**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 4
nyny spune:
Neatza...

pt toata lumea.
Ce faceti dragelor? Nu v-ati inzapezit cu viscolul asta?
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Nyny multam de aburinda
...e cazul....la noi e o geroasaaa....de vreo -10 grade...
Noroc cu centrala...dar ieri o bagasem pe maneca: a fost intrerupt gazul de dimineata pana la 15...
Ce fac nazdravanii tai?
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! ![]() Nyny multam de aburinda ...e cazul....la noi e o geroasaaa....de vreo -10 grade...Noroc cu centrala...dar ieri o bagasem pe maneca: a fost intrerupt gazul de dimineata pana la 15... ![]() Ce fac nazdravanii tai? ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Sa-ti fie de bine cafeaua
. Aoleu, zi Doamne fereste sa opreasca gazul sau lumina ca o dam in bara la vaju' care-i afara...Nazdravanii mei sunt bine, multumesc de intrebare. Dav a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai mult, leaga tot mai multe cuvinte... a scapat si de canini
, treaba buna.Marushca merge la gradi (azi a chiulit pe motiv de conditii meteo nefavorabile
Una peste alta ma bucur mult ca sunt sanatosi si ca pana acum nu prea ne-am confruntat cu episoade d-astea nasoale de raceala sau mai stiu ce virusachi.
Voi cum mai sunteti?

Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Si noi suntem bine acum!
Teo inca nu a mers la gradi in anul acesta...si daca tot vrem sa plecam sapt viit la munte, probabil ca o las dupa 15 febr...acum e si mama care ma ajuta!
Ce bine ca sunt 2...Noi tb sa suplinim pe 'al doilea' ...eu sunt la jocuri mai domoale cu printese, pantomime, etc...iar omu' e calutul preferat al Teutzei
...dar l-au cam lasat si pe el puterile![]()

alina_satena spune:
la
Delia s-a trezit cu nasul infundat
si nici nu am scoso afara.
Astazi am o zi full

si trebuie sa vad ce i se intampla Deliei.
Sa aveti o zi usoara azi.
Delia are interdictie de la medic sa mearga la gradinita deoarece are astm pe fond viral
doinita_g spune:
Alina, multa sanatate Deliutei
...ce mai e si asta: astm pe fond viral
...
Spor la munci tie...vad ca in fiecare zi 'prestezi' din greu...eu n-as putea, adica m-ar lasa nervii cu siguranta
alina_satena spune:
Mai mult prestez la mine in camera Doinita pentru ca se pune praf,sunt scame,sa fac curat in bucatarie trebuie neaparat.
asatzi habar n-am ce sa gatesc
cred ca bag o varza calita.
Astmul pe fond viral inseamna ca oboseste,hararie cand este racita si daca nu o protez poate sa dea repede in astm.
Bag si o spalatura la masina tre sa yi fac si sotului ordine in sifonier
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor
!
Nyny, multzam de cafeu' 
! Ma bucur ca sunteti bine
. Sa o tineti tot asa
!
Doinita, bravo mami
! Imi place ca esti hotarata
.
S-aveti parte de zapada pufoasa sa se bucure Teo din plin
. Dixtractie placuta maine
! Ref. la preocuparilei Biculinei, lego si puzzle la greu, jocul cu mashinutzele, coloreaza cand are chef si intinde carti, creioane si pentru ceilalti copii, mai o bucatareala si ne face de zor cafele
, aseara s-a jucat cu plastilina si a facut o farfurie plina de pishcotzele
. Ii place sa-si alinieze piticii si animalutzele... Eu zic ca o sa aiba destul timp si pentru celelalte mai serioase
.
Alina, imi pare foarte rau de problemele Deliei
. Poate cu tratament potrivit reusiti sa ameliorati simptomele. Sa ai spor la munci
!
Va doresc o zi calduroasa
!
alina_satena spune:
Mariana Doamne ajuta ma
la dumnezeu sa fie bine dar deja mi-am pioerdut orice speranta si problemele cu sotul meu ma doboara si astea ma deprima dar sper sa trec eu peste toate astea
doinita_g spune:
Mariana
chiar ma pregateam sa strig dupa tine![]()
Da, asa gandeam si eu referitor la activ copchilului...dar auzind de alte preocupari...am zis sa va intreb si pe voi!

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)