Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, da, iti pune imediat dupa operatie. Te toaleteaza tantiile alea acolo. Si sonda nu te incurca cu nimic

Lady, nu e tot una calmantul pe vena cu ala pe cateter. Tu cum mai esti ?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Io?....cu inima cat un purice

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine!
Ileana, si eu am acelasi pitic, sa nu nasc azi sau maine, sa stea cuminte pina miercuri, mai ales ca al meu e iar plecat la Bucuresti si se intoarce maine seara .Si eu am senzatia ca am tot felul de dureri si de stari.
Beatrix, ce mare s-a facut Sven! Tin pumnii sa iasa testele bine si sa-l iei saptamina asta acasa!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 4 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ileana, stii pe la cit intri in operatie? Eu ma bucur ca nu m-a chemat pe la pranz, ca mai faceam ture si miercuri dimineata.Asa m-a chemat la 7:30, deci pe la 8:30- 9 imi vad deja pitica .Or sa ma tina la terapie intensiva pina a 2-a zi de dimineata cind or sa ma mute in rezerva. Asa-i politica aici , te tin 24 de ore la terapie intensiva. Acum 8 ani , in spitalul de stat , am nascut la 4 dimineata si la 12 ma mutasera deja in rezerva.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 2 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ghiulten, si pe mine m-a chemat devreme, a zis ca la 07.00 ne vedem la spital...Deci, ne tinem de manuta pana la capat. Ma bucur ca traim aceleasi stari, ca nu sunt singura...dusa pe tarla, dar crede-ma ca esti mai tare ca mine. Daca il mai stiam si pe al meu sot plecat, sigur ma apuca nascarea...Oricum, despre mine veti afla de la Alina imediat ce se va intampla.
Lady, o sa fim bine si noi si puii nostri. Si daca singure nu ne putem baga asta in cap, macar una alteia sa incercam.
Anca, wellcome in the club!Pai ne lasai doar pe noi cu piticii pe creieras???
Matza, ziceai ca nu te deslipesti de noi zilele astea...

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian, am incercat zau sa fac asta dar uite ca mereu a aparut cate ceva. Noaptea trecuta am avut dureri mari de tot. Evident, travaliu fals dar acum sunt chioara de somn. M-am trezit pe la 10 si m-am invartit prin casa dupa care am mancat cu sotul la 12 si l-am trimis la birou. Acum ca am ramas singura am inceput sa va citesc dar m-a lovit asa un somn.........
Dupa ce ma trezesc o sa am praf de sters, cu aspiratorul si mpul de dat,vase de doua zile de spalat si facut clatite dupa care iar o sa pic lata. Adevarul e ca zilele acasa trec mult mai repede decat cele de la birou. Dar la casa ai absolut mereu ceva de facut mai ales daca e mare. Termini cu parterul, te apuci de etaj si pana cobori ai din nou praf si iar ti s-au patat geamurile. Nu stiu sincer cum o sa fac dupa ce o sa vina Alexandru ca vad si cea mai mica urma de scama.

In rest avem 38 saptamani si 4 zile. Burtica paaaarca a mai coborat putin sau imi fac singura curaj Am observat ca bulgarasii sunt lenesi asa ca ma astept sa intram in prelungiri.

Am emotii pentru toate fetele care or sa faca cezariana. De fapt am pentru toate ca e o experienta frumoasa dar destul de dificila fizic. Mi se pare ca toate sunteti curajoase mai putin eu.
Saptamana asta o sa ne umplem de bebelusi pentru ca din cate imi aduc aminte sunt programate ceva cezariane acum. Doamne ajuta sa ne auzim cu vesti bune!

In rest incerc sa va citesc.
Danezza, neaparat sa faci testul pentru streptococul B. Eu sunt cea mai fricoasa si mai panicoasa de pe aici si tot ar trebui sa fiu foarte carcotasa sa zic ca m-a durut ceva. SI mi l-am facut de doua ori ca prima oara a iesit pozitiv si am facut tratament.

Va pup pe toate, ma bucur alaturi de toate si sunt cu sufletul langa voi. Gata, nu mai promit ca intru foarte des ca e greu de tinut de cuvant.

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Izish Si eu zic sa faci cum te simti tu mai confortabil. Uite, mie imi este frica de anestezia generala. Si sunyt bucuroasa ca nu am avut niciodata nevoie de asa ceva, iar la cele 2 cezariene mi-am putut auzi si vedea copilasii din prima lor clipa de viata. Dar bine, mie mi-a placut si sa ma uit in oglinda de la lumina de pe tavan, din sala de operatie, sa vad exact ce mi se face acolo. dar asta e altceva..

Beatrix Ce baietel mare ei mami!! Bravo! Sper din tot sufletul sa va luati puiul acasa saptamana asta!

Ileana, cum a spus si Alice, iti pun asistentele tampoane in prima zi, se ocupa sa te spele acolo, sa iti verifice sonda, etc.. Dupa ce te vei ridica din pat (la mine a fost a doua zi, desi am insistat sa ma ridic mai repede, dar nici dr, nici asistentele nu au fost de acord..) te vei ocupa singura de toaletare, schinbat tampoane, etc..

Cati, Altesa Ma bucur ca aveti baietei cuminti, cu program! Bravo!

Ica, Sara voi ce mai faceti?

Anne astept sa ne spui si tu cum e cu bebe acasa.

Silvi

Doamne ajuta sa fie cea mai usoara cezariana, sa iti revii repede si abia asteptam vesti despre tine si bebe!!!

ursulet, Lexi, Ileana happymummy
HAI FETELOR!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Felicitari noilor mamici!!!
Noi tot ou Kinder... Sunt tare curioasa ce o sa se intample joi. Pana atunci, ma feresc si sa respir, sa nu cumva sa declansez ceva si bebe sa fie numai bun de...cezariana... Hihhihi...
Abia astept sa nasc!!! Yuhuuuuuu!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Felicitari noilor mamici!!!
Noi tot ou Kinder... Sunt tare curioasa ce o sa se intample joi. Pana atunci, ma feresc si sa respir, sa nu cumva sa declansez ceva si bebe sa fie numai bun de...cezariana... Hihhihi...
Abia astept sa nasc!!! Yuhuuuuuu!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetele
a aparut si oaia ratacita

in primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamici!!!!!
va doresc multa sanatate si putere, iar bebelusilor, sa fie cuminti, sanatosi, sa creasca mari si frumosi!!!

am vorbit cu Lali ieri, este bine, bebe e cuminte, mananca si doarme ( intre noi fie vorba 'bravo bebelusule, s-o tii tot asa, trasmite-i si la al meu sa fie la fel de cuminte')

noi suntem bine, eu am avut ceva probleme cu mansarda (o fi patruns vreun virus pe retea) dar le-am rezolvat..bebe e bine, saltaret, avea 2400 gr la 34 de saptamani
pe 7 febr. mergem la ultimul control si stabilim exact si cezariana..cred ca va fi in jur de 14 febr., eu parca as vrea pe 12 ca sa fie 12.02.2012 (alte pasarele de-ale mele)

am stabilit si numele, nu va mai fi David Andreas ci David Andrei

va pupam, aveti grija de voi

de maine intru cu tupeu in curatenie generala, posibil sa nu mai am timp de internet, asa ca le trasmit fetelor care au programari sapt. asta, nasteri usoare, refacere rapida si bebelusi sanatosi tun

36+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput