Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu citesc acum Si am spus Da ! de Elisabeth Gilbert
http://www.humanitas.ro/humanitas/%C5%9Fi-am-spus-da-o-poveste-de-iubire

E draguta, un fel de analiza a instituiei casatoriei, privita prin prima mai multor experiete si culturi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Fetele, pe unde sunteti ??? la noi ploua marunt asa ca nu o sa zabovesc mult in pauza de masa, ma apuc acum de un raport pe care il aman de vreo saptamana dar maine trebuie sa-l trimit asa ca mai scrieti ceva sa ma relaxez in timp ce creez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

E draguta, un fel de analiza a instituiei casatoriei, privita prin prima mai multor experiete si culturi

pe mine m-a cam plictisit, mai mult mi-a placut prima

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:

pe mine m-a cam plictisit, mai mult mi-a placut prima

Amalia

Daaa, prima a fost super, asta abia aseara am inceput-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Fetele, pe unde sunteti ??? la noi ploua marunt asa ca nu o sa zabovesc mult in pauza de masa, ma apuc acum de un raport pe care il aman de vreo saptamana dar maine trebuie sa-l trimit asa ca mai scrieti ceva sa ma relaxez in timp ce creez

Eu stau pe buda de 2 ore ca Ian face baie si-mi spune, periodic, "nu-i gata baia"

Bianca, da' tu unde esti?

Raport cintar:
-dupa patru zile: -1, 6
-dupa inca 4: - 0, 2

Mergi la inceput

Citat:

Eu stau pe buda de 2 ore ca Ian face baie si-mi spune, periodic, "nu-i gata baia"

Bianca, da' tu unde esti?

Raport cintar:
-dupa patru zile: -1, 6
-dupa inca 4: - 0, 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Felicitari, Gina!Eu cica am slabit 1.2 kg saptamana trecuta, as fi slabit eu mai mult daca nu ma porceam in weekend, dar asta e de-acum. Merg in continuare cu o dieta usor hipocalorica si cu Pilates. Ma bate gandul sa incep un sport ceva mai alert, ma mai gandesc Gianina, asa-i ca-i bun Raiul de Murfatlar? Eu am zis ca nu ma mai ating de vin o perioada, ca inghit calorii aiurea, fara sa am cu adevarat nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

hola!
nu e nimeni? buhuhuuuuuuuu va sperii eu, la propiusorry.

Ina da-i inainte cu tupeu!

si eu am de gand sa dau jos din pod stepper-ul dupa ce revin din broasca hoashca, sau cum oi arata, ca acum sunt cimentata cu lotiunea asta magica'.asa ca sa am miscare, sa se mai dezmorteasca oasele..nimik de corp 90-60-90.

a faza tare aseara dupa dus, mama ma ungea cu crema d-aia si zice"vezi?bine ca n-ai tzatzele mari ca ce mai pateai acum sub ele, cate rani!", m-a bufnit si rasul, si da sunt mandra de tzatzele mele, desi sunt invadate, macar sunt in masuri normale.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

eu aveam in plan s-o duc maine pe Amalia la gradi si sa intram in normal si tocmai ce am primit mail de la gradi ca au semnalat primul caz de varsat de vant Uite asa mai stam o perioada acasa, ca doar nu-s nebuna s-o bag in gura lupului

Ina, Anamariame mult, putin, bine ca da cu minus Si eu m-am cam porcit in weekend din pacate, eu raportez -3 Kg cu dieta dupa mintea mea si aerobica.

Bebe mortala mama ta, asa a avut si mai putin de cremuit

Amalia

Mergi la inceput

Ce-i cu lincezeala asta?

Chato, sa te ajute feellingu' sa alegi ce e mai bine pentru tine!

Pisigri, mincashi?

Anamariame, felicitari pentru scadere! E foarte bine, sa stii; eu nu sint adepta slabitului rapid pentru ca, o fi pielea elestica, nu zic nu, dar si noi tre' sa o ajutam. Cica nu e bine sa slabesti mai mult de o juma' de kila pe saptamina (daca ai o greutate "normala" si nu esti supraponderala); iar, in prime saptamina, e normal sa dai mai mult. Bafta!

Alexandra, bravo pentru performanta!

Denisa, esti suparata pe noi? De cite ori te vad pe feisbuc, sper ca intri si la noi Desfac un vin? Dry Muscat de Jidvei?

Mergi la inceput