Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ennona 3006 bine ai venit si tie si celorlate mamicute care s-au alaturat grupului in ultimele zile.Daca scrii vreo 10 mesaje repede,repede te vedem in timp real:)
Ellyshor si Laura sper ca sunteti ok.
2liniute sa va fie de bine,casa de piatra.
Eu iar intreb: noi cind petrecem cu miresuicile? o punem de o distractie vineri seara?toate pe net? vin,bere, prajituri?tare greu va urniti.Si va mai laudati ca sunteti petrecarete si clubarete.Ha!!

25+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

D'apoi da elishor..tre sa fim si Zen..
Tudorica ce sa faca ..acu ii face mancare lui tacso in rest ma cert cu el ca nu vrea si nu vrea sa asculte Mezzo muzica clasica sa il cultiv de mic cica el nu si nu ..el vrea clubareala vrea muzica moderna..acu ce sa fac? Nu stiu cum sa reacttionez...ceva idei?

Oana cu Bebe Tudor 25 +

lasa oana ca se cultiva si fara muzica clasica, pune-i acolo ce-i place si lasa-l sa se distreze

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mirina esti o dragutza...mai glumesc si eu ...iti dai seama ca nu ascult Mezzo nici nu mai am postul asta la televizor ma distram si eu pe aici:) are o melodie preferata ..dar de obicei ii pun la casti sa ascultam separat ca sa nu ne deranjam unul pe altul:)) eu ma uit la filme si Tudorica fara frica asculta muzica

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Gata, am venit si noi de la eco morfofetala. Toate analizele sunt bune, totul e ok, Vladut are 483g si femur de 3.65 cm S-a pitit cu fata in jos, statea pe burta si si-a acoperit pe toata durata ecografiei fata cu manutele. Nu avea chef deloc de paparazzi Si intram si noi in clubul cordoanelor date dupa gat, mai exact era pana la jumatatea fetei, in jurul capului, cu manuta pe cordon. Dna doctor ne-a dat iar poza cu putzica in prim plan

Si mie mi-a zis doctorita ca nu e nici o grija din cauza cordonului si nici nu ma stresez.

O seara buna!

Corina 22+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Felicitari Corina ptr morfo!! ptr Vladutz ca e ZEN ca mine nu vrea sa fie deranjat

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Bravo, Cori! Sa fiti sanatosi in continuare! Pupicei de la noi!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

2liniute iti doresc casa de piatra si multa fericire!
am vazut si pozele si eram curioasa daca fata alaturi de care esti in a treia poza, de jos in sus, este cumva sora ta, mi s-a parut ca semanati?

eu scriu mai putin ca nici nu prea am timp, dar nici nu stiu ce sa spun

insa am luat si eu hotararea sa ma duc la un control, la 2 luni jumate de la interventie

pe 1 sunt programata la gineco, sa vedem ce imi spune, sa vada si rezultatul la testul genetic
cred ca ma va trimite si la fundeni

le urez si eu bun venit noilor surioare din odisee si o sarcina cat mai usoara

am tot citit din urma, cum am spus intr-un mesaj de acum cateva zile am avut de recuperat 3 capitole

si parca se spunea ceva legat de nasterea la termen, de greutatea copilului, nasteri premature

voiam sa va spun ca eu am venit pe lume inainte de cutremur, pe 1, si eram la termen, dar nu eram dezvoltata, adica aveam 1900
am fost 2 saptamani la centrul de prematuri, deci la cutremur aveam 3 zile si eram incubata
acum am 1.80 m, sunt un om normal si nu cred ca a fost un impediment faptul ca mama a avut sarcina toxica cu mine si patru luni m-a tinut numai cu ceai de musetel
cred ca din acest motiv am si antipatie fata de gustul ceaiului de musetel

acum va pupicesc si sa ne revedem cu bine maine, o noapte usoara cu burtici linistite si somnoroase, ca sa poata dormi si mamicile

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neataaaaa!!!! Fetelor, a nins!!!! Acum trebuia sa vina Craciunul.
Sa aveti o zi linistita!

Andreea, 19+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Neatza si hai la o cafea!!!!
Uff si la noi a nins..nu e bine:)) Aveti grija cum mergeti sa nu alunecati!!
Va pup!!

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna diminteata! Azi dau de baut, ca am ajuns fix la jumatatea sarcinii! Am 20 de saptamani! Tananaaaa!...
Voia cineva un motiv de baut?
A nins si eu tre sa plec cu masina, sotul meu zice ca n-au curatat strada... Nasol. Dar a nins frumos.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput