Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Georgia, cand vei considera ca e ok, asteptam si experienta voastra-povestita!

Sophia..fa-ti un ceai cu miere si lamaie!!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

daca as avea lamaie ar fi o treaba..

am doar un pliculet de coldrex..mi-a zis ginecoloaga mea mai demult ca pot sa beau daca simt ca racesc, dar parca nu-mi vine sa ma incumet

36+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Coldrex-cica nu ar fi indicat in sarcina!.Cel putin asa scrie pe prospect!

Annisia, te trec in listuta cu cezariana pe 27, vineri?Esti ok azi?

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ma credeti sau nu, bagajul meu de spital inca nu l-am facut.nu imi vine...si nu imi viiiiiiiiiineeeeeeeeee deloc.Al lui bebe e gata.

Nu pot nici sa scot camasile sa mi le calc, ma uit ca omu' prost la sertarul unde sunt, de doua zile, si nu pot!!!Ati mai vazut femeie mai nebuna decat mine?

De vreo doua zile am contractii dureroase neregulate, dimineata si seara.Azi la 16.00 am programearea la ginecolog.

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

nu ma bag la coldrex, pana diseara nu mor

Lady draga, curajjjjj

36+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Georgia, felicitari! Sa fiti sanatoase amandoua!Si pe mine ma ingrijoreaza putin faza cu laptele de data aceasta, pentru ca e o cezariana programata, de aceea zic eu ca e mai bine sa astepti sa se declanseze natural travaliul , chiar daca facu cezariana, ca-ti vine laptele normal. Sau cel putin asa am patit eu la prima nastere, am avut lapte din prima zi, dar intrasem deja in cezariana cu contractii dese si dilatare mare.
Anda, Ayla e bine , as putea sa zic ca are stari controversate . Am putin sufletul strans pentru ea, maine are un test important la matematica, dar cred ca o sa fie cu capul in nori, o sa se gindeasca numai la mine. Azi dimineata chiuia prin casa ca maine isi vede surioara in sfirsit, de citeva zile ii tot face felicitari cu inimioare si declaratii de dragoste, dar de ex, duminica, stateam la masa toti 3 , si ne-a zis ca toata lumea o sa vina sa o vada pe asta mica ca e noua, la ea nu o sa se mai uite nimeni, ca ea o sa fie deja o vechitura. A trebuit sa duc multa munca de lamurire...
Ileana, tu ce maninci azi? Fetele astea au vorbit ieri toata ziua numai de clatite, dar noi nu avem voie azi....

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

ieri nu am avut timp de intrat ca am tot facut cate ceva,iar cand m-am linistit m-a luat somnul...asa ca am dormit de la 11 noaptea la 9 dimineata.
Felicit si eu,cu intarziere,noile mamici de pe forum Lali,Silvi si Georgia! Sa fiti sanatoase si bebeii la fel!
BAfta multa si curaj,va tin pumnii celor ce vor naste azi maine:Ileana,Ursulet,Lexi si Ghiulten!
Cred ca toate avem emotii ,si reactuinam in fel si chip,mai ales cu o zi -doua inainte de marea inatalnire,dar cred ca actunci cand vom intra in sala de nasteri/operatii vom prinde curaj si vom uita de tot...Eu una asa am patit cand m-am mai operat,cand am intrat in sala parca nu mai eram eu(desi pn atunci am plans de am rupt...sotul meu voia sa ma ia acasa asa neoperata)...
va pup!

Mergi la inceput

IUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

MESAJ DE LA LEXI:

"Astazi la ora 9.15 s-a nascut mult asteptata noastra fetita Ioana Teodora, 3200 gr. si 50 cm, sanatoasa tun si de nota 10!!"

Bine ai venit pe lume Ioana Teodora!!!

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetelor, multumesc de retete, o sa le notez pe toate. Pana la urma am apucat de facut reteta Iaurei si au iesit 14 clatitoaie pufoase si bune nevoie mare. Am reusit de am mancat doar doua aseara si asta cu greu. Mi-am facut sotul fericit.

Raportam si noi ca azi am fost la doctor si ca asa cum presimteam situatia e neschimbata. Copiloiul sus,colul inchis, placenta parca parca imbatraneste dar nu prea. Vineri intram in 39 de saptamani si atunci mergem din nou si la eco de data asta ca sa-l masoare. Verictul? Vine clar dupa 3 februarie si sigur intram in prelungiri.

Lady, am spalat eu vase ieri, am facut clatite, pune mana femeie si calca repejor camasile de noapte. Cezariana o sa fie ca o plimbare printr-un parc cu multe flori fata de prima nastere. Nu pot decat sa-mi imaginez ce e in sufletul tau dar mai incolo o sa te intorci in trecut si o sa privesti cu alti ochi experienta asta si o sa-ti para rau ca ai lasat sa te copleseasca grijile si framantarie. Noi suntem alaturi de tine.

Danezza, multumim de vestile de la Toni. Ce ma bucur pentru puiul mic ca a inceput sa ia in greutate. Sunt tare usurata.

Sophia, fa repede niste inhalatii cu apa cu sare. Or sa te ajute.

Alice,Aerlilian, Alina si Carina
Doamne, sper sa ne vedem cat mai repede la plimbare cu bulgarasii in parc sa despicam totul in patru.

Anangel bafta pentru astazi cred, nu am vazut cand ai postat mesajul .

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Lexi, felicitari ! In sfirsit! Bebe Ioana bine ai venit pe lume!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput