Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 15
n/a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emeria Daca tot ati dezbatut problema lui "buna rau", poate ma ajutati si pe mine cu un sfat sau o explicatie pentru limbajul vulgar in timpul sexului. Eu il percep subconstient ca pe o forma de jignire, care taie orice chef.....culmea e ca in restul timpului persoana respectiva e incredibil de afectuoasa si dragastoasa, deci undeva ceva e gresit, nu se pune problema lipsei de respect..... |
Cre ca mai indicat ar fi sa deschizi un subiect nou cu asta....
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_21 vikinga, mai citeste odata mesajele lui noname. doar ale lui. sunt convinsa ca vei intelege ce vrea sa spuna. |
kariguld spune:
povestea lui NoUserName e una banala, nimik spectaculos acolo. ce place la ea sete felul cum e povestita. in rest, sunt convinsa ca multi alti barbati viseaza cu ochii deschisi la monalise.
si nu , nu-l vad un barbat luptator ptr casnicia lui, ptr ai oferi sotiei acel strop de paradis. el cauta in alta parte. si cauta gresit. ceea ce cauta el se afla sub nasul lui, numai ca trebuie slefuit diamantul ptr a straluci.
sa nu mai spun ca iese clar in evidenta lipsa vietii sexuale. el viseaza la monalisa, da pe monalisa din camera de-alaturi no vede.
asteptarile lui sunt false si se bazeaza pe lucruri care trec usor. craci lungi si corp de sirena au multe femei inainte de casatorie. aranjate-parfumate-cochete. dupa casatorie se mai schimba lucrurile. ceapa trebuie prajita, baia curatata, praful sters, facturi platie... brusc e napadit de mirosuri neplacute domnul sot. ba mai apare si un copil, e tacamul complet: miroase a kaka de copil, mai si urla micul monstru... reteta perfecta ptr sinucidere. pardon, ptr a pleca in cautarea alteia cu craci lungi, parfumata si cocheta, fara mirosuri de ceapa si castraveti stricati.
ha ha ha, pai NoUserName, maika, asculta acilea la baba. mirosul de ceapa trece repede dupa un dus. cauta calitatile valoroase ale femeii tale, scoate-le la suprafata. precis daca o intrebam de tine are o multime de nemultumiri sa ne spuna.
viseaza, dar la femeia de langa tine, la cea pe care ai luat-o de sotie candva.
a, poti s-o schimbi daca vrei, dar cine iti ofera garantia ca urmatoarea cu craci lungi nu va ajunge la fel ca precedenta?
isabella_80 spune:
Draga noideea, am trecut de varsta adolescentei, cand ne "jucam" in felul asta.
Deci raspunsul meu e categoric NU, nu e din cauza ca-mi pune totul pe tava, cum te-ai exprimat tu. Asta ma face sa fiu hipnotizata de relatia noastra, sa ma cufund intr-o liniste plina de iubire, ma face sa vreau sa lupt pentru ceea ce lipseste din relatie. Sa vreau sa doresc!
E mai degraba vorba de o pierdere a identitatii asa cum am mai spus-o si inainte.
Si acum, cu a treia persoana... a fost nebunia sentimentala pe care a descris-o si nousername, a fost un mare torment pentru mine cu sentimente de vinovatie si stari contradictorii, pentru ca si atunci cand s-a intamplat asta imi iubeam sotul. Stiu, e un paradox, dar chiar il iubeam, cu tot cu relatia noastra imperfecta, pe care o credeam desigur "normal-imperfecta"! Si sotul a simtit asta fara sa-i spun... el stie pur si simplu, altfel nu ar avea sens nici pentru el.
Au fost multe dialoguri de genul "Ce ne facem? ... Cum te simti? ... Cum va fi?" pline de teama si speranta, care nu duceau mai la nimic, care ne chinuiau... si sotul mi-a spus ca-mi va da timp sa clarific cum e treaba cu colegul meu, ca daca el nu ar simti ce exista intre noi doi m-ar lasa, ar pleca el... dar asa, stiind ce avem, nu poate. Si asta am si facut... am explorat ce se intampla cu mine, de ce tocmai colegul asta (din nou se poate scrie o carte...) si nu am facut decat sa ma cufund si mai mult intr-o jungla a sentimentelor si a labirinturilor fara iesire. Nu vedeam nici o solutie. Eram intr-un paradox care devenea cu atat mai complex cu cat ma gandeam mai mult la solutii.
Si daca individul asta nu ar devenit atat de obsesiv si egoist, nu stiu ce s-ar fi intamplat... Probabil as fi ramas cu sotul meu oricum, dar nu pot sa garantez...
Nu, nu a fost jocul banal al seductiei nici cu el, am terminat cu asta in jur de 17-18 ani.
Draga nousername, vreau sa-ti spun ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Te rog frumos sa scrii, esti complet la subiect si felul in care expui lucrurile e foarte captivant. Chiar daca mai primesti niste rosii, noi te citim cu placere. Sa fim sincere si lasand judecata la o parte, e rar sa avem pareri atat de deschise din partea unui barbat, despre ceea ce se intampla sentimental cu el, fie el si incognito. Eu apreciez orice relatare a unei experiente de viata, se poate invata din orice!
Pentru mine mai e interesant si pentru ca aseaman ce ai simtit tu pentru Cristina cu ce am simtit eu pentru colegul meu. Ei bine, cu exceptia partii cu picioarele lungi (acuma nu ca individul asta de la servici ar avea picioare scurte :-)
Vorbind din proprie experienta, eu cred ca tormentul tau va continua pana cand vei vorbi deschis cu Cristina despre tot ce ai simtit si simti pentru ea. Fa asta obiectiv, fara sa pretinzi ceva de la ea, doar asa ca doi prieteni. E greu, dar e singura sansa de a scapa de torment dupa parerea mea. Ce e adus la suprafata dispare repede...
Si uite ca mi-am dat seama ca si eu mai am sa-i spun in fata vreo doua lucruri colegului meu. Eu am facut asta 98% si m-a ajutat. Mai am 2%... Tot obiectiv. Ca nici nu se pune problema de subiectivitate.
isabella_80 spune:
nousername, inca ceva despre a treia persoana, il voi numi X.
Da, a renuntat la relatia lui de lunga durata, dar eu nu ma simt flatata sau pe tron. Era oricum nefericit si eu cred ca voia oricum sa o termine dar nu prea avea curajul, cauta un pretext. Si eu am fost doar acel pretext, pentru ca asa s-a intamplat, sa fiu obiectul "indragostirii" lui.
Despartirea a fost o surpriza pe care a vrut sa mi-o faca. Cand am auzit, m-am inspaimantat de-a dreptul, pentru ca anticipam ca se va astepta si el ca eu sa fac la fel. Si asa a fost.
NoUserName spune:
Clarificare: prin expresia "l-as fi aruncat pe geam" si contextul din care face parte ar fi trebuit sa se inteleaga faptul ca sotia a avut infinit mai multa rabdare de cat mine in ce priveste copilul. Nu sunt vreun criminal sau maniac.
Am vazut ca si "monalisa" a fost luata in sensul de femeie frumoasa si nu de "opera de arta unica in lume", ceea ce as fi vrut eu sa exprim. Pe monalisa si alte aspecte le-am lasat asa cum au picat, dar la partea criminala ma vad nevoit sa intervin.
Inca o dovada ca trebuie sa fiu mai atent in exprimare si ca cuvintele mele pot si interpretate si in alte sensuri decat cred eu.
vikinga spune:
eu n-as zice ca e o poveste banala. nici povestea isabelei nu e una banala. poate doar banala in sensul de usuala, se intimpla si la altii. insa pentru protagonisti e al naibii de intensa. nah ca in fata unor picioare frumoase, uita omul si de rate si de tot. nu-i din drum sa uiti de ratele pe 35 de ani!nu-i de condamnat ca observa femei atragatoare, mai, la femei frumoase ma uit si eu! nu asta-i baiul.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
alexia_21 spune:
acum eu sunt rata batrana deja. la mine a fost idealul, nu stiu daca eu am fost efectul sau el a fost cauza. habar nu mai am.
asa a fost sa fie. dar se pare ca nu e peste tot asa de ideal. si daca un barbat vine si spune cum vede el punctul de vedere al venirii unui copil si este pus la punct asa, nu ma mai mir ca frate-miu, fara a citi acest forum , a decis ca nu vrea copii.
chiar asa e scris in creier ce putem ?
babyblue spune:
vikinga si kariguld, ati vorbit pe sufletul meu!
eu cred ca barbatii din ziua de azi cauta prea mult confortul, securizarea. sa nu fie nimic greu. sa fie femeia perfecta si el sa depuna efort minim si ca sa i se scoale, vorba aia. sa nu aiba grija, sa nu munceasca prea mult, copilul sa creasca singur...etc
casnicia e o lupta, lupta parca era apanajul barbatilor? se vede ca n au mai fost razboaie recent, ca ati uitat sa fiti barbati. sunteti mai rau ca niste ia o pauzari bete. sa ajungi sa plangi ca te respinge nevasta la pat si sa balesti la nevestele altora, e ceva de ras. zau asa.
ce te plangi tu acolo, zau ca macane..am trecut si noi prin perioada colici-bhepantene-nopti pierdute si zau ca n am ajuns asa. faceam carturi de juma de noapte eu, juma sotul, ca sa stam cu copilul, schimbam scutece pe rand, gateam pe rand, spalam copilul pe rand, robotizati, organizati, rutinati, fara sa ne plangem, tacit asa. nu trebuia sa mi zica cand nu mai poate, ca saream eu sa l legan pe bebe, nu trebuia sa i zic ca pic din picioare, ca se repezea sa l ia in brate. deci ca atare, nu cred ca ne am certat vreodata de cand am nascut. adica de 6 luni.
si stii ceva, sotul l-a invatat rapid pe bebe la el in pat si s-a culcat in pat cu nevasta lui, adica moi, si a uitat rpd de burta, dc era trasa sau nu...ca deh, azi pui mana pe un san, maine pe o buca, tot ti se scoala si nevasta azi tinuta in brate, maine mangaiata, tot se arunca pe tine. asa azi, asa maine, lucrurile intra rapid in normal. chiar dc la inceput nu aveam chef, m a facut sa am, de saream eu pe el mai apoi.
doar ca sotul meu nu plange ca ia o pauzarea.nu e depresiv. si stie ce are de facut. nu tre sa fac spume la gura si nici sa pun bot o luna pt chestii banale.
si sincer acuma, dc pt unii ca tine casnicia e o cusca, mie mi se pare sublima casnicia mea. si de cand exista si copilul, parca suntem mai fericiti si mai impliniti ca niciodata.
dar cum ziceam, fericirea e o chestiune de perspectiva. din coltzul meu, eu o vad f bine.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
e valabil si pt isabella. uneori dzeu iti ia ce nu valorezi si o sa plangi dupa ce ai avut, cand n o sa mai ai.
sa ignori si sa dai cu piciorul unui barbat cu care spui ca ai o super comunicare spirituala, care va adora pe tine si pe copil, pt o ora doua de sex sado maso, care crezi tu ca ar fi relatia sublima, inseamna ca n ai ajuns sa ti o iei de la viata, ca sa apreciezi ce ai acasa. sa nu apreciezi cand n o sa mai ai.
ma rog, fiecare face ce vrea. dar pt ca ai vrut pareri, iata.
parerea mea: stai acasa linistita cu sotul tau si copilul vostru si bucura te de viata si de lucrurile marunte, ca viata e scurta si fericirea este doar in tine, nu in sex sau in parteneri de viata. fericirea e doar in tine si e o chestiune de perspectiva, nu de ce prim din exterior, ci de cum percepi exteriorul.
dc vrei, poti avea super sex cu sotul tau.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....