Clasa I * 2011 - 2012 * [15]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Si noi mergem la scoala!!! Aici e doar frig si putin vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nici noi nu mergem maine
si stati in casa la caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Noi cred ca nu ajungem saptamana asta la scoala!!!Nici nu putem iesi din curte!Sapa barbata-miu la transee de rupe!Ce sapa ziua...noaptea se acopera!
antoemma,nu stiu unde-oi fi stand tu...da' tre' sa fii tare fericita ca n-ai nameti cat casa!
Mai nou spunem "nameti pana la antena de DIGI" ca atata sunt zapezile la noi.
Din cand in cand ne mai delectam cu cateva adunari/scaderi!!!Rar de tot mai avem si cate o dictare!!!
Offff....unde-o fi primavara aia????

Mergi la inceput

Sunt din Sibiu. Aici nu mai este zapada deloc pe strazi, doar gheata.
De regula, la ora de romana le citeste invatatoarea povesti sau fragmente din povesti. Ieri le-a citit din "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai". Chiar m-am bucurat pentru acum cateva luni cand i-am citit-o eu sotul zicea ca nu o sa inteleaga, ca nu e pentru varsta ei... Dar fetitei i-a placut foarte mult. Acum ii citesc din Negrut si ii place si asta. Ziua citeste ea dar seara citesc eu pentru amandoua fetitele, ca sa sa vina Mos Ene.
Azi ii duce de la scoala la teatru de papusi. Sper sa fie alta piesa, nu cea la care a fost cu sotul meu acum cateva zile.
In alta ordine de idei, saptamana trecuta i-a cerut bani sotului pentru ceva secret. Trebuia sa-i duca la scoala, dar mie nu a vrut sa-mi zica la ce ii folosesc. Vad ca incepe sa poata pastra un secret. Nu demult, daca ii ziceai sa tina un secret ala era primul lucru pe care il povestea tuturor. Cred ca e pentru ziua mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Dupa multe plansete, alergari prin casa si ascunzisuri in sifonier, toate garnisite cu incurajarile mele si promisiuni ca nu doare decat un pic si nu vom purta aparat dentar si va veni Zana in noaptea asta , Crina a fost viteaza si a consimtit extractia ... dupa 3 incercari am reusit sa scoatem dintisorul buclucas, cu "metoda Mina" ... nu a durut rau si chiar a sarit in sus de bucurie ca a scapat ... "mami m-a durut putin , dar trebuie sa recunosc ca ai facut treaba buna ! trebuie sa-ti schimbi meseria !"
A asezat dintisorul pe un servetel colorat la loc de cinste, de care a atasat cu fundite o "scrisorica" in care explica Zanei cat de curajoasa a fost la cel mai grea "smulgere" de pana acum ...
Binenteles ca a fost musai sa ajunga si Zana Maseluta prin troiene, mai saracuta asa de data asta , nu a avut decat "Habarnam in Orasul Soarelui" de dat la schimb pe dintisor si un banut sa-si ia singura Crina mai multe ... si culmea, "mami, Zana este chiar educata, uite ca mi-a raspuns la scrisorica !"

... tare dulci sunt si la varsta asta !!! ... citesc pe la subiectele de adolescenti si ma cuprinde teama de ce va urma ... dar vom avea motive de bucurie si incantare si atunci ....

... dupa ce luni am stat amandoua acasa, ca s-au astupat toate potecile cu zapada "pana la balansoar", ieri si azi am dus-o la gradi, azi i-am dat si culegerea Mate2000 cu ea cu tema expresa 3 pagini ... pe langa alte jucarii cu care si-a umplut rucsacul ...

Flaviuta unde gasesti culegerea Petrica ? sunt sanse sa o gasim pe net ? eu o mai caut prin sacii de carti de la parinti, cand mai ajung pe acolo ! ... sper sa mai fie ... parca avea coperta galbena, nu ?

Cosmina - si eu astept cu nerabdare primavara, m-am saturat de dat la lopata, de dezghetat poarta si masina uuufff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma
Ieri le-a citit din "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai". Chiar m-am bucurat pentru acum cateva luni cand i-am citit-o eu sotul zicea ca nu o sa inteleaga, ca nu e pentru varsta ei... Dar fetitei i-a placut foarte mult. Acum ii citesc din Negrut si ii place si asta.

Am terminat si noi de curand Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai si ne-am distrat f mult cu ea ; cred ca e f potrivita pentru varsta lor ! i-am citit eu seara la culcare cate 2 capitole, dupa ce imi citea si ea cate doua paragrafe ...
De Negrut nu am auzit ... e cu un calut ?

Mergi la inceput

Da. Se numea la origini Black Beauty si descrie viata unui calut, povestita de el insusi. Eu am citit-o de cateva ori si vad ca si ei ii place mult. Am luat-o de la biblioteca. Nu stiu ce carte sa iau cand o terminam pe asta.
Manuela, tu citesti la subiectele de adolescenti, eu ma uit la cele cu copii de 2 ani, cat va implini micuta mea in curand. Prefer sa nu ma gandesc deocamdata la ce va urma.. Sotul meu e mult mai ingrijorat decat mine dar eu sunt zen pentru ca eu nu am avut probleme mari in adolescenta. Stai linistita, ne vom descurca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si "noi" mergem cu spor la scoala, nu mai sunt troiene dar e un gerrrr...brrrr...
"Habarnam" n-a impresionat-o deloc pe fiica-mea si pentru ca am insistat sa mai citeasca un pic a declarat ca uraste piticii...asa ca am lasat-o balta.
Si-a facut fisa la biblioteca scolii si d-na bibliotecara le alege celor mici carti cu scris mare si putine pagini...urmarea: vine citite cu ele acasa din pauze de la scoala.
Asa ca aseara am mai facut o incercare si i-am pus in mana "Poveste din cetatea lucrurilor neterminate"...e captivata de ea, pariu pun ca daca ma duc tiptil acum in loc sa doarma o citeste pe ascuns

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna?

De maine mergem la scoala in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daca nu se mai anunta nimic pana maine noi mergem la scoala insa dupa un program scurt (de 30 de min ora de curs)

Mergi la inceput