Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
enona3006 spune:
Buna dimineata si de la mine. Vai dar vorbarete sunteti, abia tin pasul cu voi . Eu am avut probleme cu trezitul in dimineata asta , de abia pe la 8 jumate am deschis ochii, si cand am vazut ce e afara, am lasat iesitul cu catelul in grija sotului si am fugit (vorba vine am fugit, ca nu mai merge de ceva vreme cu fugitul ) repede la serviciu.
Daca tot v-ati linistit cu cordoanele, vin si eu cu problema spinoasa cu placenta jos inserata. La 12 saptamani acoperea cu totul colul, intre timp s-a mai ridicat, dar inca e jos. Mi se tot zice ca poate se ridica, dar am inceput sa ma indoiesc ca se va ridica suficient. Eu eram destul de linistita dar dupa vizita pe la doctorita mea, am ramas cu un cui
onutza83 spune:
Se ridica sigur placenta.Asa o aveam si eu..la morfo de 21 sapt tot joasa...pana se ridica sex arar si bland :) si fara efort..asta is sfaturile dr mele.
Oana cu Bebe Tudor 25 +
uliiasi spune:
enona3006, si eu fix ca tine am. La inceput placenta acoperea colul, apoi s-a ridicat, dar tot jos e. Dr mea in schimb n-a parut deloc ingrijorata, a spus ca se poate naste natural. Mai ai rabdare, timpul trece, placenta se ridica.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 19+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
diana85 spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Bun venit noilor mamici - sincer nu ma asteptam sa mai apara noi burticute la vremea asta, dar tare binevenite sunteti!
Corina, felicitari pentru Vladut, ma bucur ca sunteti bine si voinici.
2Liniute, tare frumoase sunt pozele si pareti extrem de fericiti. Ma bucur mult pentru voi si va urez sa fiti la fel inca 100 de ani.
Elly, multumim de grup , chiar a fost o idee buna! Ti-am trimis PM cu numele meu sa ma adaugi si pe mine. Dar ce m-am mai distrat cand am citit cum esti tu pe post de bec acasa .
Fetelor, da' chiar la toate ninge?! Numai la mine nu... Mai aruncati si incoace niste zapada, ca tanjesc dupa ea de vreo doua luni si nicicum nu o prind. Ninge mereu unde nu-s...
Ne-am mai programat si noi la o morfofetala luni (a treia de trimestul II!), ca asa ne-a recomandat la ultima morfologica tanti de ne-o facut-o si cardiologul. Cred ca noi o sa tot facem la 2-3 saptamani de acum incolo ca sa ne asiguram ca evoluam cum trebuie. Urmeaza sa merg de doua ori pe saptamana la monitorizari ale pulsului, sa-mi fac analizele pentru anticorpi (sa vada daca nu am Lupus ), glicemia pentru diabetul gestational, urina... Se pare ca iar o luam de coada cu medicii si analizele. Nu cred ca am fost in viata mea la medic cat am fost in astea ultime sase luni...
Si mai am o "problema" taaaare ciudata. De vreo trei zile. Am "sesiuni" destul de lungi in care simt constant, timp de vreo secunda, la distanta de 2-3 secunde in partea de jos a uterului un...sasait...? Zici ca-mi fierbe apa-n uter, ori m-am asezat pe un vibrator. Habar nu am ce poate sa fie, insa e...ciudat. Am zis ca mi se pare, ca trece...dar de vreo trei zile tot apare din cand in cand. Sa fie ceva contractii pe care asa le simt eu? Habar nu am. Altceva nu simt nimic ciudat, dar cred totusi ca senzatia unui sarpe sasaitor in uter e destul de ciudata...
Diana 25+ cu Mirciulica
Ellyshor spune:
Burtici, deci, :d
vad ca nu pot sa va inscriu direct in grup, daca nu sunteti in lista mea de prieteni pe facebook. Deci intai treceti pe la mine si apoi o data ce ne imprietenim va adaug in grup.
Facem asa: eu o sa-mi trimit numele de facebook si cateva date de identificare prin PM, fiecareia dintre voi care solicita asta, in vederea inscrierii in grupul de pe facebook.
Cred ca e mai simplu asa.
Apoi, o data ce sunteti membrul grupului, puteti fiecare dintre voi sa raspundeti la apelul altor fete care vor sa intre in grup. Tot asa, le adaugati in lista voastra si apoi in grup.
Elly 25+ cu Babyboom
Ellyshor spune:
Iulia si Iepurasu, voua v-am trimis eu deja cerere de prietenie :d
Sper ca v-am nimerit, si n-am gresit
Elly 25+ cu Babyboom
blanca000 spune:
vreau si eu pe FB...acolo avem si sediul deja al vechii odisei din care am facut parte asa ca m-am obisnuit pe FB
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
buna dimineata..mai eu cand m-am trezit mirosea in casa a paine fierbinte scoasa din cuptor (programasem cuptorul de paine sa ne coaca o paine de dimineata), afara ningea si viscolea...cald in casa...copilul si J. dormeau sub plapuma..super..o fi venit Craciunul...azi face si Eva 2 ani jumatate fix si poate impachetez un cadou sa simt ceva....
A venit mama intr-un final intarziat din cauza vremii si am plecat apoi spre job, zapada pe strazi gramada, sa circulat ok, vad c ainca ninge si se anunta pana vineri asa..eu sambata am botezul si sper sa fie totul bine.
Burtica mea tot cuminte, se mai misca cateodata dar tot cuminte este, abia astept eco pe 03.02 peste o saptamana aproape...abia astept
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo