Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 23
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Alex, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pentru tot. M-am suparat initial ca m-ai facut o betiva si jumatate, dar iti sunt foaaarte recunoscatoare (nu exclud pe viitor un tatuaj cu o sticla de vinisor si pe eticheta sa scrie "patentu' lu' Alex-pisi". ) Te puppppppppppppppp !!! Wishing for rainbow baby dust ! |
Ce comica esti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Pup cu drag, Bob! Buna ideea cu tatuajul!
Ma bucur ca a mers "reteta", oricum tu ai imbunatatit-o.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
dana0000 spune:
Bob asa se explica buna dispozitie!
Felicitari si sa fie bine pana la capat! Sunt sigura ca asa va fi!
La fel facea si FelicityHope,stiu ca intra sa ne inveseleasca si tot zicea ce frumos e afara ca in final sa ne zica ca e insarcinata cand deja era sigura ca e bine (12 sapt cred).
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Bob_Pixel spune:
Multumesc de urari, fetelor !
dana, m-am razgandit cu vremea de afara. Dupa ce-am stat in frig si-am congelat ca un turture, am tras concluzia ca nu e deloc frumos si feeric
Wishing for rainbow baby dust !
lorena_86 spune:
bobule felicitari multe
bebe sanatos si la termen
te-am trecut si la titlu, sper sa nu te superi