Dureri de gingii de la 3 luni?

Dureri de gingii de la 3 luni? | Autor: pussycat12

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,fetita mea face 3 luni pe 1 februarie si observ de cateva zile ca saliveaza mai tare,baga manutzele in gurita si e mai agitata.Se poate sa fie din cauza dintilor de la aceasta varsta?La bebei vostri cam cand au aparut durerile de gingii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Fetitei mele i-au aparut dintii foarte tarziu dar fiului prietenei mele i-au iesit primii dinti la patru luni.Deci totul este posibil.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Copilului meu i-au iesit primi dinti la 8 luni jumate, dar la nepoteii mei (ambii) la 3 luni si ceva le-au aparut primi dintisori..depinde de fiecare organism in parte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Multi copii incep sa saliveze abundent si sa roada diverse de la 3 luni. Asta nu inseamna neaparat ca ii vor iesi dintii curand. Doar ca incep sa se miste sub gingie. La fel s/a intamplat si cu copilasul meu, dar primii dinti i/au aparut la 7 luni jumate.

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussycat12 spune:

multumim de raspunsuri,e primul bebe si nu prea avem experienta
speram sa trecem cu bine peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm2011 spune:

Pussycat12 si bebitza mea face 3 luni pe 6 februarie. Saliveaza si ea de ceva vreme. O sa vedem daca o sa le apara dintii de la 4 luni sau mai tarziu. Si eu stiu cazuri in care unii copii se aleg cu primul lor dinte cam de la varsta asta, dar s-ar putea sa fie si cum zice J.D.
Sa cresteti mari si sanatosi in continuare.

Mergi la inceput