Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

GHIULTEN FELICITARI!!!!!!!!
SA FITI SANATOASE SI ABIA ASTEPTAM SA VEDEM MICA PRINTESA!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Caty..inca sunteti in perioada de acomodare!!Ai rabdare!!!Cum adica sursa lui de hrana???..Ti l-a dat cineva??Caty daca intri in vreo depresie, te bat de-ti rup curu'!!!

Eu ce sa mai spun ca pana la patru lui fii-mea imi urla in brate de ziceai ca musc din ea si abia dupa patru luni si-a dat seama cine-i ma-sa si ma cerea expres pe mine..adica urla la pers. care pana atunci le simpatiza la greu in detrimentul meu!!.Sa-ti mai povestesc ce am plans de bucurie???Alea au fost lacrimile mele de emotie...cele ce trebuiau sa se verse la nastere..au venit un pic mai tarziu

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Chiar...n-are nimeni nr. lui ursuleatza noastra sau al lui cici??

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Catiushor,draga mea, am auzit atatea povesti dar fiecare persoana e diferita. Sunt femei care simt conexiunea de cand vad a doua liniuta pe bat, sunt femei care incep sa o simta la nastere si femei care se leaga de bebe in timp. Nu inseamna ca nu esti o mama buna sau ca nu-ti iubesti copilul.
Eu ma simteam denaturata ca nu-mi venea sa-i cant si sa-l mangai in burtica.
In cateva luni nu o sa-ti mai imaginezi cum era viata inainte de el.
Asta e problema, ne uitam la prea multe filme, citim tot felul de basme si avem asteptari nerealiste ( vezi nasterea mea naturala perfecta).

+38

Mergi la inceput

Si tu Matza!!!Daca ai vb. cu noul tau ginecolog-nu ar putea sa-ti programeze cezariana, daca asta vrei?E chiar asa aglomerat/ocupat?

38+
Citat:

Mergi la inceput

Hai sa fim realiste, e posibil si de fapt cred ca e cam sigur ca o parte dintre noi or sa se confrunte cu niste depresii sau cu inceput de depresie. Imi aduc aminte de mine si de ce va scriam pe la mijlocul sarcinii cand jucau hormonii ping-pong cu mine.
Trebuie sa nu ne fie teama sau jena sa scriem ce simtim pentru ca sentimentele astea neimpartasite se agraveaza. E si vremea asta mohorata care nu ajuta deloc. Parca e mai simplu sa o iei pe aratura vara, iti trece mai repede

+38

Mergi la inceput

Lady, as putea vorbi cu ea, nu e ocupata deloc dar mai stau eu putin daca tot am stat pana acum. O sa vad vineri cand intru in 39 de saptamani ca daca nu a coborat deloc as vrea totusi sa-mi programeze cezariana in prima saptamana din februarie. Adica sa ajung maxim la 41 de saptamani.
Cum o vrea Doamne Doamne acum

+38

Mergi la inceput

Aly_k a nascut intre timp, uitati aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146380&whichpage=53

Asteptam sa intre si la noi cu detalii pentru a o trece in listutza!

38+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Hai sa fim realiste, e posibil si de fapt cred ca e cam sigur ca o parte dintre noi or sa se confrunte cu niste depresii sau cu inceput de depresie. Imi aduc aminte de mine si de ce va scriam pe la mijlocul sarcinii cand jucau hormonii ping-pong cu mine.
Trebuie sa nu ne fie teama sau jena sa scriem ce simtim pentru ca sentimentele astea neimpartasite se agraveaza. E si vremea asta mohorata care nu ajuta deloc. Parca e mai simplu sa o iei pe aratura vara, iti trece mai repede

+38

Pai sa vorbim...dar trebuie sa si sustinem partea frumoasa a nasterii...ca sa fuga depresia.eu o inteleg pe Caty..caci cunosc sentimentele!!Si asta doream sa subliniez:ca-s normale!!daca cineva imi spunea si mie toate astea, poate n-o mai luam asa pe aratura.insa la odiseea mea trecuta, nu eram in gratiile liderilor de grup si n-am putut divulga nimic din cauza tensiunilor create!

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Cati nu te supara!!
Eu l-am dorit pe Alexis atat de mult ca apropiatii nostri mi-au marturisit la un moment dat ca nu au cunoscut pe nimeni sa isi doaresca atat de mult un copil. Sunt convinsa ca f multa lume isi doreste si si-a dorit copii cu cel putin aceeasi ardoare ca si mine. Eu dupa ce am nascut ma uitam asa in jur si nu simteam nimic. Nici emotie, nici iubirea aceea infinita de care se vorbeste. Am nascut duminica la 12,06 noaptea si pana luni seara pe la 9 nu il pupasem. Mi-am dat seama ca nu mi-am pupat mult-doritul copil aproape 24 de ore, asta in momentul in care bb a stat tot timpul cum mine. Il tineam la piept sa suga, pe burta mea, langa mine in pat, dar practic era un necunoscut. Vreo 2 luni am fost ca in transa. Nu stiu de ce. Eu cred ca va trece, nu cred sunt sigura! Fiul meu a devenit dupa primele 2 luni idolul meu, ratiunea mea de a trai. Nu as fi putut respira fara el. Acum, dupa 3 ani e chiar mai mult decat atat, il iubesc infinit. M-am lungit nu stiu daca m-am facut inteleasa. Rabdare.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput