Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
lorex, ai un copil fenomenal, precoce rau! pe langa voi noi suntem niste maimutze care doar scot niste sunete incoerente... tarzan... and jane... pe care o pupam!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
ruxita nasoala dimineatza...
cu vorbitul noi stam destul de ciudat...vocabularul este format din 30 de cuvinte cred...dar de vreo 2 saptamani face propozitii...de genul..nu ma eee apte(nu mai e lapte), unde eeee apte(unde e lapte) si ridica interogativ asa din manute si din umeri....eu una credeam ca mai intai se dezvolta un vocabular cat de cat si apoi incepe legarea cuvintelor in fraze....
am ajuns la servici...nu a mai ajuns inca nimeni...afara ninge si e o flescaiala pe jos...deloc nu imi place...Dragos cand a dat cu nasu de zapada azi s-a bosumflat..nu ii place...e fiul lui ma-sa clar![]()
simplicity spune:
La multi anisori Yannis ! 

Sa cresti mare,sanatos si mereu sa fii fericit 

Alexutzza frumos speech , 
care ni le-ai oferit ti le oferim si noi pt ca ne esti alaturi
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Atlantique ce tort frumos a avut Alexandru 
Alexa imi pare rau de cazatura lui Dragos si de noaptea avuta , sper ca sa ai o zi linistita astazi
Trebuie sa imi fac cafeaua 
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui atlantique
editez ca am scris unde nu trebuie: Nuuuuu, eu fac ceva mai simplu. Tortul este facut de o dna al carei blog l-am gasit intamplator acum 3 saptamani. A fost super gustos, mai ales cel cu iaurt. |
Si l-ai adus de la Braila? Frumoase, dar dna este din Braila
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atlantique uite Tomaca http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=chamomilla asta este ce i-am dat eu, de la Plant extrakt. http://www.leacuri.net/farmacii_homeopate.htm uite si lista cu farm cu remedii homeopate |
Merci, le-am memorat
tomaca spune:
LA MULTI ANI YANNIS !

Cel mai destept si frumos greco-roman care a ales sa vorbeasca engleza
.
Sa fii sanatos si voios toata viata!
Si sa ai grija de mami despre care colegii tai vor spune ca este sora ta.
tomaca spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Mire, Lorex, Atlantique va multumesc mult, mult, mult de felicitari!!! Si va urez ce-mi urez si mie: Noapte Buna si Somn Usor! ![]() ![]() Mire...nu-s eu destul de nostalgica in seara asta? Mai tre' sa amintesti si tu cum au trecut 2 ani ![]() ![]() Mai si ninge...imi amintesc ca ningea intruna in zilele cat am stat in spital dupa ce am nascut, ma uitam pe geam si ningea frumos cu fulgi mari...si primele zile cum il scoteam in zapada ![]() ![]() offff ce vremuri!Mamica de copil neastamparat Yannis |
Sa-ti traiasca feciorul Alex! Si eu dupa ce l-am adormit aseara, ma uitam ce frumos ninge si ma gandeam si eu cum ningea dupa ce l-am nascut si cum ascultam muzica linistita atunci cand il adormeam (ca si aseara, asteptam sa se termine CD-ul).
tomaca spune:
| citat din mesajul lui nyny Hop si eu la ceas de seara cum s-ar spune... de maine intru serios in paine ca prea am tras chiulu' ![]() ), adica macar la medicamente sa facem economie ...la cat am dat pe laptopNu mai zic nimic la ora asta ca sunt rupta, recuperez maine. Va pup. Sa aveti o noapte linistita ![]() .Mamica fericita de Mara si de David |
Sa-l stapanesti sanatoasa. Sotul m-a informat aseara ca avem si noi unul nou, ca cel vechi abia se misca.

de copil neastamparat
Yannis