Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Tenteaza pe cineva sa ne unim la o comanda aici
http: //www. emag . ro/ sortare-forme-si-culori
La comanda peste 300 ron livrarea e gratuita, si preturile, desi mari, sunt bune pentru jucariile astea(le-am gasit pe unele la acelasi pret pe amazon).As vrea sa-i iau M ceva de ziua ei.

mami de fetita finuta

Multumim de oferta, dar noi acum cautam cuburi de construit. Este fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...

si am uitat....ba nu....mi-am amintit ca vecina....fosta...a dat de baut...si antiq...se mira ca e ....matinala.....pai ce crezi....au impulsionat-o urarile mele de acu 2 zile....:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Exact! De acu 2 zile m-am sesizat si ma gandesc noaptea cum sa fac sa nu uit sa pun masa si sa am timp ca deh la asa urari so....am avut grija sa fiu pe faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tot n-am clarificat daca in caz de urgente se plateste consultatia...

La medicul de familie te referi, nu? Daca urgenta este in timpul programului de consultatii nu se plateste nimic. Daca este in afara programului si dr vine de acasa special pt tine, platesti (daca nu ma insel cam 50 de lei). Asa este la noi... si sunt afisate toate preturile extra in sala de asteptare.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Lorex, cred ca esti la concurenta cu Miremia ca pana acum am vazut ca ea este prima la 24.00 Frumoasa tare Bobita ta
Sanatate multa! Sa-i treaca repede si sa nu fie ceva grav.

Nyny, . Am descoperit-o intamplator in urma cu 3 saptamani, iar comenzi ea primeste cu 2 saptamani inainte, asa ca a fost o sincronizare perfecta.
Sa stapanesti sanatoasa noul laptop!

Evyme, felicitari! Sunteti foarte avansati la capitolul "fara pampers!
Bravo Sebi!

Mie nu mi-a tusit niciodata, dar am auzit la alte mamici de Prospan, Stodal sau poti sa ii faci tu sirop de ridiche neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Ariana, printesa frumoasa!

La multi ani Tudor, buturelul nostru drag!

La multi ani Amaris!

Va doresc sa aveti parte de multe bucurii si sa fiti mereu sanatosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ARIANA!

LA MULTI ANI AMARIS STEFANIA!

LA MULTI ANI TuDOR IOAN!

SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI, SA AVETI O VIATA PLINA SI FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI...

ARIANA

TUDOR

AMARIS

Sanatate si numai bucurii sa aveti !!!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia , Atlantique, Nyny va multumesc de urari

Spun si eu

La multi ani lui Tudorel

La multi ani Amaris

Sa fiti mereu fericiti si multumiti de alegerile pe care le faceti, eu asta imi doresc pt fetita mea

Nu o sa o copiez pe Alexutzza , nu o sa tin un speech asa frumos si emotionant ca deja plang (zicea bine Lorex si nu numai ca sunt sensibila de numa) dar VA MULTUMESC FRUMOS PT SPRIJINUL ACORDAT

Fetitei mele ii spun "Mami te iubim foarte mult si iti dorim sa fii fericita si mandra de noi " , La multi anisori Ariana!

daca imi aduc bine aminte, sper sa nu gresesc este si ziua lui Andrei de Dulcineea, sau ma inseala memoria? Dulcineea La multi anisori lui Andrei , numai bine va dorim si poate mai poti intra sa ne mai spui ce mai face ochisori albastri

Cinste cinste....fac cinste cu www.google.co.uk/imgres?q=butterfly cake&hl=en&client=firefox-a&hs=9vW&sa=X&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1366&bih=624&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=a9r5K0_pilVWTM:&imgrefurl=http://ilexiapsu.deviantart.com/art/lilac-butterfly-cake-89890475&docid=TnJdZCt4rOyVgM&imgurl=http://www.deviantart.com/download/89890475/lilac_butterfly_cake_by_ilexiapsu.jpg&w=420&h=560&ei=1X8gT5W6EJO5hAfx1tH6BA&zoom=1&iact=hc&vpx=179&vpy=150&dur=1304&hovh=259&hovw=194&tx=101&ty=140&sig=113677638890555479977&page=2&tbnh=153&tbnw=111&start=27&ndsp=33&ved=1t:429,r:0,s:27" target="_blank">tort si www.google.co.uk/imgres?q=champagne&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=y5BMtnvW6RQU5M:&imgrefurl=http://www.strangehistory.net/2011/04/24/immortal-champagne-toast/&docid=Bu8FGC7tWw13FM&imgurl=http://www.strangehistory.net/blog/wp-content/uploads/2011/04/champagne-toast.jpg&w=480&h=537&ei=QoEgT8n5Do6WhQf7q_3bBA&zoom=1&iact=hc&vpx=298&vpy=155&dur=20&hovh=237&hovw=212&tx=101&ty=134&sig=113677638890555479977&page=1&tbnh=117&tbnw=110&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:0" target="_blank">sampanie

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

ARIANA

TUDOR

AMARIS

Sa cresteti mari, frumosi si sanatoti si sa fiti mereu fericiti!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet tuturor pentru urarile de pe forum, facebook, telefon Va multumesc ca v-ati gandit la noi!!!

Imi cer scuze ca nu raspund nominalizat dar am avut o zi horror din cauza de mamica para obosita si panicata ( de cand a plecat al meu ma culc la 12-1 ca dupa 12 adoarme Yannis si atunci apuc si eu o baie.forum si ma trezesc la 7 (respectiv 6 azi!) sa ajung sa le fac pe toate cele care trebuie si azi am facut 1,5 ore dimineata pe drum si 3,5 ore seara cu maaaari maaaari peripetiiiii!!! derapari, inzapeziri, patinaje, iesit de pe sens... Stau si intr-o zona ....camp deschis si e si prima oara cand conduc pe zapada

Slava Domnului ca s-a terminat totul cu bine!!!
Ce bine e acasa!
Nu-i asa vecina? (Tomaca de data asta si nu dece )

Mergi la inceput