Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece......zic si eu tot ca Nyny...nu vreaus a te supar si mai tare, si-mi invart limba in gura de dimineata, da' tot n-am scapat de mancarime....

Am vazut rosu in fata ochilor, cand am citit mesajul tau....sorry, tu esti tare stapanita, se pare......Eu, daca vedeam la Iris o treaba ca aia, cu feritul capului, cum ai vazut tu la Luca....bona zbura fara parasuta, de la etajul 7, indiferent de consecintele imediate sau a la long. (job-ul meu, faptul ca daca o concediam lasam familia ei fara nici un venit...etc.)

Diana are aproape 17 ani, si am atins-o de 2 ori, in tot rastimpul asta. Despre Iris...nici nu cunoaste un ton mai ridicat, abia s-a intalnit cu "nu e voie" (cand da atacul pe la prize, pune limba pe capacul de wc, si altele, asemenea astora). Nici nu concep violenta, de nici o natura, fie ea verbala, fizica.... eu am traume din copilarie, adolescenta, referitor la asta, poate de asta sunt si extrem de atenta.

Nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi, dar iti pot spune din experienta mea proprie si personala, de copil care a luat bataie "la capul gol"..... ca un atare comportament fata de un copil lasa urme adanci, care nu trec. Se mai atenueaza cu trecerea timpului, dar nu se vindeca de tot, niciodata.

Eu as cauta imediat alternative,(alta bona, poate o gradi,...nush...trebuie sa existe ceva) pentru ca cine face asa ceva unui copil, va face mereu...poate se va stapani, un timp, poate se va stapani in anumite circumstante, dar tot va cadea in greseala o data si-o data.

Sper ca nu te-am necajit mai tare cu mesajul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

dece, eu sunt de acord cu sorina! parasuta de la ultima etaj as face-o! spune-i, initiaza o discutie, explica-i ca la prosti ca nu are voie sa faca asta! daca ai nevoie de ajutor zi-mi si ma infatzosez eu cu o falca in cer si una in pamant si te ajut sa-i piperam limba si sa i-o facem arsice...

fetelor, am pus poze de la gradi de la el sarbatoarea!
ma intorc la munca, n-am timp de balavre... dar revin!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

azi e ziua Arianei???

La multi ani pui mic sa cresti mare si frumoasa (ca maica-ta!)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

azi e ziua Arianei???

La multi ani pui mic sa cresti mare si frumoasa (ca maica-ta!)

Daaaaa! Si este si ziua lui Tudor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, TUDOREL Buturel,
lipiciosul lui mama!
Sa cresti mare si sanatos, cu noroc!

LA MULTI ANI, ARIANA Printesa iubita!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

am vrut sa fiu prima aseara cu urarile dar am adormit

m-am trezit de o suta de ori sa o verific pe bobi...inca mai face febra. la 13 mergem la dr.

Bravo, Lara..am uitat aseara..

si nyny, frumos ai povestit de kinderii tai, super!

dece, explica-i frumos bonei de ce nu esti de acord cu bataia si tipetele, astfel incat s-o atingi la corason, ca sa nu faca asta in lipsa ta. si daca nu intelege..out!

tomaca, sa-ti traiasca frumos puful si sa aveti petrecere frumoasa!
o cinste ceva?

..tocmai mi-a zmuls un pumn de par bobi din joaca si i-am spus ca ma doaaareee!
la care ea, extrem de clar (ca ma mira si pe mine):
"te doare parul mami?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Am citit tot, am retinut Ca Sebi face la olita, ca Lara doarme singura in patut, ca Bobi e fan puzzle si ca David turuie toata ziua.
Niste minuni de pufi avem!

Cu olita sa zic si eu, n-am inceput antrenamentul dar, cum bine stiti, avem un verisor pufulete. Mi-a zis mama ca a inceput sa ceara singur (acum vreo 3 saptamani), dupa ce a vazut o fetita ca facea la olita. Acum face 95% la olita, cere el ("vine caca, vine pipi"), se trezeste si noaptea si cere. Inainte s-a tot chinuit mama sa-l invete si nu vroia nicicum.
Mara cere si ea la pepe (pipi) dar doar sta, fara sa faca nimic. Nici nu insist.......

Ieri, pe cel mai mare viscol, am lasat copila la verisori si m-am dus la Ikea, i-am cumparat patut. Azi il montam, sper din tot sufletul sa il aprecieze. Tati de Mara imi zice cand ii alegeam patul...ia si tu unul mai solid ca tot eu o sa sfarsesc in el. Saracul, doarme de cateva luni pe canapea, sper sa remediem situatia.

Maine aveam o petrecere pt Mara, am amanat-o pt saptamana viitoare, macar sa mai scapam de nameti.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Sa va fie de bine achizitia Mire!
si al meu e frate cu canapeaua de cateva luni bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI, TUDOREL Buturel,
lipiciosul lui mama!
Sa cresti mare si sanatos, cu noroc!

LA MULTI ANI, ARIANA Printesa iubita!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

aha, e ziua lui Tudorel!!! ca daca nu recunosc numele copiilor din urari, ai cui sunt si daca parintii lor stie...

LMA Tudorel! Sa cresti mare-mare (cat mai mare) si sa o faci pe mamica ta fericita (si pe tati)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

saruma de pareri...

da...cand a venit...s-a trezit si el...si a zis..NA, NA....la care ea s-a distrat....mi-am fc curaj si i-am zis ca am fost ieri la o vecina si ca luk la un moment dat i-a aratat baietelului NA, NA dupa care l-a imbrancit si i-a dat la fund. drept urmare am dat-o ca o rog sa nu-i mai dea la fund...sa nu mai tipe etc...pt ca nu vreau sa prinda frica ....daca nu vrea sa manance sa-l lase flamand..daca nu vrea sa doarma sa-l lase nedormit...etc....ce sa zic...i-am zis mai multe...frumos...
ea a zis ca nu se supara si ca sa-i zic tot ce nu-mi convine si face ce zic eu....ma rog....voi vedea...
oricum il voi da la gradi din primavara...
recunosc ca ne distram cum arata el NA,NA cu mana ridicata.....insa...gata....sunt anti violenta, mai ales verbala...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput