Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atlantique Ti-am zis ca nu face nimic, oricum din prima mi-ai zis Titanic, deci doua dintr-un foc si varsta si greutate Poti sa ma botezi ca te tin minte de Paste |
ati fost simpatice rau! dece cu nickurile si tu cu protestele (auzi si varsta si greutate!!!)... si eu retinusem ca ai fi de prin Constanta... dar ai spus doar ca ai nascut acolo (asta s-a retinut!)... sorina, thks for asking... dar nu stiu cum mai e Kay, e la gradi si am sunat-o pe ingrijitoare si a zis ca e bine... ma indoi, dar ma rog, ea tre sa stie mai bine... (i-am dat un Marimer sa-l stearga la nas de muci, daca e bine sa inteleg ca nu-l foloseste?)
in schimb eu sunt o epava... tuse si flegme la greu... oare tre sa merg la un doc altul decat doc de familie (care nici n-a catadixit sa ma consulte desi i-am zis ca ma simt rau)... tot n-am clarificat daca in caz de urgente se plateste consultatia...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
atlantique spune:
Rux, ne mai amuzam si noi...
Cu dr nu stiu ce sa-ti zic pt ca dr lui A este dr mea de cand eram copil si este o alta relatie. Eu ii duc de zilele importante cate un cadou (Craciun, Paste, 8 martie...) si in rest nu ii dau nimic. Am vazut ca unii pacienti lasa cate 10 - 20 ron. Eu nu am vazut sa fie sume mai mari, dar sunt si tarife diferite in Buc.
Cu pb ta mergi la un medic ORL, ca este cel mai in masura sa iti puna un diagnostic, parerea mea.
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atlantique Rux, ne mai amuzam si noi... Cu dr nu stiu ce sa-ti zic pt ca dr lui A este dr mea de cand eram copil si este o alta relatie. Eu ii duc de zilele importante cate un cadou (Craciun, Paste, 8 martie...) si in rest nu ii dau nimic. Am vazut ca unii pacienti lasa cate 10 - 20 ron. Eu nu am vazut sa fie sume mai mari, dar sunt si tarife diferite in Buc. Cu pb ta mergi la un medic ORL, ca este cel mai in masura sa iti puna un diagnostic, parerea mea. |
da, 10-20 lei n-ar fi o problema... 50 sunt! Nu tot timpul am atatia bani in casa cand se intampla sa mi se imbolnaveasca copilul... dar voi incerca sa las si eu o mica atentie... desi e contrar principiilor mele...
--------------------------------------------------------------------------------------------
ana_g spune:
LA MULTI ANI,YANNIS!!!! SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA! mersi mami de tratatie
am incercat o ora sa-l adorm pe pitic, dar fara succes, asa ca am renuntat.....
ma uitam peste meniul ala trimis de alexutza....si ma uitam cate chestii NU vrea sa manance fi-miu de pe lista aia.....deja sunt pe cale sa iau ceva de pofta de mancare...dupa cum ziceam, are 10 kile, tot atat avea si asta vara, chiar 11 daca nu ma insel.....
brrr....ce-i afara....ca atunci cand s-au nascut pufii![]()
_
mama lui Stefan, pui scump si
12+ piersicuta cu coditze
Ruxita spune:
ce potop inapoi si-nainte... vreau sa ajung mai repede acasa si sa sa-mi tin copiii in brate!
Ruxita spune:
ce pot sa zic de prima mea zi de munca plina? ca ma doare maina dreapta!!! de la mouse... uitasem cum e sa tii un mouse toata ziua in maina...
haircut spune:
LA MULTI ANI, YANNIS!
Sa cresti mare, sanatos si fericit! Alex, sper sa petreceti frumos azi, chiar daca sunteti fara tati.
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
Alexutzza, M sta cu soacra mea si se inteleg de minune, din fericire.
Nyny, sa stapanesti sanatoasa noul laptop.
Rux, multa sanatate si tie si piticului.Sper sa ai un sfarsit de zi mult mai calm decat inceputul ei
Lorex, tare faza cu examenul la care n-ai avut foi
felicitari pentru c-ai stiut!
Bobita e de nota 20 cu cantecelele.
Loredana, ce frumos vb Lara in 3 limbi
foarte tare!
Atlantique, foarte, foarte frumos tortul lui A. 
haircut spune:
Tenteaza pe cineva sa ne unim la o comanda aici
http: //www. emag . ro/ sortare-forme-si-culori
La comanda peste 300 ron livrarea e gratuita, si preturile, desi mari, sunt bune pentru jucariile astea(le-am gasit pe unele la acelasi pret pe amazon).As vrea sa-i iau M ceva de ziua ei.
Loredana71 spune:
Haircut
Multumim!
Yannis,la multi ani,sa fii sanatos,pui frumos si destept!Alex,multumim de cinste!
Alexandra,la multi ani si tie,desi nu te cunosc!Sa fii sanatoasa si sa faci pe mami si tati fericiti!
Seara buna tuturor!Am fost astazi la joaca la prietenul Larei si am fost tare placut surprinsa ca nu s-au paruit astazi mai deloc!
De regula,iesea cu scantei,Lara il impingea,el ii baga mana in plete si o tragea si tot asa...Dar azi au fost chiar parca indragostiti,atata s-au pupat,au facut intrecere cu bicicletele,nebunie mare...Frumos...
Astazi nu a plouat si s-a facut chiar rece,cred ca e prima oara cand miroase a iarna!Tare frumos,poate ninge si la noi putin,ar fi minunat...
Va urez o seara frumoasa!
Ahhhh,uitam faza cea mai importanta:Lara are deja 2 nopti de dormit singura in patutul ei de copil mare cu aparatoare,si a si adormit acolo,adica nu am mutat-o eu

Sunt asa multumita de treaba asta,sper sa mearga in continuare asa...O pun in pat,ii dau sticla de lapte,plec,ea bea,mai sta putin,apoi ma striga,mai stau langa ea un pic si adoarme
Sa ne tineti pumnii!
Si mai voiam sa spun ceva:Ana,imi pare rau de experienta neplacuta cu spitalul,stiu cat e de groaznic,noi am stat 5 zile
Dar chiar asa,sa te tina o noapte pe scaun?Nu puteau aduce un pat??Mi se pare inuman sa tii mamica pe scaun,si mai ales o mamica gravidutza
Ruxita spune:
Lore, hai ca m-ai facut sa rad! cica de ce nu i-au adus Anei un pat! tu pesemne acolo in Germania demult ai pierdut pulsul realitatilor de pe la noi... cand m-am internat eu pt nastere nu s-a gasit pat pt mine (gravida in 41 de saptamani cu contractii), m-au instalat intr-un fotoliu intr-un salon cu mamici cu pitici... si mai era o proaspata lauza in situatia mea care nasscuse cu 2 ore in urma si tot nu avea pat statea chircita in alt fotoliu... si m-am ridicat de pe fotoliul meu sa ma uit pe geam si cand m-am intors imi luase locul o alta gravida care gafaia mai tare ca mine... si ne uitam una la alta...