Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

vin si eu la miez de noapte..

felicitari proaspetelor mamici, bine ati venit pe lume bebelusilor, sa fiti cuminti si sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!!!!!!

Lady

Anda, iata-ma

eu am cam trebaluit azi, am spalat vreo 4 masini de haine pentru noi si bebe, am calcat penultima tura de hainute..4 oreeeeeeeeeee am calcat la ele

azi noapte tare rau mi-a fost, am avut niste arsuri ca niciodata pana acum si spre dimineata m-a luat o diaree, am crezut ca nasc la ce dureri de burta am avut..cred ca de la fasolea batuta a lu' soacra-mea, culmea ca nu imi place fasolea sub nicio forma, nu stiu ce a avut neuronul asta turbat al meu de l-a dus mintea pana acolo..in fine, a trecut, acu-s fresh..
parca mi-as mai face de lucru ca somn nu-mi este si ma plictisesc

o intrebare pentru fetele care au patut pliant..
ati cumparat saltea separata pentru etajul superior sau o folositi pe cea a patutului????

36+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

ia priviti si burtica noastra..incep sa simt ca explodez, de pe la 34 de saptamani parca creste si nu se mai opreste
https://picasaweb.google.com/117468931843756554054/NePregatim?authkey=Gv1sRgCLGd9MTR9YTitwE#5701682186387633026

36+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Ileana, Ghiulten si Ursulet! Bravo fetelor! Doamne da laptic si mult norocel bulgarasilor!

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Mihaelaradu Foarte frumos ai scris!

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare fetelor!!!

Felicitari si ma bucur enorm pentru voi Ghiulten, Ileana, Ursulet!!! sa aveti bebei sanatosi si sa va reveniti repede, repede!!!

Tinem pumnii maine pentru Lady si Yasmin!!!

Se tot micsoreaza lista cu burtici Abia astept sa-mi vina si mie randul

Sophia ai o burtica tare frumoasa si tu ai ramas la fel de frumoasa

Catiushor hai ca vin si eu cu experienta mea: eu ma asteptam sa ma apuce si pe mine plansul cand nasc (ca asa am vazut prin filme ), dar cand s-a intamplat....nimic, nici un fel de emotie, doar fericita ca am scapat si ca totul este bine. Cand am fost sa-l vad pe David prima oara tot nu am simtit dragostea aceea...ma uitam la el, avea un ochisor lipit, mi se parea cam uratel si cam atat...incet, incet am inceput sa-l iubesc. Acum ma uit la el si mi se pare cel mai frumos copil din lume si cred ca am o privire tare tampa cand ma uit la el E universul meu si nu cred ca as suporta sa i se intample ceva. Ma doare sufletul la cea mai mica zgarietura a lui sau cand este necajit. Tot ce-mi doresc este sa fie el fericit. Clipele cand este fericit sunt cele mai frumoase pentru mine.

Am fost si la doctor ieri, bebe este bine, colul inchis, asa ca mi-a zis sa vin abia peste 2 sapt, adica la 38 sapt. Are 2800 si cam atat.

Va pup pe toate cu mult drag!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Sophia - Super burtica! Seamana cu a mea!
Hai Lady - Pupici si doamne ajuta! Tin pumnii! Si pentru scumpica ta printesa si

Azi am spalat si eu 2 ture de hainite, le-am pus la uscat si maine le calc si am prestat ceva snitele, dar nu multe

Am fost si in oras si am umblat foarte mult si a fost binisor, doar ca ningea tare tare si presiunea in bazin e foarte mare cand stau in picioare si merg pe jos si parca simteam si intepaturi in vagin, asa de-mi venea sa stau jos, dar nu aveam unde! Voi simtiti asa?

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Multumesc din suflet pentru sustinere, fetele mele!!!! Sunt pregatita cu toate, toate, toate. Numai bebe cred ca nu este... Din pacate... Simt ca este tot cu capul in sus, ceea ce inseamna ca ma va trimite frumos acasa, cu tot cu bagaj, urmand sa revin cine stie cand... Din partea mea, sa inceapa petrecerea!!!!
Va tin la curent cu ce si cum. Pupici!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Lady
Anca presiune simt si eu si am niste junghiuri uneori in vagin de intepenesc
Ursulet felictari si multa sanatate!!

Nu am inca al 2-lea prenume Iris-...?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput

Am facut clatite si am mancat ca o sparta

Mergi la inceput

Cred ca va odihniti la ora asta, cum e si normal!
Ma bag si eu la somnic ca imediat ma trezeste gargaritza asta a mea mica daca nu poate sa respire. Are muci si febra, tocmai ce lipsea

Mergi la inceput