Strugurasi de Sept-Oct 2011 *26*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, intra mai des! Iti simtim lipsa!

Doamne ajuta sa se deblocheze drumurile si sa ajunga toata lumea! Sotz e blocat in bucuresti ..nu cred ca poate pleca nici maine la cum se anunta vremea...pisicii masii!

Jade, insanatosire grabnica! E virala sau nu?

Feelor , dati mi unsfat...vreau sa ii iau fetei un carucior..si nu stiu d care. e clar ca faza landou am depasit o.trebuie sa ii iau sport? Sau exista ceva pe la mijloc? Nu ma pricep si nu as vrea sa fac o achizitie nefericita mai ales ca sunt si scumpe...scaunel de masa cred ca iau din lemn, din ala de se face mai tarziu scaunel+masuta pt ea. multumesc anticipat pt sfaturi si sugestii!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nu stiu fetelor cum s a pricopsit cu asa ceva
s a imbolnavit stand in casa
tuseste f rau , haraie din piept , respira greu , este ragusit
muci nu are
ii dau o gramada de medicamente printre care si antibiotic
off

_


de T 4+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

jade si finutul meu tot asa a racit,stand in casa, a luat de la bunica lui care era putin racita

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hayat , imi pare nescpus de rau ce se intampla, bine ca se poate face operatie si sunt sanse ,fereasca Dumnezeu de ceva mai rau !
O sa incercam sa punem toate cate un pic sa-l ajutam pe Razvan , doar sa ne pui un nr de cont
E strugurelul nostru si nu-l puteam lasa asa ,i se putea intampla oricui ,chiar fetei mele (dar alta problema ,ca e fetita ) .
Si eu mai plang uneori ca vomita fata ,din putinul lapte pe care-l am ,il da afara imediat dupa ce mananca , apoi ii este foame si sanii sunt goi !
Ma intreb daca poti face operatia in Germania ,voi incerca sa te ajut cat de mult pot.
Capul sus ,totul o sa fie bine

Sei ,bravo pentru kk ce fata cuminte si isteata ai ! iti faci mii de ganduri,vai serios acum ,ce bataie meriti .....

Nanna ,n-a facut febra,era calduta ,dar avea 37,3 la un moment dat

Ooka , Ionela stiu ca nu ma credeti ,dar chiar nu mai am lapte ,la san plange cand o pun si e agitata , altfel as tine-o cu orele ,ca n-am altceva de facut








Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Alayna, imi pare rau ca a sunat asa, te cred, insa nu stiu daca iti foloseste la ceva sa iti spun ca aia e, n'ai lapte, imi pare rau pt tine si pentru fetita. Am incercat si eu sa te imbarbatez cum m'a dus mintea. Nu te supara. Pot sa iti mai spun ce functioneaza la mine, 5 minute, 10 de deconectare totala, eventual cu dopuri in urechi si copilul in alte brate. Insa daca te ajuta, si Zoe si sunt apropiate ca virsta, face la el. Urla domne ca disperata, pana se ataseaza lupta nenica, tot o lupta si o cearta, in cele din urma suge tot ca disperata si adoarme tot cite 15-20 minute. Asta de ieri, daca o mai tine mult asa imi iau campii. Lapte sper sa am, io am incercat sa imping gindul asta negativ cu laptele tocmai ca sa nu mai am o problema in plus, oricum alta alternativa nu am, lapte praf nu am in casa, pe vremea asta nu ies, sa suga ce are si sa se culce. Sincer cred ca e cel mai scarbos puseu. Azi plingea de ciuda ca nu se poate intoarce, daca o ajut si ajunge pe burtoi e foarte fericita.

Ma rog, am intrat doar sa'ti spun ca imi pare rau ca a sunat asa, ca atunci cind esti amarit numa' sa'ti spuna una ca nu crede ca ai o problema n'ai nevoie. Inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana.. la carucior nu vreau sa iti dau sfaturi pt ca si eu m-am pricopsit cu o matahala grea si as vrea oarecum sa scap de el.. e prea greu pt a fi si transportat/purtat cu masina, la cat suntem noi de calatori.. nu are decat 9 kg insa se simt.. ( celputin asa scrie ca are 9 desi eu as zice 19..
Cu masuta e o alegere buna, si eu mi-as fi ales din acela, mai ales ca nepotica si la 4 ani il folosea, insa eu nu am spatiu pt el, decat sub geam si acolo nu vreau..
Si sotu m-a anuntat ca e blocat in bucuresti si nu vine maine acasa, ci vineri sau sambata

May.. misss u much ,sper sa ajunga toata lumea la timp.. nu puteti amana pt o sapt?

Lore si de voi imi e dor... te iertam daca vii cu 10 , Mara e adorabila

Alayna. ., lapticul nu se pierde f usor.. insa sa te relaxezi cat de mult poti.. baga mancare si apa cu lopata , si vb Ookai.. alte brate cat de mult se poate
Multumim de incurajari

JAde... offf .. asa de grav e ca ati ajuns la antibiotice..., va pupam sa fiti bine

Eu nu inteleg de ce fata mea mananca putin.. mananca cam 100 ml de 3-4 ori pe zi si inca 1 data noaptea mai bine, si o data mai putin .. luna asta a pus cam 5-600 g.. e bine?

Am o carte f pertinenta cu diversificarea, de fapt o brosurica .. in care se zice ce alimente si cand trebuie introduse.. merge pe principiul de 4 luni la LP si 6 la LM.. si singura chestie mai aiurea e ca se poate da, desi recomanda altfel, sucul de fructe de la 6 sapt .. daca o vreti astept PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ooka, e ok dar ma lupt cu laptele de cand am nascut-o , nu ii este de ajuns ce am in sani ,dovada e nr de kg foarte mic care l-a luat de la nastere pana acum !
Fiecare mama isi cunoaste copilul ,da? Pai eu o cunosc pe a mea si stiu ca NU se satura la san niciodata ! Mananca doar putinul pe care-l are ,biberonul nu-l accepta nici macar prin somn ca i-as da completare ,imi vine sa plang ,mi-e mila de ea
In aceste 3 luni jum m-am luptat enorm sa am lapte ,dar am ajuns la capatul puterilor ! Nu mai am si gata !
Am incercat ,incercat si sunt obosita !
Unele mamici au foarte mult lapte ,iar unele putin sau deloc .
Asta e
Te pup si o seara frumoasa






Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Ooka ce mica-i lumea!

Hayat sunt alaturi de tine si te inteleg perfect. Sora mea trece prin aceleasi emotii cu puiutul ei de nici 2 luni. Si el are HS grad 2 distal, va trebui sa suporte 2 interventii, una de reconstructie si alta de cosmetizare. Sunt programati in mai la operatie. Au inceput sa-si dramuiasca fiecare banut ca sa fie pregatiti financiar pt interventie. Noi suntem optimiste, dr Hadidi este un bun specialist si speram ca totul se va derula fara complicatii.
Va fi bine si pt Razvan, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Off Sei doar in bratele sotului o pot lasa ,dar el vine tarziu de la munca .Si atunci fug in bucatarie sa fac ceva de mancare ,ca din salam si paine nu fac lapte
El sta acum cu Noura ,dar mititica se uita doar dupa mine prin casa si ma striga pe limba ei .Mi-e mila de ea si ma simt vinovata.

Problm cu laptele am de vreo 3-4 zile ,nu mai am nici noaptea ,n-am schimbat nimic in menu sau tabieturile zilnice .Pur si simplu s-a intamplat dintr-o data

Acum fara suparare ,sa nu uitati ca unele dintre voi aveti un mic ajutor din partea mamei ,soacrei sau nu stiu cine ,e important si daca cineva iti deschide usa sa vada ce faci sau tine bebe 20 min sa te relaxezi ,e mult mai usor decat sa petreci singura cu bebe 24 h / 24 singura cu bebe intre 4 pereti.
Dar cine trece prin asta stie,cine nu....nu




Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ala.. pai sotu nu poate face mancare? in timpul ala Noura sa stea in patut si tu sa te relaxezi..
Te inteleg perfect cu cele 24 de h.. pe mine ma ajuta mama insa abia la 2-3 sapt, poate mai rara, depinde.. insa in zille in care suntem singure si sotu vine tarziu sunt rupta.. si na macar eu mai ies putin la malluri si astfel ziua trece mai repede..

Mergi la inceput