Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Bai ,nu incepeti iar cu berea.....ca incep si eu...aseara am facut papanasi !
ANITTA,nu te-am mai intrebat daca ai reusit sa te programezi la morfo pe 6 febr?Bafta si pe maine si apoi we placut!
MAMITA,si eu am cu ce sa fac comparatie,da pe cuvantu meu daca-mi mai aduc aminte de acum 9 ani cum misca Ioana in burta
ANXY,chiar ma intrebam azi ce mai faci...stai linistita si tu cu cordonul fetei...face si ea probe sa vada cum i-ar sta cu margele..daca tot o dansati prin cluburi...
ONUTZA ,suntem ZEN ,nu-i asa???

Virginia 24+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bvos Onutza m-ai distrat teribil cum unica jucarie a lui bebe in burtica e cordonul...chiar ma gandeam ce plictiseala pe el acolo intre un box cu ficatul si vezica.
Elly sper ca esti in forma astazi.
Danonino bine ai venit!
Anitta felicitari pentru realizarile profesionale cu tot cu bebe la purtator!
Anxy nu schimba si tu foaia te rog ca ne tineai bine sus, optimiste.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

Bv Anitta de acu incepe pregateala ptr maine:)) tine mintea limpede:)))

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Ihi, hai noroc, hac!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara dragelor.
Ma bucur ca sunteti mai bine si ca suntem acum si mai multe burtici. Vom avea si mai mult de citit .
Eu am fost la dr ca sa-mi prelungeasca medicalul, e ultimul, apoi merg la comisie de pe 1 febr iar prin martie imi da medicul de familie prenatalul.Am stat mult de vorba, mi-a luat tensiunea...aproape 9 cu 6, eu aveam de obicei 10cu 6.Am primit si trimitere la analize:HLG, TGO,TGP,glicemie, creatinina, sumar urina, Mg, Na, K, Cl si inca una pe care nu o mai inteleg( sper sa fi scris corect).Am vorbit si despre nastere... ma doare capul...am fost mereu nehotarata si am evitat sa iau decizii, mereu am preferat sa decida altii pt mine, acum trebuie sa hotarasc eu ce vreau...tare greu imi este.Totusi, maine vorbesc cu Cezar serios si decidem ce e de facut( de unde facem rost de bani), avantaje si dezavantaje, deci maine decidem unde, cum si cu cine voi naste.
In rest, suntem bine mai ales ca am primit si sfaturi de la dr, e o super draguta.
Pupici

Mihaela21+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Virgi, pe 3 voi merge la dr Iliev. Ziua de 6 era cam peste mana pentru mine, ca e luni si in general am mult de munca. Vineri imi e mai comod, plus ca e mai dupa-amiaza, la 15.20, deci voi putea face si ceva treaba la serviciu. O sa trec prin Roman si o sa ne vedem curand, mai pe linistite, decat printre doua usi la un cabinet medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Virgi Zen e putin spus sunt mama lui:))(a nu se intelege mama catelului lui virgi)

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Anita tu esti din Barlad?

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna vorbaretelor!
eu nu am intrat azi, m-am simtit atat de...extenuata...de obicei am o energie, dar azi am stat in pat toata ziua...

bun venit iepuras! iti dorim o sarcina usoara si un bebita sanatos! te asteptem zilnic cu vesti (musai sa fie bune)
dana, si eu am ramas insarcinata tot dupa ce am venit de la mare, cred ca ne priieste apa sarata . La noi a fost cam asa, pe la inceputul lui august am discutat cu sotul si mi-a spus "hai sa avem un bebe, daca tot ne casatorim peste 2 luni" si surpriza, dupa o luna am inceput sa am greturi, m-am dus la control si am aflat ca eram insarcinata in 5 saptamani.
anxy, parca tu erai cu kilogramele, eu m-am ingrasat 6 kg si am 25 saptamani si 4 zile, plus ca burtica mea e minuscula, toti care afla ca sunt insarcinata se mira.
virgi si ellyshor, ma bucur ca sunteti mai bine, cu ajutorul lui DD, vom trece peste toate!

cu constipatia eu nu am facut cunostiinta, cel mai bine este sa consumati multe lichide si cum spunea si elena, sa manacati zilnic supe si ciorbe.
cat despre pofte, eu nu stiu ce-s alea, ce-i drept, mananc de toate, in schimb tati e f pofticios, cred ca v-am mai spus si spre disperarea mea, ma pune sa-i fac diferite feluri de mancare la ore tarzii, iar mai nou trebuie sa manance zilnic ceva dulce, de parca el ar fi gravid dar il mai alint putin, pana se naste bebita.
pupici, ca nu mai stiu ce vroiam sa mai spun...

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey dragelor!

Dannonninno esti oficial in listuta! Felicitari pt baietel!

Iepurasu bine ai venit alaturi de noi!
Sarcina usoara in continuare si un pui sanatos!

Noi suntem asa si asa. Nu stiu ce sa mai spun. Saptamana viitoare, pe 1 febr. am programare la dr, atunci voi stii cu siguranta cum stau lucrurile. Pana atunci stau cuminte in pat.

Anitta bafta maine!!! Mie mi se pare ca muncesti foarte mult. Respectele mele! Eu si dc as fi bine nu cred ca as face fata la atata munca

Virgi, si Babyboom are "cantonament" zilnic
Pe mine nu ma ingrijoreaza, stie el ce face acolo :)))
Pupicei!

Onutza, draga Onutza! Ce ne-am face fara spiritul tau zen???:)))))
Poooop! Ce face Tudorica?

Elena tu cum mai esti?

Te pup Irina! Pfiuuu ce de pofte are sotul tau.

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

2liniute, ce frumoase fotografii! Ce oameni fericiti!

Mergi la inceput