FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

duminica placuta fetele simult optimismMami Vreau multa sanatate la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele.apalina cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna fetele!
apalina cred ca plutesti de fericire. ai grija de voi . asteptam vesti bune de la tine, ai doi bebei la purtator? valoarea beta ce zice?
alina_alba cum mai stai cu moralul? medicii te-au ajutat sa iei o hotarare? ai nevoie de multa putere si incredere ca poti sa treci peste problemele de sanatate. Doamne ajuta
roadetot si looana PE LOCURI, FITI GATA, START.
CU TOATE SANSELE INAINTE!

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

APALINA mult calm in continuare si totul va fi bine, ai idee sunt amandoi sau doar unul cat a fost valoarea de la beta???
MAMI-LAURA ne lipsesti, sper ca esti bine si tu si bebelul si stai cumintica acolo mai ales acum cu frigul asta si cu troienele de zapada e mai bine pt tine ca esti acolo si tot timpul monitorizata.
ALINA ce ti-au zis medicii in legatura cu galma aceea, am citit pe un topic italienesc ca mai sunt persoane care au asa ceva, si merg mai departe cu stimularile etc, acum nu stiu cu exactitate daca e vb de acelasi lucru dar poate nu are nici o legatur una cu alta, eu iti doresc numai bine.
toate fetele si va doresc o duminica calda si placuta alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor, ce liniste pe aici, se vede ca a fost wk
Alina-alba cum te mai simti? Ai mai fost pe la vreun dr sau ai apucat sa vb cu cei de la clinica, ce te sfatuiesc sa faci?
Roadetot, Looana, voi cum stai cu emotiile, cand trebuie sa incepeti estrimaxul?

Apalina, cum e in postura de proaspat graviduta ? Cum te simti?
Chiar vroiam sa te intreb...la clinica sotul tau a mai facut analizele alea de care zicea mami...adica hepatita si inca ceva, ce a zis ea a ca platit 80 euro....? Am vazut pe site-ul lor ca in cei 4500 euro sunt incluse acum si aceste analize...asa este? cum a fost la tine? As vrea sa stiu daca sa faca si sotul meu analizele acasa sau daca tot le face acolo sa nu mai dau banii pe ele si aici.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Fetelor, am reusit sa iau din Ungaria Estrimax la pretul de 3330 huf adica in banii nostrii 49 ron ( cam 11,5 euro).
Nu aveti idee cat costa o cutie cu 28 pastile la farmacia de la reprofit? as vrea sa fac o comparatie

Eu am luat cu reteta data de la Reprofit...scanata si printata color. Farmacista de acolo chiar s-a pacalit ca in loc sa-mi dea 1 cutie cat scria pe reteta mi-a dat 2 - a vazut scris estrimax x2 mg si ea a crezut ca trebuie estrimax x2 cutii , numai bine ca imi va ramane si dupa ET pentru tratamentul de sustinere.
Ma gandesc ca e bine sa punem aceasta informatie pe prima pag, dar poate cand va veni mami vreau, ca eu una habar nu am cum se face.
Sa aveti o seara linistita

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Fetelor, am reusit sa iau din Ungaria Estrimax la pretul de 3330 huf adica in banii nostrii 49 ron ( cam 11,5 euro).
Nu aveti idee cat costa o cutie cu 28 pastile la farmacia de la reprofit? as vrea sa fac ocomparatie

Am gresit mai sus.... cutia contine 3x28 pastile de estrimax, nu doar 28 de pastile .
Deci pretul de 11,5 euro e pt cutia de 3x28 pastile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna Seara fetelor si de la mine
Eu cu emotile stau bine ,sunt foarte calma am cite o zi cind nici nu i-mi amintesc ca in curind trebuie sa ma duc la Reprofit...ma iau cu munca ,eu sunt in contact mult cu femeile si vorbim de una alta in cit ca uit sa ma mai gindesc si la mine ,daca va zic sincer mi-am pus si alarma la telefon pt.cind tebuie sa incep pastilele de pe 13.02. Eu incep peste o saptamina cu Progynova(pastile) adica mai bine zis de maine intr-o saptamina
Irilac eu stiu ca aceste analize pt sot se pot face acolo si costa circa 80 € si cred ca si consultatia mea daca nu ma insel 100€.Sotul nu a facut analizele ,am vb.cu cordonatoarea mea si el le va face acolo ,ea mi-a zis ca costa 80€ pt el.Eu pe ale mele le am toate facute recent .
Dci eu nu stiu sa fie incluse in suma de 4500€ ,eu stiu ca inclus e in suma aceasta doar analizele donatoarei.
Dar cel mai bine ne va da citeva informati mai detaliate Apalina ce si cum a platit la clinica sau cind a platit restul de suma ....asteptam sa vedem ce ne spune ea.
Mie nu mi-a venit ciclu vad ca si-a facut bine efectul Depot-ul la mine desi eu am ciclu regulat luna de luna.
O seara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

fetele, dragele mele, va multumesc ca va ganditi la mine. La mine s-au cam precipitat lucrurile si maine ma opereaza, in bucuresti La Regina Maria. Nu am mai preaq intrat decat sa va citesc, fara nici un chef sa scriu. Am niste emotii cat casa, mai ales ca nu am mai fost operata niciodata. Asa ca voi fi foarte scurta azi, sper ca toate sa mearga maine bine. Daca nu se ivesc complicatii, in cateva zile ar trebui sa fiu din nou acasa si calare pe forum.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Apalina, multa sanatate tie si la micut/i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina_alba i-mi pare foarte rau ,ma gindeam dese ori la tine dar speram din suflet sa o mai fi aminat operatia si sa ne spui ca totusi vei face ET luna aceasta.Dar medici impreuna cu tine stitiu ce e mai bine pt tine in momentul acesta.....i-mi pare foarte rau ,dar va trece nu trebuie sa ai emotii mari sau frica ,o sa fie bine,ai sa vezi .Ma gindesc in ziua de maine la tine si ma rog sa treci cu bine peste aceasta zi sa revii aici printre noi

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput