**Prichindei nazdravani 2008!**(19)
Raspunsuri - Pagina 4
nyny spune:
Neatza...
pt toata lumea.
Ce faceti dragelor? Nu v-ati inzapezit cu viscolul asta?
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Nyny multam de aburinda...e cazul....la noi e o geroasaaa....de vreo -10 grade...
Noroc cu centrala...dar ieri o bagasem pe maneca: a fost intrerupt gazul de dimineata pana la 15...
Ce fac nazdravanii tai?
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! Nyny multam de aburinda...e cazul....la noi e o geroasaaa....de vreo -10 grade... Noroc cu centrala...dar ieri o bagasem pe maneca: a fost intrerupt gazul de dimineata pana la 15... Ce fac nazdravanii tai? Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Sa-ti fie de bine cafeaua. Aoleu, zi Doamne fereste sa opreasca gazul sau lumina ca o dam in bara la vaju' care-i afara...
Nazdravanii mei sunt bine, multumesc de intrebare. Dav a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai mult, leaga tot mai multe cuvinte... a scapat si de canini, treaba buna.
Marushca merge la gradi (azi a chiulit pe motiv de conditii meteo nefavorabile), se joaca toata ziua aman2, se mai si razboiesc, ca toti copiii...
Una peste alta ma bucur mult ca sunt sanatosi si ca pana acum nu prea ne-am confruntat cu episoade d-astea nasoale de raceala sau mai stiu ce virusachi.
Voi cum mai sunteti?
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Si noi suntem bine acum!
Teo inca nu a mers la gradi in anul acesta...si daca tot vrem sa plecam sapt viit la munte, probabil ca o las dupa 15 febr...acum e si mama care ma ajuta!
Ce bine ca sunt 2...Noi tb sa suplinim pe 'al doilea' ...eu sunt la jocuri mai domoale cu printese, pantomime, etc...iar omu' e calutul preferat al Teutzei...dar l-au cam lasat si pe el puterile
alina_satena spune:
laDelia s-a trezit cu nasul infundatsi nici nu am scoso afara.
Astazi am o zi fullsi trebuie sa vad ce i se intampla Deliei.
Sa aveti o zi usoara azi.
Delia are interdictie de la medic sa mearga la gradinita deoarece are astm pe fond viral
doinita_g spune:
Alina, multa sanatate Deliutei...ce mai e si asta: astm pe fond viral...
Spor la munci tie...vad ca in fiecare zi 'prestezi' din greu...eu n-as putea, adica m-ar lasa nervii cu siguranta
alina_satena spune:
Mai mult prestez la mine in camera Doinita pentru ca se pune praf,sunt scame,sa fac curat in bucatarie trebuie neaparat.
asatzi habar n-am ce sa gatesccred ca bag o varza calita.
Astmul pe fond viral inseamna ca oboseste,hararie cand este racita si daca nu o protez poate sa dea repede in astm.
Bag si o spalatura la masina tre sa yi fac si sotului ordine in sifonier
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor !
Nyny, multzam de cafeu' ! Ma bucur ca sunteti bine . Sa o tineti tot asa !
Doinita, bravo mami ! Imi place ca esti hotarata .
S-aveti parte de zapada pufoasa sa se bucure Teo din plin . Dixtractie placuta maine ! Ref. la preocuparilei Biculinei, lego si puzzle la greu, jocul cu mashinutzele, coloreaza cand are chef si intinde carti, creioane si pentru ceilalti copii, mai o bucatareala si ne face de zor cafele , aseara s-a jucat cu plastilina si a facut o farfurie plina de pishcotzele . Ii place sa-si alinieze piticii si animalutzele... Eu zic ca o sa aiba destul timp si pentru celelalte mai serioase .
Alina, imi pare foarte rau de problemele Deliei . Poate cu tratament potrivit reusiti sa ameliorati simptomele. Sa ai spor la munci !
Va doresc o zi calduroasa !
alina_satena spune:
Mariana Doamne ajuta mala dumnezeu sa fie bine dar deja mi-am pioerdut orice speranta si problemele cu sotul meu ma doboara si astea ma deprima dar sper sa trec eu peste toate astea
doinita_g spune:
Mariana chiar ma pregateam sa strig dupa tine
Da, asa gandeam si eu referitor la activ copchilului...dar auzind de alte preocupari...am zis sa va intreb si pe voi!