Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Pai nu se vede Mamica fericita de Mara si de David |
se vede, se vede, eu chiar vroiam sa comentez cat de activa ai devenit subit
Propun laptopuri noi pentru toate fetele!
atlantique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Atlantique bravo pt rezultatele bune la analize. Ce bine ca te-ai gandit sa le repeti. Sunteti curajosi sa plecati pe o vreme ca asta la munte. La voi nu sunt nameti? Poate reusiti sa mutati rezervarea in alt weekend. Mamica fericita de Mara si de David |
, si eu sunt f bucuroasa ca au iesit bine si nu trebuie sa ii dau tratament. Eu fac parte din categoria mamicilor fericite cu doar o raceala de 3 zile in 2 ani si in rest cate un episod de stranut cand si cand, deci A nu a luat medicamente si nu as fi vrut sa incep acum.Nu stiu inca daca vom pleca, depinde de vreme. La noi nu s-a asezat multa zapada dar bate f tare vantul. Acum ninge continuu.
Si noi ne-am gandit sa schimbam dar suntem 3 familii si nu prea ne potrivim la program.
Vedem maine dimineata stirile si cum vom proceda.
atlantique spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
se vede, se vede, eu chiar vroiam sa comentez cat de activa ai devenit subit Propun laptopuri noi pentru toate fetele! Mamica de copil neastamparat Yannis |
In ce buget se incadreaza?
simplicity spune:
Alexutzza stai la panda?
Uite eu te las sa fii prima la urari, ca ma gandesc ca Yannis o striga pe Mara si se cuvine sa ii dau intaietate la urari ![]()
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
Simplicity ma bucur ca ati avut o zi asa frumoasa! 
Si eu imi doream o gradinita montessori dar nu am de unde....
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui atlantique
In ce buget se incadreaza? |

atlantique spune:
| citat din mesajul lui simplicity Alexutzza stai la panda? Simply,mami de fetita frumusica |
Si Lorex statea aseara si a adormit pana la urma.....
atlantique spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() Mamica de copil neastamparat Yannis |
Pai....parca tu le-ai propus.... am crezut ca dai la oferta
simplicity spune:
Atlantique poti sa imi spui Simply daca iti e mai usor, ca Simplicity e prea lung(pe mine nu ma deranjeaza daca tu asa consideri)
Simply,mami de fetita frumusica

de copil neastamparat
Yannis