Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mi-am luat higrometru. Ce umiditate trebuie sa am in casa?

40-50% din cate stiu eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Simplyanna abia astept sa vizionez pozele acasa !! si sa va vad live de fapt

Ramona, si eu as aplica a doua metoda din cele propuse de tine adica sa mergem impreuna sa-l conducem si sa ii explicam ca pleaca la o gradinita de tatici vorba lui Monnvas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Simply Luca super cu mutritza lui asa serioasa.

Pisigri dece asa dintr-odata? ce a patit?

Olga sunt spre bine, dc sunt prezenta aici, afara ninge, azi ma viziteaza pitica, trebuie sa fiu bine, clar!va dau eu niste mancaie <supa de ciuperci, tocana de cartofi, salata de gulie si morcov, compot de zarzare si dulceata de gutui pe biscuiti>ce s-o framanta Leoncito pe acolo
eu zic sa comanzi o shaorma sau gatiti-va si il asteptati pe tati gata de Restaurant

Ina, nu scria pe cutie cate kcal are porumbul?sau ai sub alta forma?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Gata, am fugit acasa sa o iau pe Ada si sa mergem in vizita la prietena mea , ocazie cu care o sa-i ducem fetitei sale si o plasa de pantofiori si ceva hainute care ne-au ramas mici.

Ne auzim mai tarziu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bianca
Cuscra, la disociat NU se numara caloriile, de ce crezi ca-mi place asa mult sa-l tin? Ideea de baza e sa nu faci nicio combinatie periculoasa, da' poti sa mananci de ex. un valau intreg de cartofi fierti, cu usturoi, daca asa vrei!
Ma distreaza ca Sophiphi are mai mult in comun cu baietii decat cu fetele, clar impartaseste profunda pasiune a lui Luca si Ian cu aranjatul la perfectie/ aliniat chestii/ suprapus chestii...si si la limbaj seamana cu cei doi, adica la inceput erau cam la acelasi nivel, acum o vad situata la mijloc intre Luca si Ian
Simonapro, si la picior cat are Luc? Cred ca de pe acum is diferente la baieti si fete, nu? Baietii traiesc pe picior mai mare
Olishka, lasa ca poate va fi Leon mai ordonat si gospodar si o sa faci echipa cu el;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus multu

Bebe buna mancarica Chiar acum mancam paine cu unt si dulceata de gutui.
Dar tu nu esti acasa? Sau ai exepdiat-o pe cea mica?

Ilinca nu prea cred Mi-e un pic groaza de ce va urma, la capitolul ordine si curatenie

David are 16 kile si 200 si 24 la picior. Eu tot mic il vad Aseara era asa de scump. S-a dus in camera lui Leon si mi-a zis ca vrea sa fie bebe si s-a culcat in patutul lui. Apoi a venit la mine sai dau tatica Bineinteles ca nu i-am dat, dar sa-l vad cum o face cand o sa-l vada pe Leon ca trage de ele

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

sunt cantonata la mama, si ea la soacra-mea

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Luc are 24 la picior.

Am vazut poze cu Luca, ce falcute adorabile are

Am uitat sa zic, ca am vizionat si poze tare frumoase de la munte cu Ana si Adela si din casa nou.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

sunt cantonata la mama, si ea la soacra-mea

Am inteles...Are grija mami de tine

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Azi sunt ceva mai libera, in sensul in care am terminat cu tradusul si acum am ore, dar ucenicii rezolva un test timp de vreo 20 de minute, asa ca pot si eu sa arunc un ochi pe forum

Andrei are 23-24 la picior, depinde de firma de la care ii cumpar papucii.

L-am vazut pe Luca si am recunoscut la el pasiunea lui fiu-meu de a aranja totul meticulos dupa marime si dupa alte criterii numai de el stiute. Cred ca e o caracteristica a varstei pasiunea asta, ca vad ca mai multi o au. Simply, imi place ca e spatios si luminos la voi!

Pisigri, Bianca

Sa mai recuperez si eu din subiectele de discutie, sa nu ma dati afara din club:
1. Meseria pe care o fac imi place; altele pe care le-as face cu placere ar fi redactor de carte, editor, traducator (dar de beletristica, nu de minuni tehnice - cu care ma indeletnicesc momentan),jurnalist, sociolog, antropolog, arheolog(ce de -loguri!)si detectiv
2. Meserii la care as fi dezastru: contabil, casier.
3. De iesit eu as mai iesi cu fetele, H. mereu se ofera sa fie baby-sitter ca sa pot eu iesi in oras, insa nu prea am cu cine, ca greu ni se potriveste programul astfel incat sa putem fi toate la apel (nu ca am fi multe, vreo patru in total). Mi-ar placea mult o seara de canasta ca a Inei
4. La SH mai merg, fiindca lucreaza la un asemenea magazin o cunostinta si aduc deseori haine noi si tare faine; din pacate nu intotdeauna gasesc ceva sa-mi placa, nu ca n-ar fi, ci pentru ca n-am rabdare sa caut; ultima achizitie: o fusta Zara nou-nouta, cu eticheta, ce a costat fabuloasa suma de 12 lei.

Mergi la inceput