Analize hormonale
Buna
As vrea sa merg sa imi fac niste analize hormonale sau endocrinologice dar nu stiu unde,as mai vrea sa stiu si ce preturi sunt.
De 3 luni am probleme cu sanii,cu 3 sapt. inainte de a-mi veni menstruatia mi se umfla,sunt tari si ma dor,ma tine pana imi vine si o sapt. e ok,dupa iar incep.Imi plac cum sunt asa mai mari dar sa nu ma doara.
Raspunsuri
Ramonika spune:
http://www.synevo.ro/category/servicii-si-tarife/markeri-endocrini/markeri-de-fertilitate/
aici ai preturi pt. analize hormonale, sau uita-te in stanga in lista, ca mai sunt si alt fel de analize hormonale.
din cate stiu, nu se deconteaza de CAS, deci trebuie platite.
insa eu in locul tau as intreba un medic inainte de a da atatia bani exact ce analiza imi trebuie. poate nici nu e cazul de asa ceva.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
julia23 spune:
Multumesc pt. raspuns.
Azi merg sa-mi fac ecografie la tiroida,sani si transvaginala,dupa acea am sa merg sa vad ce investigatii mai trebuie sa fac.
Ma gandesc ca e posibil sa fie vreo dereglare hormonala pt. ca sotul meu este plecat din tara si ne vedem la 3-4 luni.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia23 Multumesc pt. raspuns. Azi merg sa-mi fac ecografie la tiroida,sani si transvaginala,dupa acea am sa merg sa vad ce investigatii mai trebuie sa fac. Ma gandesc ca e posibil sa fie vreo dereglare hormonala pt. ca sotul meu este plecat din tara si ne vedem la 3-4 luni. Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 |
o ecografie nu strica sa-ti faci.
insa nu vad ce legatura are ca e sotul tau plecat. crezi ca daca nu faci sex te dereglezi hormonal? nu prea cred...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
julia23 spune:
Am facut eco,ovarele sunt ok,aveam un fibrom de 2 mm,nu mai este.La sani am mastoza fibrochistica.
Dr mi-a dat tratament Femicur si Diclofenac unguent.
Tratamentul o sa-l incep dupa ce fac analizele,mi-a dat sa fac TSH,FT4,FSH,cortizol,estradiol,prolactina si progesteron,sper ca am scris bine.