FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 16
blumoon spune:
Neata iubitele mele.Multa miscare pe forum:))) imi place ca miscare prin aer liber nu prea,e frigggggggggg....
Miracol cred ca tu esti totusi de vina ca am pus eu semnatura:)))ai facut un miracol..si totusi mai am adaugat ceva acolo si tot nu apare...boooo poate vede administratorul si ma rezolva.
Looana hai ca intrii in linie dreapta in scurt timp.
Mie mi s-a intamplat ceva ciudat.Cm l-am avut de pe 24 pana pe 29 ian.Ok.A venit la 28 de zile,natural.Aseara obs niste scurgeri rozalii si un pic de mucus.Sunt speriata un pic.Oricum am sa merg la dr.
Va pup
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
blumoon spune:
Gata s-a adaugat si restul la semnatura...mama ce de mutatii am la purtator.
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
ella43 spune:
APALINA inseamna ca tu nu le aveai facute inainte?? si ai vrut tu sa le faci?? pt linistea ta??
Va citez exact ceea ce mi-au scris mie cei de la clinica.
"NU SUNT ANALIZE CONSILIATE PT PERSOANELE CARE PRIMESC (ricevente).PERSOANELE CARE PRIMESC TREBUIE SA FIE PUR SI SIMPLU SANATOASE VAZAND CA VREA SA SE CONFRUNTE CU O SARCINA. IN CEEA CEL PRIVESTE PE SOTUL TAU POATE FACE O SPERMIOGRAMA DE CONTROL PT A EVITA VREO SURPRIZA IN MOMENTUL TRATAMENTULUI. SOTULUI TAU DUPA CE I SE VA PRELUA LICHIDUL SEMINAL I SE VA PRELUA SI SANGE PT ANALIZELE DE BOLI INFECTIOASE. EU TE VOI CONTACTA CU 2-3 LUNI INAINTE DE A INCEPE TRATAMENTUL PT A-TI CERE INFORMATII DESPRE CICLU, I-TI VOI TRIMITE LISTA MEDICAMENTELOR C ARE TREBUIE SA TI LE PRESCRIE MEDICUL TAU SI TI SE VA PREGATI PLANUL DE STIMULARE AL ENDOMETRULUI. VEI INCEPE TRATAMENTUL MEDICAMENTOS DE STIMULARE AL ENDOMETRULUI CU CIRCA O LUNA INAINTE DE LA DATA STABILITA".
Vam redat exact cuvant cu cuvant ceea ce mi-au scris cei de la clinica.
Voi ce intellegeti.
toate fetele
blumoon spune:
Fetelor va ajut cu cazare la Brno.Un amic de-al meu de acolo mi-a recomandat asta:http://www.uzb.cz/en/accommodation..mi-a spus ca este convenabil la pret.
blumoon spune:
Vin cu detalii mai tarziu dupa ce il descos:)))Ce mi-a spus pana acum este ca o camera este 65 ron pe noapte,caldura si apa calda non stop.Mai tarziu imi da si alte detalii.
Sper sa va ajute
Va pup ne auzim mai tarziu
smaick spune:
blumoon e super pret; te asteptam sa-l descosi (parcare si net daca au sunt de vis )
multumim de informatie
blumoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick blumoon e super pret; te asteptam sa-l descosi (parcare si net daca au sunt de vis ) multumim de informatie |
Am sa-l intreb tot ce se poate.El sta acolo de ceva timp si este foarte multumit.
Revin cu noutati.
Te pup
apalina spune:
Buna seara fetele1Irilac se reface acolo spermograma dar trebuie sa aRAti ca ai facut-o in tara ,asa ca stai linistitaElla .cred ca orice femeie responsabila face un minim de analize inainte de a ramane insarcinata ...noi cu atat mai mult ca ne chinuim atat nu vrem sa intervina ceva neprevazut nu?Sunt pe aici fete campioane la analize ,eu am facut minimul recomandat de medicul ginecolog ...asa ca fiecare decide ,dar e mai bine sa previi decat sa tratezi nu?O seara faina
apalina spune:
in legatura cu estrofemul ...ca uitasem Deci la firma de la care a pus Sper link-ul ,le trebuie reteta in original ,am vorbit azi la telefon cu ei ,maine o trimit ,si cutia de estrofem de 28 pastile costa v26 ron ,transportul 37 de ron ,dar avand in vedere ca-mi trebuie 10 cutii ,per ansamblu cred ca pretul e mai bun decat in cehia ,nu?