Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Altesa, Sara - asa face si Mihai la san, aproape tot timpul. Si eu banuiesc ca-i vine mai greu dupa un timp si de aia se agita, dar eu nu am destui nervi si-i dau LP cand vad ca se agita si urla de foame. dar cum am mai spus, el oricum urla de dureri de burtica, n-as suporta sa-l stiu ca plange si de foame. ar insemna sa urle intruna. revin ca urlaaa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Anda - si eu asa stiu ca nu se scot cand e sub -5 afara. DAr o sa intreb si eu dr., care e una foarte relaxata in aceasta privinta, sa vad ce zice si ea. Pe Mihai il scot acum zilnic cate o ora repriza, dar il scot si de 2 ori/zi. Sa vedem azi cat ne arata termometrul la amiaza. Eu cred foarte mult in mecanismele lor de adaptare la orice mediu, care sunt foarte dezvoltate in primele 28 zile si cum ii obisnuiesti in aceasta perioada, asa vor fi, mai rezistenti la factorii extremi de mediu sau mai putin. Ca doar se nasc bebelusi si in tundra si se adapteaza foarte bine. Eu si aerisesc zilnic casa, cu cel putin 2 geamuri deschise in acelasi timp, asa am facut si cu primii doi si n-au suferit niciunul de "boala curentului".
Anca cls - parca tu intrebai de epiziotomie. Nu doare cand te taie, cand e coase iti face anestezie locala, dar eu am simtit putin intepaturile, insa nu-i de speriat. Dupa aia 3 saptamani teoretic nu poti sta pe fund, practic, eu dupa vreo saptamana puteam sta pe suprafete moi, canapea, fotoliu, scaunul din masina. Daca ti-i prea inconfortabil, ia-ti un colac de inot si stai pe el. Aici la maternitate se recomanda sa folosesti unguent Neopreol pana se vindeca epiziotomia, pe care il aplici pe tampon. Eu si acum folosesc. Dupa ce se vindeca, nu mai ai nicio treaba.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catiushor/catiushor.jpg)
catiushor spune:
ieri nu mi s-a deschis calcu si nu am fost pe faza la lady offff
acum am prins un pic de noroc
Felicitari Lady, sa ne traiesti si sa te recuperezi frumos !!!! mult laptic si puiutza papacioasa !!!
ma duc sa citesc din urma daca nu mi se inchide iar
mami de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/