FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 20
lumimar spune:
Qiao,felicitari mamico,sa fie intr-un ceas bun si Doamne ajuta!
Stai linistita ca va fi bine,la cumnata mea in ziua 11 de la et a fost valoarea la beta 15 iar dupa 2 zile cand a repetat-o a fost 500 si ceva
Asa ca stai linistita,ai grija de tine si de puiut

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
QiaoBing spune:
lumimar mamicule, nu are cum sa sara de la 15 la 500. prima analiza probabil ca a fost gresita.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lumimar spune:
Nu a fost gresita analiza ,insa in intervalul celor doua zile s-a prins si cel de-al doilea bebe si asa s-a explicat valoarea mare
Pupacei

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
honeys spune:
Qiao Doamne ajuta! S-a prins, acum e foarte important sa ai grija de tine si e bine ca mergila Fundeni maine!!
Sa-mi spui si mie valoarea Antifxa si ce-a ziadr U.
Te pup si ma rog la Doamne Doamne pt voi
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
Ninia81 spune:
Qiao, felicitari! Sa fie o sarcina usoara, ca de frumos... va fi mereu de acum incolo!

pestic spune:
Qiaooooo 

FELICITARIIIIII !!!!!!!!
Ma bucur enorm pt tine! Trebuie sa ma inveti si pe mine chestia asta cu zen-ul ca ti-a prins bine![]()
Ai multa grija de tine si aplica-ti filosofia si mai departe! Abia astept sa repeti!
Te pup mult mult mult si ma rog sa fie bine in continuare!

salexa spune:
QIAO FELICITARI!!!
Maripet si eu tuseam rau de tot si mi-a dat doctorasul nostru STODAL sirop. In 4 zile nu am mai behait.
FIV 1 la ML cu dr Albu reusit, sarcina gemelara, copii secretosi nu-si arata sexul
pestic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui salexa QIAO FELICITARI!!! Maripet si eu tuseam rau de tot si mi-a dat doctorasul nostru STODAL sirop. In 4 zile nu am mai behait. FIV 1 la ML cu dr Albu reusit, sarcina gemelara, copii secretosi nu-si arata sexul ![]() |
Am folost si eu STODAL - chiar si-a facut treaba!
QiaoBing spune:
pestic multumesc, dar nu e cazul chiar de toata fanfara. inca totul e sub semnul intrebarii. eu insa am incredere in "praslea cel voinic"
ei, cu ZEN-ul asta a fost lupta mare la inceput, pana am renuntat sa ma mai lupt cu el si l-am lasat sa ia controlul ![]()

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)