Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

PS:Lexi..astept SMS maine!Iti tin pumnii si ma rog sa va fie bine amandurora!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady esti o lady! Dar noi te asteptam cu vesti cat mai curand. Dupa ceza cui trimiti sms? Ayanna cu cine va sta cat vei fi in spital?
Ganduri bune si pline de speranta si pt Toni.
Chiar Olga unde ai disparut?
Noapte buna romancutzelor si LA MULTI ANI!!

ROMANIA

35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da, mi-ai zis tu ceva.. Vestile tale nu vor fi bune, vor fi extraordinare! Abia astept sa iti zic "ti-am spus eu" parca vad mesajul de la tine in care imi zici ce bebe gras si lung ai adus pe lume.
Fug la dus si somn

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

mananc ceva si ma duc pana la maternitate, sa ma vada un doctor. cred ca am pierdut lichid (au fost 2 reprize, la interval de cateva minute), plus sunt contractii usor dureroase la 6-10 minute distanta..

e adevarat ca am stat (ca nu pot spune altfel) la o scurta sedinta de inducere aseara :) da nu pot sa cred ca ar fi chiar atat de eficienta.. oricum merita un drum pana la maternitate, daca erau doar contractiile poate luam un no spa si mai stateam, dar e si lichidul..

va tin la curent :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Bravo Silvi, sa fiti sanatosi amandoi!
Ursulet, iti tin pumnii !
Lexi ! Asteptam vesti de la tine!
ILEANAAA, mai avem 1 ZIIII !!!!!!!!!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 2 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, pe cineva resusesti tu sa superi pana la urma...pe mine cu siguranta! Ce-i aia ca plec, ca activitatea mea s-a incheiat, etc...Am plecat impreuna la drumul asta si ne-am propus ca de aici sa plecam toate la urmatoarea etapa cu primul an din viata copilului...Repet, am plecat impreuna la drum, nu poti abandona acum. E ca si intr-o casnicie, iar la asta stiu ca tii mult. Eu sunt varza de emotie si frica, sunt convinsa ca si tu la fel, nu e mai bine impreuna decat singure? Deci, nu pleci nicaieri, ai inteles? Ca si lauza vin pana la Bacau si ti-o iei!
Ghiulten... nu vreau sa ma gandesc...banuiesc ca si tu dormi la fel de "bine" ca si mine...oricum, astazi iti vine sotul si va creste sentimentul de siguranta.
Alice, asa sa fie, tu sa ai dreptate!

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

gata, m-au internat, intradevar se rupsese apa. dar momentan n-am nici o contractie, asa ca vedem ce se intampla - fie reusim natural (desi inteleg ca in continuare copila e sus), fie ajung la cezariana.

oricum, plec de aici cu copila in brate :)

succes celor care urmeaza azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

Ieri am fost o lenesa si de aia n-am scris.
Ursulet sa ne dai de veste ce ai facut.
Lady e normal sa fii emotionata si speriata de ce urmeaza, dar cu noi alaturi o sa fie macar un pic mai usor . Hai nu te inchide, da?
Ghiulten 1 zi !!!! Ayla ce zice?
Ileana sunt convinsa ca fiecare dintre noi are cel putin o grija legata de viitorul bebelus, oricare ar fi ea. E normal sa fie asa, n-am mai fi mame si oameni daca nu ar fi asa. Ideea e sa incercam sa nu ne lasam coplesite complet de grija respectiva pentru ca pierdem farmecum unei perioade unice.
Bulinutz ce faci? esti bine?
Olga unde ai disparut iar?
Mihaela si eu eram disperata cand am nascut-o pe Cari sa nu cumva sa semene la nas cu socu-meu care are nasul si borcanat si coroiat.
Dani multumim de vestile despre Toni
Toni nu stiu daca ne citesti, dar eu te strang in brate virtual si ma bucur enorm pentru fiecare progres al micutei tale.
Lexi tin pumnii stransi si asteptam vesti
Altesa deci tu te apuci de bb 2?
Ica ce minunat povestesti despre noua ta dragoste.
Dariana mersi de atentionare. O sa o trec imediat pe Lalitzuza
Sophia ma bucur ca ai mai intrat. Spor la curatenie sa ai si mai da o veste din cand in cand.
Beatrix ma rog si tin pumnii stransi sa iasa minunat testele si sa il luati pe micul Sven acasa. Si Cari era tare incantata cand i-am aratat pozele si a vazut ca nu mai are tubulete

Dragelor care veti naste in februarie cine ma ajuta cu subiectul? Eu acum pot sa ma ocup de el, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla, asa ca astept ajutoare

Eu am visat ca am nascut si Toma avea 4 kg si era tuns exact ca taica-sau si nu avea par moale de bebelus. A si cand s-a nascut gangurea nu plangea .

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dom'le...nu plec de tot...ci ma retrag,adica o perioada voi fi mai in umbra, asa...nu ma simt bine...si in asemenea momente nu pot fi sociabila!

Ursulet

Ghiulten&Ileana...va tin pumnii staransi!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

ursulet - ai fost super tare cu inducerea! asteptam vesti cat mai bune despre tine si bebita...
happymumy, ileana - sa aveti o zi extraordinara maine, sa va refaceti repede, sa aveti laptic si bebei mancaciosi!
lady - ai sa vezi ca nu poti sta fara noi si ne vei tine la curent. te poopam si suntem alaturi de tine!
inteleg temerile legate de bebei sanatosi si nu cred ca exista mama care sa nu se gandeasca la asa ceva... e normal sa ne facem griji si sa ne temem. nu ne ramane decat sa avem credinta!

Mergi la inceput