Patut voiaj bebe mic-mic :P

Patut voiaj bebe mic-mic :P | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Iaca am ajuns si la patut. Am vrea sa cumparam unul solid, cu 2 nivele, cat mai trainic, fara lumini si alte brizbrizuri. Imi puteti recomanda ceva? Noi ne tot uitam prin magazine si nimic nu ne place!!

Multumim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi am mers pe varianta patut de lemn pentru acasa si un patut de voiaj de fas simplu, cu un singur nivel si ieftin gasit la oferta Baby Expo pentru deplasari. La patutul de lemn la bb2 am pus saltea super-ortopedica de la Relaxa, facuta pe comanda, mult mai buna mi s-a parut decat ce am avut din iarba de mare la bb1.
Patutul de voiaj cam scoate zgomot cand se invarte copilul prin el, are o salteluta cam buretoasa dar pentru concedii si excursii e foarte bun, se strange rapid si incape intr-o geanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicoleta, nu stiu acum care-s ne-solide.
am avut unul chicco si unul premaman. ambele au tinut mai mult de 2 ani - folosite de ai mei copii si apoi de altii. desfacute si facute cateodata de 2 ori pe zi in anumite perioade.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Roxana, noi am tot fost si prin Kika, si prin Leiner, si pe la Baby1one, si... pe unde am vazut un patut de voiaj, ne-am uitat! Toate se clatinau destul de tare cand puneai mana pe ele sa le verifici...

Lavi, noi vrem sa cumparam si saltea, in afara celei subtiri pe care o are patutul din dotare.

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

stai. ca e normal acu sa se clatine. adica... asa batz ca cele de lemn nu va sta niciunul. dar jur ca-s safe. ia un graco. dupa parerea mea e cel mai solid. adica si greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi avem tot de lemn pt acasa si unul simplu pt calatori de fas..sincer pt acasa il recomand pe cel de lemn, nu pt ca asa avem noi, dar din experienta celorlalte mamici care au optat pt tarc iti zic ca bebeii lor nu s-au ridicat asa repede in picioare in patut pt ca nu aveau de ce sa se agate, plus ca cel de lemn e ff stabil..acum fiecare isi alege ceea ce doreste..Multa bafta in a gasi ceea ce cauti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Brevi - primul baiat a dormit in el 3 ani si jumatate (cu saltea extra cumparata, tip relaxa, fff buna). Pustiul nr 2 nu prea doarme in el (ca alt fel fata de fra'su si jumatate de noapte doarme cu noi, dar asta e alta poveste) dar se joaca, sare, topaie in el. E f solid. Da, se misca, dar e ff ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

copiii mei, au crescut in patut demontabil, amandoi pana aproape de 2 ani, am avut unul evenflo, acum e la al 3 lea copil si e ca nou

( intre timp au descoperit ce bine e cu mami si tati in acelasi pat, drept urmare dormim toti 4, acum)

primele 3 luni am avut ceva asa http://www. babywhiz .com/5306.html

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

nu terminasem ideea, nu stiu cum e sa cresca bebe in patut de lemn, ca nu am avut, dar ma tot gandeam cnad se aruncau in patut dupa 8 luni, cum o fi fost sa se dea cu capul de zebrele alea...
sau poate invata repede sa se fereasca

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Din experienta noastra: primul copil a dormit in patut de lemn. Muuult timp, pana pe la 3 ani. Al doilea a avut patutul de lemn al lui frate-su. Si a dormit cu mine-n pat de o persoana. Cand l-am intarcat, am lasat patul numai pentru el. Nu a cazut decat o data din pat, la... 4 luni!! LOL Patutul de lemn insa este dat, noi am vrea ceva solid de calatorie. Daca exista asa ceva... :) Parca vad ca no3 va dormi cu noi in pat, eu si tati. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Noi avem un patut de voiaj Mag si suntem foarte multumiti. E solid, dar si destul de usor. Are deja 2 ani de folosire intensa (inclusiv un an intreg de topaieli zilnice prelungite si tras inainte-inapoi de margini din interior) si sunt convinsa ca va mai rezista cel putin inca pe-atat. Are etaj superior, masuta de infasat, arcada cu ursuleti si sistem de leganare care se pliaza/demonteaza (pe asta nu l-am folosit nici macar o data, bataiam usor numai etajul superior, apoi se bataia singura fii-mea ), geanta de transport. A costat acum 2 ani 370 lei (luat de pe net).

Mergi la inceput