Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 5

lorex spune:

LA MULTI ANI, PUI DE GREC VERITABIL! 

Multi ani traiascaaa,
Multi ani traiascaaa,
Laaa muuulti aaaani!

atlantique spune:

LA MULTI ANI YANNIS!!!

SA-TI CREASCA MARE "MICUL GREC", ALEX!

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! 

SA FITI FERICITI, IUBITI SI NOROCOSI!

atlantique spune:
 Multumim de cinste Alex!
Ce pregatita ai fost! Nici nu s-a facut bine 24.00 si tu repede ai pus masa! 
Se pare ca te descurci bine singura!

nyny spune:
 Hop si eu la ceas de seara cum s-ar spune... de maine intru serios in paine ca prea am tras chiulu'
. Am scula nou nouta, sper s-o stapanesc sanatoasa (multumim pt urari cu ocazia asta
), adica macar la medicamente sa facem economie ...la cat am dat pe laptop
... 
Nu mai zic nimic la ora asta ca sunt rupta, recuperez maine.
Va pup. Sa aveti o noapte linistita
.
 Mamica fericita de  Mara si de   David 

alexutzzza spune:
 Mire, Lorex, Atlantique  va multumesc mult, mult, mult de felicitari!!! Si va urez ce-mi urez si mie: Noapte Buna si Somn Usor! 

Mire...nu-s eu destul de nostalgica in seara asta? Mai tre' sa amintesti si tu cum au trecut 2 ani 

Mai si ninge...imi amintesc ca ningea intruna in zilele cat am stat in spital dupa ce am nascut, ma uitam pe geam si ningea frumos cu fulgi mari...si primele zile cum il scoteam in zapada 

offff ce vremuri!

atlantique spune:
 Lorex, deja il zice pe R? Felicitari !
Alex inca se chinuie sa spuna tot cuvantul, ca el are preferinta pt ultimele silabe, nici vorba de R.
Stiu ca am ramas 
 cand ai spus ca Bobita ti-a spus "te ubec mami"; cred ca a fost prima.
 pentru Bobita vorbareata si pt mama ei. Cred ca era mortala cu tricolorul.

ale1212xa spune:
 in alta ordine de idei..
neatza
haideti la 
eu sunt oleaca chiauna...nu stiu ce a avut Dragos dar a marait in somn toata noaptea...si ca sa fie treaba treaba a reusit o performanta ce nu o mai facuse de mult timp...a cazut din pat...mi-a sunat ceasul la 6:30...ma ridic frumos..Dragos in la colt la locul lui..ma duc la baie si dupa 10 minute aud..poc si apoi urlete...cazuse tocmai pe laterala opusa de unde era el...cum o fi reusit sa se invarta nu stiu...s-a culcat la loc dar maraiala vad ca nu ia trecut...
ma duc sa mananc repede ca apoi daca se trezeste nu mai apuc
o zi frumoasa sa aveti

Ruxita spune:
 Neatza!
sunt un botz mare de nervi ca asa ne-am trezit! cu curul in sus... piticul ne-a dat desteptare pe la 6 in urlete ca il enerva orice atingere de-a mea si era bocna si incercam sa-l invelesc, sa-i incalzesc picioarele si urla de mama focului... apoi a urlat sotul ca sunt acida ca o soda caustica si sa-l las dracului in pace... apoi Ela a pus capac ca vroia sa-si ia un tricou, o bluza descheiata si pe de-asupra o geaca subtire si scurta pana in ... cur (prea multe cururi pt o singura dimi)... i-am udat geaca sa nu si-o poata lua si pt ca se stropsea la mine am tras-o de par de i-au sarit fulgi in toate partile! si a stat imbufnata o vreme ca nu se duce la nicio scoala... 
asta fiind eu in actiune, mama terorista care-si sufoca copiii si-i obliga sa se imbrace!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
 si sa revenim la sentimente mai bune!
 La multi ani, pui de grec! 
 Sa cresti mare si sanatos si destept!  si sa iei tot ce au mai bun grecii si romanii luati la un loc si sa-ti faci mandri parintii!!! Si sa ai o copilarie fericita!
alex, mersi de tratatie! sper sa aflu intr-o buna zi ce-i ala gyros si suvlaki... o pun pe mama sa-mi gateasca!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)