridic in picioare cand vin clienti, si mi-a zis ca asta e, sa stau cand pe un colt de birou, cand pe altul, care e problema?? Si el ar vrea un birou numai pt el, dar nu se poate, asa ca i s-a parut aberanta cererea mea de a mi se acorda si mie un colt de birou stabil, sa nu se impiedice lumea de mine, mai ales acum, de scaun ergonomic nici nu se mai pune problema.
Asa l-as cara pe boul asta prin tribunale, pentru nesimtirea de care da dovada, dar din pacate nici o colega nu mi-ar veni de martor, ca si-ar risca serviciul, iar inregistrarile video nu cred ca se considera probe...

Despre soricel, numai de bine! Daca nu il parasc ca nu mai accepta nici olica, nici wc-ul, nici schimbatul scutecului deloc. Cu chiu cu vai il schimbam si e tot iritat din cauza asta. A venit si nepoata pe la noi, cu mama si au momente cand se iubesc de numa, alta data Dominic fuge dupa ea si zice "veau sa te bat, veau sa te musc" si nu imi explic de unde crizele astea. A reusit si a si boxat-o si muscat-o de cateva ori, iar in momentele alea degeaba il cert, ii explic ca nu e voie, ca si pe ea o doare, ca numai cateii musca, ca orice i-am tot zis nu a tinut. Asa ca ii despart pe moment, fiecare in alta camera si astept sa ii treaca crizele lui.
Altfel e un mancacios, mi se pare ca mananca prea mult cateodata, bineinteles ca nu ciorba sau mancarica, ci gustari din astea gen cascaval, snitele, sunca, lapte, iaurt, actimel si budinca Paula.

Ramona ,
mami de DOMINIC
si cu pispirica cu fundite
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lalu felicitari pentru sarcina. Sunt convinsa ca totul va fi bine, daca a rezistat samanta aia acolo la sangerarile alea. Sarcina usoara sa ai si bebe sanatos!

Magda La MULTI ANI pentru Iarina. M-am bucurat sa revad pozele voastre foarte vesele.

Simina succes la tratament si sa se prinda cat mai repede BB2 si la tine. Si eu la fel ca si fetele stiam despre anticonceptionale si stiu cazuri de femei care pana nu au facut tratament de 6 luni cu ele tot nu au eradicat chisturile alea de acolo si abia apoi au putut ramane insarcinate. Poate stie dr tau un tratament mai bun si sa devii fertila cat mai repede.

Sper sa nu intre seful sa ma vada pe forum.
Eu timp nu mai am deloc, is mai tot timpul adormita, ocupata cu scoala si parca mi-e dor de insomniile de la prima sarcina, ca acum mi-ar prinde bine sa am timp sa rezolv si eu cat mai multe.

Va pup si sper sa mai "vorbesc" cu voi curand.

Ramona ,
mami de DOMINIC
si cu pispirica cu fundite
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ziua buna
Ati auzit de stirea de la Sibiu? Copiii sunt internati fara mame in spital, mai exact mamele nici nu ii pot vizita. Asta si pentru bebei de cateva luni. Eu una nici pe Mihnea nu l-as lasa singur in situatie de boala!!!
http://www.petitieonline.ro/petitie/17298057/comentarii
Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionela, nu am auzit stirea asta, dar ma bucur ca ne-ai dat link.... Nu imi vine sa cred, este inuman, contrar drepturilor copilului, si toata porcaria asta savarsita de cei care ar trebui sa fie interesati de binele copilului!

Am stat cu Alexa in spital,in conditii super bune, personal foarte dragut, si totusi a fost traumatizant pentru Alexa.... Pai copiii aia care mai stau si fara mama, raman cu sechele severe

Mergi la inceput

Asta povesteste o mamica ce a avut fetita de 2 ani internata la sibiu:
"cand am ajuns cu ea acolo mi s-a spus ca nu ma pot interna cu ea, sa ii dau jos cerceii ca se fura si sa o dezbrac de tot. noi nu mai fusesem niciodata despartite. am trait un cosmar pana am reusit sa dau de cineva care m-a recomandat sa pot da ceva sa ajung la sara. dar cred ca mai bine nu ajungeam acolo. ce am vazut a fost crunt. copiii plangeau toti groaznic de tare, aveau scutece de panza, schimbate de 3 ori in 24 de ore, patuturile alea de fier de care erau toti lipiti si strigau fie mama, fie papa sunt groaznice. mancarea e o chestie intr-o sticla de biberon, o amestecatura suspecta si daca le da sticla si nu o termina in 5 minute le-o ia si nu mai vad mancare pana peste alte 8 ore.
si asistentele sunt violente cu copiii care nu stau linistiti fiind legati de pat deoarece sunt cu perfuzii. si imi asum ceea ce zic acum.
nu mai stiu ce sa mai zic. ar fi foarte multe. va rog, faceti cunoscuta petitia asta la cat mai multa lume cu putinta."

Mergi la inceput