Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 11
ruxandra_sb spune:
Citat: |
expresiile "buna rau" si "craci pana-n gat", deoarece, din punctul meu de vedere, ele tin de furtuna hormonala a adolescentei si nu-si prea mai au locul in capul si-n limbajul unui adult care se respecta. |
Asa gandesc barbatii (chiar daca unii evita, cu doamne de fata, sa faca astfel de referiri) si poate n-ar tb sa fim ofuscate sau atat de delicate..
Caci.. daca am putea intelege ca ei, barbatii, sunt un pic altfel decat noi.. ar fi mai simplu sa ne intelegem unii pe ceilalti. Si-am fi mai fericiti impreuna.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ladyJ spune:
eu zic ca o femeie poate fi (defapt este) in perfecta armonie cu sexualitatea ei si cu activitatea intelectuala. Daca ´´esti buna´´ nu inseamna ca esti proasta, iar daca esti inteligenta nu inseamna ca nu ´´esti buna´´.
Sigur ca apreciem mai mult expresia ´´arati foarte bine´´ sau ´´rochia asta iti vine super´´, dar ideea e ca tot la aia se refera ca si expresia ´´esti buna´´.
Barbatii nu zic ´´esti buna´´ direct unei femei, ei o zic barbatilor sub forma ´´e buna´´. Unei femei, barbatul ii spune frumos, asa cum vrea ea sa auda: ´´ce bine arati ´´
Asa-i Rufus?
Anda, da, nousername s-a oprit fix la ´´ambalaj´´ adica la fizicul Cristinei. E superficial, dar nu are cum fi altfel pentru ca el dorea apropiere fizica, strict.
aiamoni spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Caci.. daca am putea intelege ca ei, barbatii, sunt un pic altfel decat noi.. ar fi mai simplu sa ne intelegem unii pe ceilalti. Si-am fi mai fericiti impreuna. |
Fraza asta ar merita un subiect separat.
n/a spune:
ladyJ, fara sa generalizez, eu ma aranjez din vanitate, din dorinta de a fi admrata si de a mis e confirma ce femeie "buna" sunt eu. da am nevoie de asta. OPoate sa o zica cine ce-o zice dar eu asta sunt. mediocra sau jalnica asta e..... imi asum, dar am nevoie sa mis e confirme ca sunt atractiva ca sunt sexi. Altfel as iesi cu broboada in cap si cu decolteul acoperit pana-n gat. Dar ies cu decolteu larg sa mi se vada tzatzele, cu rochita diafana sa se sublinieze formele... pe care nu le am evident., dar daca e sa imi fie hranita vanitatea nici decum nu suport sa se faca asta intr-un mod atat de grosolan. ceva subtil ar fi de ajuns. A fost odata un subiect care se referea la flueraturi pe strada si la modul deranjant in care sunt percepute, la intors capul si la priviri directe. Totul e un joc al seductiei pana la urma sau e flirt de dragul flirtului. Totul e dorinta confirmarii sexualitatii pe care fiecare o are la nivele diferite in functie de individ. Unii sutn mai ipocriti la faza asta si femeile sunt cele mai ipocrite in privinta asta. De aia ne si dispretuiesc barbatii, dar asta e. Asta e natura noastra si mie imi place asa cum suntem. Nu suntem noi intr-un anume mare fel degeaba.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
anda2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Asa gandesc barbatii (chiar daca unii evita, cu doamne de fata, sa faca astfel de referiri) si poate n-ar tb sa fim ofuscate sau atat de delicate.. Caci.. daca am putea intelege ca ei, barbatii, sunt un pic altfel decat noi.. ar fi mai simplu sa ne intelegem unii pe ceilalti. Si-am fi mai fericiti impreuna. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) |
Asa gandesc unii barbati, respectiv aia care isi si imagineaza cum ar arata "monalisa agatata pe peretele dinspre dormitor" (a se citi cum ar arata ea direct in dormitor, agatata si adusa acasa, dornica de caluteala de rigoare cu super-barbatul care e el, care este). De aici si indignarea mea...
Cei mai multi stiu si ei ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, dar contempla si-atat, nu-si imagineaza musai cum ar schimba perechea cu care traieste de niste ani si cu care a trait atatea, fie ele bune sau rele, cu Monalisa, despre care stim si noi ca n-are ciclu, n-are nervi, nu oboseste sculandu-se noaptea la copil, bucatarind si facand curat in casa, n-are dureri de cap si-alte lucruri de-astea "pamantesti"
ladyJ spune:
citat din mesajul lui noideea ladyJ, fara sa generalizez, eu ma aranjez din vanitate, din dorinta de a fi admrata si de a mis e confirma ce femeie "buna" sunt eu. da am nevoie de asta. OPoate sa o zica cine ce-o zice dar eu asta sunt. mediocra sau jalnica asta e..... imi asum, dar am nevoie sa mis e confirme ca sunt atractiva ca sunt sexi. Altfel as iesi cu broboada in cap si cu decolteul acoperit pana-n gat. Dar ies cu decolteu larg sa mi se vada tzatzele, cu rochita diafana sa se sublinieze formele... pe care nu le am evident., dar daca e sa imi fie hranita vanitatea nici decum nu suport sa se faca asta intr-un mod atat de grosolan. ceva subtil ar fi de ajuns. A fost odata un subiect care se referea la flueraturi pe strada si la modul deranjant in care sunt percepute, la intors capul si la priviri directe. Totul e un joc al seductiei pana la urma sau e flirt de dragul flirtului. Totul e dorinta confirmarii sexualitatii pe care fiecare o are la nivele diferite in functie de individ. Unii sutn mai ipocriti la faza asta si femeile sunt cele mai ipocrite in privinta asta. De aia ne si dispretuiesc barbatii, dar asta e. Asta e natura noastra si mie imi place asa cum suntem. Nu suntem noi intr-un anume mare fel degeaba. http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html http://noideea-deea.blogspot.com |
Noideea, fluieraturile iti confirma tie faptul ca esti atractiva?
Jocul seductiei (tare expresia asta ) este ceva subtil si de intensitate, fluieratul e doar o reactie grosolana.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui anda2009 Asa gandesc unii barbati, respectiv aia care isi si imagineaza cum ar arata "monalisa agatata pe peretele dinspre dormitor" (a se citi cum ar arata ea direct in dormitor, agatata si adusa acasa, dornica de caluteala de rigoare cu super-barbatul care e el, care este). De aici si indignarea mea... |
Anda, asta e o fantezie si toata lumea are fantezii.
n/a spune:
izabella ai postat exact cat am scris eu si pana am postat eu si pana te-am citit intr-un final....
Sa sti ca mama mi-a spus chestia aia: "a dat de altul si barbatul de acasa-i pute acum. Daca e desteapta nu-si da barbatul din mana ca la batranete nu os a-i tina de cald ce simte acum...." in contextul in care am intrebat-o ceva despre o prietena care trece prin exact ce spui tu acum la acest subiect.
Tare intelapta-i mama asta a mea si eu mult timp nu am observat.
Felul in care a spus-o mama mi s-a parut brutal si rece, dar ascunde mult adevar in spatele lipsei de delicatete din vorbele astea.
Ideea e ca prietena asta a mea de care spune mama asa cum spune e cam in aceeasi oala cu tine numai ca ea nu are motivatia ta.
Mi-a placut enorm ce ai spus despre sotul tau cum ca te regasesti in afectivitatea profunda dintre voi doi. Adica la nivel spiritual ai o relatie deosebita cu el. Si mi-ai anticipat curiozitatea. Daca este un atat de bun camarad spiritual, cum de nu ai avut deschiderea sa-i marturisesti ce se intampla in suftetul tau? L-ai pierde daca ar afla? Adica l-ai rni atat de tare ca s-ar duce totul de rapa?
Am multe intrebari. sa nu te superi pe mine. Si stiu eu de ce ti le pun. pentru ca eu caut sa vad cum este the uktimate relationship. Nu stiu daca intelegi.
anda2009 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Anda, asta e o fantezie si toata lumea are fantezii. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Pai asa, daca ai chef de fantezii, "muze" la tot pasul (prezentatoarea meteo de la protv, de exemplu), nu-i musai sa fie Cristina de la distributie, al carei parcurs il urmaresti constant si a carei "apropiere" o cauti si-o visezi cu ochii deschisi. Zic eu ca se vorbea de mai mult decat o simpla fantezie...vom vedea.
Abia astept sa vad unde ajungeti cu discutia pana luni...weekend placut tuturor, cu fantezii sau feerii, dupa caz
n/a spune:
citat din mesajul lui ladyJ Noideea, fluieraturile iti confirma tie faptul ca esti atractiva? Jocul seductiei (tare expresia asta ) este ceva subtil si de intensitate, fluieratul e doar o reactie grosolana. |
Dar este o reactie.... intelegi? Ma deranjeaza fluieraturile, dar inauntrul meu este o confirmare ca sunt "valabila". Subtilitatile ma magulesc, dar tot cam pe-acolo se incadreaza. Flueratul e cam tot acelasi lucru cu "esti buna rau", dar un fluerat pe strada nu impllica si apropierea directa pe cand "esti buna rau" o implica. Implica un soi de grosolanie desi nu am permis mult accentuata fata de flueratura. la un nivel mult mai intim.