Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)
Raspunsuri - Pagina 8
carina spune:
Cati eu abia cand avea Cari in jur de 3 ani am spus prima oara cu voce tare ca eu nu am simtit cum ma inunda emotiile dupa ce am nascut-o. I-am zambit cand ne-am vazut prima data, i-am facut un check rapid sa vad ca totul e in regula, dar apoi mi-am dorit sa dorm, sa plece toti si sa ma lase sa dorm. In prima noapte am fost la reanimare, dar a doua noapte in salon o puteam tine cu mine. Eu am cerut asistentelor sa o ia pentru ca efectiv ma speria toata atentia pe care o cerea. Abia a treia seara am stat impreuna. Dupa ce am ajuns acasa ne-am apropiat incet incet. Imi era draga, dar a durat pana sa ma topesc dupa ea
.
Lady, Bia, Alina, Cristina
va multumesc si eu ca ati scris despre experientele voastre.
Matza ma recunosc asa bine in tot ce scrii, ca doar balante suntem amandoua
. Si eu la nunta am pregatit totul ca la carte, abia asteptam, dar in ziua cu pricina am stat ca pe ghimpi, as fi zbughit-o in orice clipa. Doua zile dupa nunta am vomat intr-una aparent fara motiv.
Va pupacesc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si
36+
Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
iaura21 spune:
FELICITARI GEORGIA,LEXI ,GHIULTEN ,ILEANA bun venit bebicilor ,sa fie sanatosi 
Mady ,ai PM 
Lady ,deci maine e marea intalneala, parca nu-mi vine sa cred ca ti-a venit randul
,ma bucur ca faci totusi rahi, mult succes
Matzaila
esti tare in clatite daca ti-au iesit astea dospite 
mami de printesa ,Flavia Maria( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
My_Lady0091 spune:
Scumpele de voi...asa-mi placeti..relaxate...voi, cele reale de dupa monitor, cu bune si cu rele, umane!!!!
N-as vrea sa fie o odisee unde sa insiram numai lucruri extraordinare si sa mimam ca totu-i ok, atunci cand sunt probleme.tare mi-ar placea sa fim alaturi-n toate:in fericire, dar si in necaz...conteaza mult sa stii ca nu esti singur!
38+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihacor spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Scumpele de voi...asa-mi placeti..relaxate...voi, cele reale de dupa monitor, cu bune si cu rele, umane!!!! ![]() N-as vrea sa fie o odisee unde sa insiram numai lucruri extraordinare si sa mimam ca totu-i ok, atunci cand sunt probleme.tare mi-ar placea sa fim alaturi-n toate:in fericire, dar si in necaz...conteaza mult sa stii ca nu esti singur! ![]() 38+
|
ai perfecta dreptate...
eu ma gandesc la zilele dupa ce nasc cu cata disperare o sa va stresez pe aici...
am maine-poimaine 29 de ani si nu stiu cu ce se manca meseria de mama...am ajuns sa ma bucur de momentele astea pana o sa iasa junior afara
felicitari Ghiulten,Ileana !!!bravo mamici!!!
ma bucur fetelor ca sunteti optimiste aproape toate
ursulet forta,sa auzim numai vesti bune!!!
37+
kraluca spune:
felicitari ileana si ghiulten! bun venit bebeilor si multa sanatate! 

ursulet - asteptam vesti... eu cred ca nu prea ati vut majorete si bebelul nu s-a grabit. oricum, sper sa fiti bine amandoi
scoatem majoretele pentru lady si yasmin !!!

37+
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
ursulet33 spune:
gata, am revenit online. cred ca la 20 min dupa ce-am dat send la mesaj se nastea Iulia :)
am vb cu doctorita, n-avea sens de perfuzie cu oxitocina pt ca la 15 ore de la ruperea apei n-aveam nici macar 2 dilatatie. mai stateam cateva ore si tot la cezariana ajungeam.
asa, din mom in care am zis ok la cezariana, s-au intamplat lucrurile atat de rapid... copila (adica Iulia) e bine, doarme linistita langa mine, 2950 g, 49 cm (pt listuta :)
pe mine ma doare un pic operatia, dar asta e... m-am plimbat deja, au scos si sonda, incet-incet o sa-mi revin. lapte inca nu e, dar asta mica trage colostru la greu :)
de ce n-ati zis nimic de durerile uterului cand alaptezi? citisem eu pe undeva, da m-a luat pe nepregatite...
felicitari celor care au mai nascut azi, bafta celor care urmeaza... pana la urma, dupa cum spunea cineva, important e sa fie copilul ok, restul se rezolva in timp...
My_Lady0091 spune:
Ursulet

38+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |