FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 5
alilumi spune:
qiao, nu cred ca e vorba de pile aici... si mai cred totusi ca la Giulesti nu sunt probleme cu locurile pentru prematuri! bine, eu daca imi doresc sa nasc acolo, pot fi acuzata de partinire... sigur ca mai sunt si alte solutii...
ma rog totusi sa-i mai tina DD pe bebei la mami in marsupiu si mami sa fie bine si ea! of, ce de emotii!
( 15 + )
lumimar spune:
Rica,bine ai revenit acasa,speram ca de data asta sa se lase cu Pupicei
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Rica,bine ai revenit acasa,speram ca de data asta sa se lase cu Pupicei Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) |
Ce???Unde este????
QiaoBing spune:
corry vezi pe la clubul "babelor"
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
mikado spune:
hello-hello! va stampilez
iaca vin si eu cu vesti : am cinci foliculi grasunei, pe astia ne bazam, restul sunt mai micuti iar endometrul este ok, dupa spusele grizonatului, dupa gugalitul meu e cam micut 4.81mm
estradiol 353, progesteron 0.3, raman la acceasi doza de menopur 225 ui
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
mikado sa iti creasca mari foliculasii si sa ai ovocite mature in ei ! Endo mai are timp sa creasca. Cand ai programata punctia ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
mikado spune:
Qiao multumesc pe 30. sper sa creasca endo si foliculii . tu cat ai avut endometrul? cum te simti? tin pumnii
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
eu la ultima monitorizare, intr-o vineri, aveam endo de aproape 7mm (6,9,.) l-a masurat Albu din vreo 5-6 pozitii de incepusera sa imi tremure genunchii ca nu stiam ce nu e in regula de insista atat. a zis ca e cam micut, mi-a lungit tratamentul cu inca o zi si punctia am avut-o martea. l-am intrebat cat a fost atunci si a zis ca nu l-a mai masurat. asa ca am decis sa raman zen si nu ma mai stresez, o mai fi crescut el putintel si daca e si vascularizat se prind aia micii daca sunt decisi sa ramana cu mine !
smufurash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing O veste buna, Nasti nu a nascut ! Vestea proasta e ca la Filantropia i-au zis ca nu au locuri pt gemeni sub 35 sapt. E intr-un travaliu lent, i s-a scurtat colul f mult in ultima saptamana. Asa ca sariti cu pilele care aveti, cu idei, solutii ... Deocamdata se duce maine la Medlife pt tratament, control etc. |
Daca e in travaliu, se poate prezenta ca urgenta la orice spital care are dotarile necesare pentru prematuri - Giulesti, Polizu, Sp. Municipal etc. In mod normal, cei de la Filantropia nu ar fi trebuit sa procedeze asa, dar cine stie cum stau lucrurile pe acolo.
Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate Anastasiei si baietilor ei!
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
QiaoBing spune:
nu stiu ce a mai facut Nasti azi, sper sa se fi internat totusi si sa nu mai faca naveta spital-casa. pe mine m-a enervat cand i-au zis ca se face rost de loc cu mult efort ... ca la noi "efortul" asta poate sa insemne multe. si chiar exista posibilitatea sa ai ghinionul sa fie ocupate toate incubatoarele. imi aduc aminte de babyblue cat alergau ai ei disperati peste tot si nu gaseau loc pt bebe prematur.