Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Atlantique poti sa imi spui Simply daca iti e mai usor, ca Simplicity e prea lung(pe mine nu ma deranjeaza daca tu asa consideri)

Simply,mami de fetita frumusica

Ok, tu poti sa imi spui Antiq sau Titaniq, dar trebuie sa ii dai lui Dece drept de autor

Cred ca Alex a adormit...si eu ma gandisem sa o las sa o ureze prima pe Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI MARUTZA DRAGA !!!

Sa fii sanatoasa, cuminte (nu acum, cand o sa cresti mare) si sa ai parte numai de fericire!

Mire, sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea !

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si a venit si randul nostru sa facem cinste, va servim cate o feliuta din vesnicul tort cu fructe de padure si cate un pahar de sampanie.

Micuta mea nu mai e chiar micuta, ma uit la ea si ma minunez in fiecare zi cand o vad cum se transforma intr-un mic omulet. Au fost doi ani plini si frumosi, in care am invatat sa o iubesc asa cum n-am stiut ca pot iubi (asta e citat din dece ). Sunt convinsa ca stiti toate despre ce vorbesc, va pup si va multumesc ca ati ramas aceeasi gasca minunata!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARA!

SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA!

Mire, sa-ti traiasca fetita si sa-i dea Dumnezeu tot ce iti doresti pentru ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Draga Mara,

Mamica mea si cu mamica ta vorbeau de pe vremea cand erau . Am auzit ca mamica ta era o frumoasa graviduta care inflorea pe zi ce trece cu prajituri de la cofetariile din apropiere. Pe tine te-am cunoscut de cand erai si am admirat cu drag cum ai papat cu spor si ai crescut mare. Ne-am plimbat mult impreuna prin parc , poate nu-ti mai amintesti pentru ca de multe ori dormeai. Am impartit de multe ori covrigeii de Buzau si pufuletii in timp ce mamele savurau fie un sau o si o si mult in parc . Ne-am plimbat impreuna cu masina , ne-am dat in leagane si ne-am pregatit de sarbatori . Acum ne facem mari si mergem la disco , sunt sigur ca ne dau mamele voie pentru ca deja suntem obisnuiti cu programul de noapte.

In seara asta, pentru ca nu dorm, vreau sa fiu printre primii care-ti ureaza:

LA MULTI ANI!

SA FI SANATOASA, IUBITA SI FERICITA!

Sa te bucuri de parintii si prietenii tai si sa ai parte de un drum frumos in viata!

Sa ajungem mari si sa putem sa ne uitam impreuna pe pozicile noastre!
Iti multumesc ca esti mereu draguta cu mine si te bucuri cand ma vezi!
!!!

!!!

Cu drag, prietenul tau

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori Mara !

Sa fii mereu fericita si implinita

Mirela esti o mamica foarte grijulie, atenta si deosebita, Mara e foarte norocoasa cu asa mamica, sa va bucurati mereu de fetita voastra si sa fiti fericiti Eu personal ma bucur foarte mult ca te cunosc

Mergi la inceput

Alexutzza am avut un feeling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi anisori Mara !

Sa fii mereu fericita si implinita

Mirela esti o mamica foarte grijulie, atenta si deosebita, Mara e foarte norocoasa cu asa mamica, sa va bucurati mereu de fetita voastra si sa fiti fericiti Eu personal ma bucur foarte mult ca te cunosc

Subscriu la ce ai spus despre Mirela! Si eu ma bucur ca o cunosc si sunt convinsa ca si Yannis e fericit pentru ca mereu Mirela e exact asa cum ai spus: "o mamica foarte grijulie, atenta si deosebita" nu numai fata de Mara, dar si fata de Yannis si alti copii. Iti multumim mult Mirela!
Sa fii fericita si sa te bucuri de Mara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Draga Mara,

Mamica mea si cu mamica ta vorbeau de pe vremea cand erau . Am auzit ca mamica ta era o frumoasa graviduta care inflorea pe zi ce trece cu prajituri de la cofetariile din apropiere. Pe tine te-am cunoscut de cand erai si am admirat cu drag cum ai papat cu spor si ai crescut mare. Ne-am plimbat mult impreuna prin parc , poate nu-ti mai amintesti pentru ca de multe ori dormeai. Am impartit de multe ori covrigeii de Buzau si pufuletii in timp ce mamele savurau fie un sau o si o si mult in parc . Ne-am plimbat impreuna cu masina , ne-am dat in leagane si ne-am pregatit de sarbatori . Acum ne facem mari si mergem la disco deoarece deja suntem obisnuiti cu programul de noapte.

In seara asta, pentru ca nu dorm, vreau sa fiu printre primii care-ti ureaza:

LA MULTI ANI!

SA FI SANATOASA, IUBITA SI FERICITA!

Sa te bucuri de parintii si prietenii tai si sa ai parte de un drum frumos in viata!

Sa ajungem mari si sa putem sa ne uitam impreuna pe pozicile noastre!
Iti multumesc ca esti mereu draguta cu mine si te bucuri cand ma vezi!
!!!

!!!

Cu drag, prietenul tau

Yannis

Alex, imi retrag ce-am zis mai devreme, daca pentru acest mesaj ai intarziat cu urarile....
Aproape m-ai facut sa plang.

Mergi la inceput

Alexutzza eu una am ramas speechless la mesajul de la Yannis pt Mara

Mergi la inceput