Buna mamici,fetita mea face 3 luni pe 1 februarie si observ de cateva zile ca saliveaza mai tare,baga manutzele in gurita si e mai agitata.Se poate sa fie din cauza dintilor de la aceasta varsta?La bebei vostri cam cand au aparut durerile de gingii
Fetitei mele i-au aparut dintii foarte tarziu dar fiului prietenei mele i-au iesit primii dinti la patru luni.Deci totul este posibil.
Poze
Copilului meu i-au iesit primi dinti la 8 luni jumate, dar la nepoteii mei (ambii) la 3 luni si ceva le-au aparut primi dintisori..depinde de fiecare organism in parte..
Multi copii incep sa saliveze abundent si sa roada diverse de la 3 luni. Asta nu inseamna neaparat ca ii vor iesi dintii curand. Doar ca incep sa se miste sub gingie. La fel s/a intamplat si cu copilasul meu, dar primii dinti i/au aparut la 7 luni jumate.
Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor
multumim de raspunsuri,e primul bebe si nu prea avem experienta
speram sa trecem cu bine peste toate
Pussycat12 si bebitza mea face 3 luni pe 6 februarie. Saliveaza si ea de ceva vreme. O sa vedem daca o sa le apara dintii de la 4 luni sau mai tarziu. Si eu stiu cazuri in care unii copii se aleg cu primul lor dinte cam de la varsta asta, dar s-ar putea sa fie si cum zice J.D.
Sa cresteti mari si sanatosi in continuare.