FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 7
lumimar spune:
Mikado, oooutze de calitate maxima sa clocesti...bafta in continuare
Asteptam vesti bune
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
QiaoBing spune:
inna tu la cat timp faceai analiza ? tinuta a pus ca a facut-o la 2,5 ore de la clexane si nu cred ca se aplica aceleasi marje. eu stiu ca se face la 4 ore pt ca atunci atinge un maxim, dupa care incepe sa scada, iar dupa 12 ore nu trebuie sa mai fie in organism. trebuie neaparat interpretat in contextul asta si asta cred ca numai un hematolog poate sa o faca.
apropo, tinuta tu ai facut toata doza dimineata sau ai impartit-o ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tinuta78 spune:
qiao, inna, multumesc penmtru sfaturi. Toata doza o fac dimineata la 6-6.15(de obicei). Cand am recoltat am facut-o la 4-4.15 dimineata si am recoltat pe la 6.30-6.45 cand a venit d-na Viorica. N-am stiut ca la 4 ore se atinge acel maxim.
Prima data am fost cu Alilumi. Eu am facut clexanul la 3 dimineata, ea la 4 si ei i-a iesit atunci antif xa putin mai mare decat mine la aceiasi doza de clexane.
Referitor la bebica, imi fac griji pentru ca acum 2-3 saptamani o simteam mai clar, iar acum parca extrem de vag(aproape deloc). Pana maine intru in pamant. Adevarul este ca si la 20 de saptamani cand am vazut-o ultima oara o atingea pe mami doar cu degetelele, o fi vre-o finuta fata mea, desi mami si tati sunt cat muntele.
21+
alilumi spune:
azi nu prea imi merge netul... de inteles la ce vreme este afara (cred)...
tinuta, nu-i capat de tara, vorbesti cu dr. si te lamuresti. cat despre bebitza o sa fie bine! maine sunt alaturi de tine!
doamne luptatoare si astept vesti minunate de la cele in focuri!!!
( 15 + )
dana_2408 spune:
Buna dimineata fetelor,
Dupa cum stiti urma sa fac FIV in februarie. Eram cu angelica in aceeasi zi. Azi trebuia sa incep AC-urile da pt ca menstra a intarziat 2 zile am facut un test de sarcina. Sunt II linii fetelor. Sunt gravida si nu stiu ce sa fac. Albu nu imi raspunde la mes iar eu nu stiu ce doza de cexan sa fac si ce ovule sa pun.
Sunt asa de incoerenta... Nu imi vine sa cred. Dupa 9 ani de relatie am primul test pozitiv din viata.
Fetelor nu stiu ce sa mai zic. Doar ca va pup, va multumesc pt tot sprijinul si va doresc tot ce imi doresc si mie.
QiaoBing ce doza de clexane faci si ce altceva mai iei?
La ora 7 voi avea si rez la beta.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.
dana_2408 spune:
Scuzati-mi va rog greselile dar nu ma mai pot concentra la nimic.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
tinuta78 spune:
Bravo dana. S-a zbarlit pielea pe mine. Te felicit din toata inima. Inca o minune a lui Doamne Doamne. Cand te-o vedea Albu gravida.... o sa-ti zambeasca tare frumos
21+
dana_2408 spune:
Da Tinuta. Este minune de la Bunul Dumnezeu. Aveam sanse de 5% sa reusesc. Abia astept sa vb cu Albu. Tu iei clexane? Ce doza? Ce mai iei?
Daca nu imi rasp azi dr. ma duc sa iau clexane de 0.4. Asa aveam in schema de fiv. Daca pierd sarcina asta sunt distrusa. Deci tre sa iau neaparat clexane.
tinuta78 spune:
Dana, daca aveai in schema de 0.4, atunci nu sta pe ganduri si cumpara-ti cateva fiole. Dupa confirmarea sarcinii, doctorul ginecolog sau hematolog iti va da scrisoare medicala si in baza ei, medicul de familie iti da clexanul compensat.
La sarcini naturale Abu recomanda duphaston. Mie mi-a dat o doza de atac de 4 pastilute odata(parca) citeste si tu pe prospect, apoi cate 2 la 6 ore. Si pe asta ti-l da compensat medicul de familie. Pentru ca ai trombofilie, ca vitamine da FEMIBION I( la farmaciile belladona este putin mai ieftin- asta nu se compenseaza). Iti va raspunde sigur. Unde ai facut beta? de ce abia dupa 7 ai rezultatul? Imi vine sa topai de bucurie ptr tine.
21+
dana_2408 spune:
Multumesc mult.
Vin dintr-un oras in care toate rezultatele ajung tarziu. Orice faci aici e greu. De la simple analize pana la mari proiecte. E... dar asta e alta treaba. Oricum sunt o fericita ca iau azi rezultatul.
Astept pana la 7 mesajul dr. si daca vad ca nu raspunde ma duc sa imi iau clexanul si femibionul.
Habar nu am cum sa iau duphastonul asta. Vad eu.
Cer este ca tre ceva pt trombofilie si pt sustinere.
O sa merg si aici la mine in oras la un dr ginecolog. Stie bine problemele mele. La cat timp se vede bebele? Adica eco de confirmare cand pot sa fac?